Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Απάντηση της εφημερίδας "Documento" σε ανακοίνωση της Ν.Δ. @ Βαλίτσες με χρήμα, ρουσφέτια και στο βάθος... κοριοί!

Με μια πρωτοφανή ανακοίνωση για τα πολιτικά και δημοσιογραφικά χρονικά επεχείρησε η Νέα Δημοκρατία να απαξιώσει την έκδοση της νέας εφημερίδας «Documento».

Με τον παρακάτω τρόπο απάντησε η εφημερίδα στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να βγάλει ανακοίνωση στην οποία αντιμετωπίζει το Documento από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του ως πολιτικό αντίπαλο, προσφεύγοντας μάλιστα σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Το άγχος όσων έγραψαν την ανακοίνωση και οι λόγοι του πανικού τους είναι δική τους υπόθεση και επιλογή.

Να απαντήσει η δημοτική αρχή για τον Σταθμό Απορριμμάτων, ζητούν οι Οργανώσεις Ελληνικού & Αργυρούπολης του ΣΥΡΙΖΑ


Το γάντι ρίχνουν στην παράταξη του κ. Κωνσταντάτου και τη δημοτική αρχή οι Οργανώσεις Μελών Ελληνικού & Αργυρούπολης του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της Ν.Ε. Νότιας Αθήνας του κυβερνώντος
κόμματος για το αεροδρόμιο.

Με ένα σκωπτικό σχόλιο οι δυο Οργανώσεις καλούν την «Ενωμένη Πόλη» του κ. Κωνσταντάτου να απαντήσει αν «συμφωνεί η δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης να δημιουργηθεί ο Σταθμός Διαχείρισης Απορριμμάτων στον χώρο του πρώην αεροδρομίου ή επιμένει να γίνει μέσα στον οικιστικό ιστό» της πόλης.

Μεγάλη προσέλευση στο Κτήμα Γερουλάνου, στον Ιστορικό Βυζαντινό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου (φωτογραφίες)


Σήμερα στον Ιστορικό Βυζαντινό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου (κτήμα Γερουλάνου Τράχωνες Αλίμου). Μεγάλη προσέλευση και φέτος.

Αγώνες πολλών ετών της τοπικής κοινωνίας για την διάσωση του Βυζαντινού Ναού αλλά και του ιστορικού αρχαιολογικού χώρου του κτήματος Γερουλάνου.

Μπέττυ Μπαζιάνα: «Αμερικανιά ο τίτλος Πρώτη Κυρία»

«Ο τίτλος Πρώτη Κυρία είναι αμερικανιά. Δεν τον υιοθετώ. Είμαι σύντροφος ενός ανθρώπου που ανέλαβε για κάποιο χρονικό διάστημα την ευθύνη της χώρας. Άλλωστε, ο Αλέξης δε συστήθηκε στους πολίτες της χώρας ζητώντας την ψήφο
τους, λέγοντας: Να η γυναίκα μου, να η οικογένειά μου, να τα παιδιά μου!», δηλώνει η Μπέτυ Μπαζιάνα.

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα μιλά για όλα στην εφημερίδα «Documento»: Για τη σχέση τους, την εξουσία, τα παλιά χρόνια, την αυτόνομη επαγγελματική της πορεία και απαντά στα σχόλια που γίνονται εναντίον της από ΜΜΕ και πολιτικούς αντιπάλους του πρωθυπουργού.