Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Καλλιθέα: Για έλλειμμα σχεδίου, προγράμματος & οράματος επικρίνει τη δημοτική αρχή ο Λάζαρος Λασκαρίδης


«Η διοίκηση του Δήμου στερείται παντελώς στόχων, προγράμματος, οράματος για την πόλη και γι’ αυτό δεν παράγει έργο» τόνισε κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο επικεφαλής τής
παράταξης "ΤΩΡΑ Καλλιθέα" Λάζαρος Λασκαρίδης.

Συγκεκριμένα κατά την τοποθέτησή για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2015-19, έκανε -μεταξύ άλλων- τις ακόλουθες επισημάνσεις, επί του υπάρχοντος σχεδιασμού της διοίκησης του Δήμου:

Αντίδραση στις Νεοσμυρνιώτικες φόλες: Κοινοποιείστε παντού!

Ο Γιάννης Παπαϊωάννου προσπαθεί. Κοινοποίησε και εσύ το κείμενο. Αυτή η νοοτροπία με τους δολοφόνους στην Νέα Σμύρνη πρέπει να σταματήσει.

Νέα Σμύρνη... Αγίου Ανδρέου 25 - 27... Απέναντι από τη ΛΑΝΣ...
Τώρα το βράδυ... ΦΟΛΑ...

Μαζί με σπιτάκι και ταπεράκι...!!!

Το αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Ο Αρίων" Καλλιθέας (video)



της Εριέλλας Χρυσού


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Αρίων" διοργάνωσε υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας εκδήλωση
αφιερωμένη στο Μάνο Ελευθερίου με ομιλητή το δημοσιογράφο Στέλιο Ελληνιάδη, ενώ τραγούδια του δημιουργού ερμηνεύθηκαν από τραγουδιστές που συνόδευσε η έντεχνη ορχήστρα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Αττικής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Μάνος Ελευθερίου και ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος.

HolyWood Stage presents: Ερασμία Μάνου live fullband!, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 10.30μμ

Η Ερασμία Μάνου για τρίτη χρονιά στη σκηνή του HolyWood Stage!

Ένα εκρηκτικό πρόγραμμα γεμάτο διασκευές πολύ αγαπημένων σε όλους μας τραγουδιών αλλά κ τραγούδια απο την προσωπική της δισκογραφία σε συνδυασμό με την μοναδική χροιά αλλά και ερμηνεία της μπορούν να εγγυηθούν ένα βράδυ μοναδικό!...

Η Ερασμία Μάνου είναι μια εκρηκτική παρουσία στο χώρο του Ελληνικού τραγουδιού με πορεία 15 χρόνων στο τραγούδι με μεγάλες συνεργασίες σαν τραγουδίστρια αλλά και σαν στιχουργός (Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργο Σαμπάνη, Γ. Μπιθικώτση, Χ. Δάν
τη, Σ. Βόσσου, Σ. Αρβανίτη και άλλους).

Η Περιφέρεια Αττικής στην 32η Philoxenia 2016

Στην 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2016, που πραγματοποιείται από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο
Θεσσαλονίκης, μετέχει η Περιφέρεια Αττικής.

Στόχος είναι η Αττική, η μεγαλύτερη Περιφέρεια της Ελλάδας, να εδραιωθεί ως ο ξεχωριστός, παγκόσμιας ακτινοβολίας μητροπολιτικός προορισμός που προσφέρεται για πολλαπλές τουριστικές εμπειρίες.

Σύλλογος Φυσιολατρών Ελληνικού: Εκδρομή στην Λίμνη Δόξα, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου

Ο Σύλλογος Φυσιολατρών Ελληνικού, διοργανώνει ημερήσια εκδρομή, στη Λίμνη Δόξα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, με ώρα αναχώρησης στις 8.00πμ από την εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα στα Σούρμενα.

Η κράτηση θέσης μπορεί να γίνει τηλεφωνικά το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου το βράδυ στα τηλέφωνα 6947502409 (Άλκης Δημητρακόπουλος) & 6938864134 (Λευτέρης Κωτίδης).

Αναβιώνει το Παραδοσιακό Πανηγύρι της Βάρης, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 13.00

Ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (ΟΑΠΠΑ) και ο Λαογραφικός Όμιλος Βάρης «Σεμέλη» θα επιχειρήσουν μια αναβίωση του παραδοσιακού πανηγυριού της Βάρης, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011, από τις 13:00 και μετά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βάρης, (Άττιδος 30 και Εστίας).

Το πανηγύρι θα ξεκινήσει με μια σύντομη παρουσίαση των τοπικών, αρβανίτικων χορών, από το Λαογραφικό Όμιλο Βάρης «Σεμέλη» και θα συνεχισθεί με χορό για όλο τον κόσμο.

Σε λειτουργία το πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού στα σχολεία των Δήμων Αγ. Δημητρίου & Αλίμου της Π.Ε Νότιας Αθήνας

Συνάντηση εργασίας με σκοπό τον συντονισμό της δράσης αλλά και την διευθέτηση των τελικών ενεργειών προκειμένου να τεθεί σε πλήρη λειτουργία το πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού στα σχολεία «Έλα στον κύκλο μας» στους Δήμους Αγίου Δημητρίου και Αλίμου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στην Καλλιθέα, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Νότιου Τομέα Αθήνας Χρήστου Καπάταη.

Οι εκπρόσωποι του ΕΔΣΝΑ παρουσίασαν όλες τις πτυχές του προγράμματος και δήλωσαν την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα αλλά και την πλήρη διαθεσιμότητά τους.