Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Σύμβουλος και παράταξη δημάρχου διακινούν χρυσαβγίτικη ιστοσελίδα και διαμορφώνουν ιδεολογικοπολιτική ταυτότητα

 
Μπορεί να είναι αποκλειστική η είδηση, όμως ήταν αναμενόμενο και κανείς δεν πρέπει να πέφτει από τα σύννεφα.

Άλλωστε το έχουμε πει τόσες φορές, βασισμένοι σε διάφορες ανακοινώσεις ρατσιστικού και φασιστικού περιεχομένου ότι ο "φασισμός έχει πιάσει στασίδι στο Δημαρχείο Ελληνικού-Αργυρούπολης".

Ο κ. Φώτιος-Άγγελος Μάνταλος, πρώην δημοτικός σύμβουλος και φίλος του κ. Κωνσταντάτου απέτυχε να επανεκλεγεί, παρότι η παράταξή τους "ενωμένη πόλη" κέρδισε στις εκλογές το 2014.

"Πρέπει να γυρίσουμε στο έθνος- κράτος" είπε και ύστερα το κοινοποίησε από το smartphone στο facebook και στο twitter...

Γελάω με την καρδιά μου όταν διαβάζω πως ο Ντ. Τραμπ θα βάλει τέλος στην παγκοσμιοποίηση και θα μας επιστρέψει στην εποχή των εθνών-κρατών. 

Όσοι τα γράφουν και τα λένε αυτά δικαιολογούνται μόνο αν ζουν σε σπηλιές κι επικοινωνούν με τον έξω κόσμο χάρη σε ταχυδρομικά περιστέρια.

Η πλειονότητα, ωστόσο, των ανθρώπων -τουλάχιστον στη Δύση-
θα εξακολουθεί να αγοράζει, για παράδειγμα, από το σούπερ μάρκετ πατάτες από την Αργεντινή, να στέλνει ηλεκτρονικά μηνύματα σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς οπουδήποτε στον κόσμο και να βρίσκεται σε μία ημέρα στην Αυστραλία όταν κάποτε χρειάζονταν μήνες για κάτι τέτοιο.

Η Ρένα Δούρου για την επιλογή της Ελευσίνας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021

Την επιλογή της Ελευσίνας ως «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021», ανακοίνωσε χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

«Το 2021, η Ελλάδα θα φιλοξενήσει την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για τέταρτη φορά μετά την Αθήνα το 1985, τη Θεσσαλονίκη το 1997 και την Πάτρα το 2006» δήλωσε ο Τίμπορ Νάβρατσιτς, επίτροπος αρμόδιος για την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, τη νεολαία και τον αθλητισμό.

«Η Ιστορία ποτέ δεν θυμάται την Αριστερά για τα εύκολα, μα για να βγάλει το φίδι από την τρύπα»: Άρθρο του Αλέξη Τσίπρα

της Εφημερίδας των Συντακτών.
 
«Η συζήτηση (σ.σ. για την ελάφρυνση του χρέους) είναι, ήδη, στο τραπέζι και είναι ζήτημα λίγων εβδομάδων να έχουμε καλά νέα»: την είδηση αυτή δίνει ο πρωθυπουργός στο άρθρο του, που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της «Εφημερίδας των Συντακτών».