Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Μαύρο μέτωπο…

της Κατερίνας Ακριβοπούλου

Ο Άδωνις ζητεί ιδιώνυμο για τους αριστερούς, ο Πάγκαλος προτείνει τη συγκρότηση «Εθνικού Δημοκρατικού Συναγερμού» υπό τον Μητσοτάκη για να αναχαιτισθεί «το μέτωπο των
αναρχοκομμουνιστών, των φασιστών, των πάσης φύσεως αποβλήτων της δημόσιας ζωής και των κατσαπλιάδων», η Άννα Μισέλ παρομοιάζει με το ολοκαύτωμα το νόμο για τα κανάλια και ο Βορίδης θέτει ζητήματα λειτουργίας της Δημοκρατίας!

Το μαύρο μέτωπο είναι εδώ και δεν το κρύβει… Αντιθέτως πλειοδοτεί σε χρυσαυγιτισμό, πρωταγωνιστεί ανενόχλητο στο δημόσιο βίο ιδιωτικών συμφερόντων και διαγκωνίζεται σε ζοφώδη υποτέλεια έναντι του διαπλεκόμενου τράστ εξουσίας, το οποίο με μεγαλειώδη ξετσιπωσιά μας λέει κατάμουτρα ότι η χώρα του ανήκει…

Μοσχάτο: Η ταινία «Magical Girl» στην Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 8.00μμ

Οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσοποταμίας ολοκληρώνονται για τον μήνα Οκτώβριο με την ισπανική ταινία «Magical Girl» (2014) του Κάρλος Βερμούτ, αυτή την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 8.00μμ, στο σπίτι της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13, Μοσχάτο.

Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν, αλλά, εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να συνεισφέρετε στο Καλάθι της Αλληλεγγύης φέρνοντας μαζί σας τρόφιμα μακράς διαρκείας ή στο Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας με τετράδια Α4.

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Δεν υπάρχουν τρόποι να πάψει να νομοθετεί η κυβέρνηση

Μήνυμα ότι δεν υπάρχει τρόπος να περιοριστεί προληπτικά η νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης, στέλνει το Μέγαρο Μαξίμου, δια του γενικού γραμματέα
του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη (τηλεοπτικές άδειες, αλλά και ανασχηματισμός και διαφοροποιήσεις στα θέματα Ενέργειας), στο ραδιοφωνικό σταθμό «Realfm 97.8», ο Δ. Τζανακόπουλος διαβεβαίωσε και αυτός, μετά τον πρωθυπουργό, ότι «η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι νομικά δεσμευτική για την κυβέρνηση». Πάντως, «αναλόγως με το είδος αυτής της απόφασης, -γιατί υπάρχουν πάρα πολλές αποχρώσεις σε κάθε δικαστική απόφαση- θα επιλέξουμε πώς θα κινηθούμε».

Βούλα: «Ξύλο, Πανί και Θάλασσα» - Μουσικοποιητική Βραδυά, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 7.30μμ

Ο επιστημονικός φορέας «Magna Graecia - Μεγάλη Ελλάδα» διοργανώνει μουσικοποιητική βραδυά με τίτλο: «Ξύλο, Πανί και Θάλασσα».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 7.30μμ στην αίθουσα Ιωνία (Λεωφόρος Κων/νου Καραμανλή 18, δίπλα στο Δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης).

Ακροδεξιές ακροβασίες @ Η Ομάδα Αλήθειας του Άδωνι την πέφτει στον Κουμουτσάκο - #Κουμουνδουρακος

Οι ασκήσεις ισορροπίας που εγκαινίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης άμα τη αναλήψει των καθηκόντων του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας μοιάζουν με την προσπάθεια ενός σχοινοβάτη να κρατηθεί όρθιος κρατώντας δύο αντίβαρα διαφορετικού βάρους.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες ενός εκ των αντιπροέδρων του να κρατά την απαραίτητη και πολυπόθητη ισορροπία προς το προοδευτικό κέντρο, το αντίβαρο του έτερου αντιπρόεδρου έχει την τάση να σπρώχνει τον πολιτικό ακροβάτη
προς το ακροδεξιό κενό.