Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Απείρου κάλους ομορφιές πενήντα μέτρα από το σπίτι του τέως αντιδημάρχου (φωτογραφίες)

Είναι να απορεί κανείς με την αφασία των πολιτικών στελεχών της δημοτικής αρχής Ελληνικού-Αργυρούπολης...

Δίνουν πλέον την εντύπωση ότι δεν κυκλοφορούν στην πόλη, δείχνουν σαν να περιμένουν τα προβλήματα
της καθημερινότητας να εντοπίζονται από τους ενεργούς πολίτες, από τα τοπικά ιστολόγια ή να αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια να προβαίνουν (αν το κάνουν) στις αναγκαίες ενέργειες.

Άγιος Δημήτριος: "Οι λωποδύτες" στο cine Πλατεία (εξ αναβολής), την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στις 9.00μμ


Θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη στον Άγιο Δημήτριο - Γνωστός dj το θύμα

Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα λίγο μετά τις 5.00, σε τροχαίο, στη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου, ο 42χρονος dj Ανδρέας Τριπαρόλης, γνωστός ως “Dj Andre”.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο Ανδρέας Τριπαρόλης, επέβαινε σε μοτοσυκλέτα όταν ένα ΙΧ βγήκε ξαφνικά στη λεωφόρο από ένα κάθετο δρόμο (ήταν μονόδρομος και πήγαινε μάλιστα αντίθετα) με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του.

Το όνομα του Χρήστου Βλάχου στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας του ΚΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία"

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 10.30μμ, με ομόφωνη απόφαση του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και της Διοίκησης του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», στα πλαίσια μίας σεμνής τελετής θα δοθεί το όνομα του αείμνηστου και μαχητικού Προέδρου του Συλλόγου «ΠΙΣΤΗ» Χρήστου Βλάχου στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας του ΚΕΘ,
ως ελάχιστη αναγνώριση για τον αγώνα και την προσφορά του στην καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου και στη στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους.

Άγιος Δημήτριος: Συναυλία με την Φωτεινή Βελεσιώτου στον Ασύρματο (εξ αναβολής), την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου


Αρχές Οκτωβρίου ξεκινούν οι Ομάδες Συμβουλευτικής 2016 - 17, στον Άγιο Δημήτριο

Στις αρχές Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν τις συνεδρίες τους οι Ομάδες Συμβουλευτικής του Τμήματος Υγείας & Πρόνοιας στον Άγιο Δημήτριο.

Φέτος θα λειτουργήσουν δύο ομάδες προσωπικής ανάπτυξης, μία ομάδα νέων, μία ομάδα στήριξης καρκινοπαθών, αλλά και για πρώτη φορά ομάδα επιχειρηματικότητας, απευθυνόμενη σε άτομα που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια δική τους επιχείρηση.

Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, απευθυνθείτε στην Κοινωνική Υπηρεσία: Ξενοφώντος 10, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Τηλ.: 2109754035 - Ε-mail: ky@dad.gr

Εγγραφές για μαθήματα σκάκι στη Γλυφάδα

Στο χώρο του Κ.Α.Π.ΠΑ. του Δήμου Γλυφάδας θα ξεκινήσουν σύντομα μαθήματα σκάκι, για παιδιά αλλά και ενήλικες.

Όσοι ενδιαφέρονται ας τηλεφωνήσουν στο Κ.Α.Π.ΠΑ., οδός Τσιτσάνη & Καραϊσκάκη 34, τηλ. 210 9602130, Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 8.00πμ - 3.00μμ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να πάτε στην πιο πάνω διεύθυνση κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη, από τις 3.00μμ έως τις 10.00μμ.

Για το Ελληνικό



Μετά την κύρωση από την Βουλή της αναθεωρημένης σύμβασης για το Ελληνικό ο αγώνας πρέπει να πάρει άλλα χαρακτηριστικά και να βάλλει συγκεκριμένους στόχους. Γιατί οι προκλήσεις για όλους είναι μπροστά στο άμεσο μέλλον. Δεν είναι στο παρελθόν. Ο δρόμος θα είναι μακρύς.

Επειδή όμως για την μέχρι τώρα πορεία δεν είμαστε ευτυχείς και επειδή δεν φταίνε πάντα οι αντικειμενικά δυσμενείς καταστάσεις και συνθήκες, χρειάζεται να κάνουμε μια αποτίμηση της πορείας μέχρι την κύρωση της σύμβασης.

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου εκδικάζεται η έφεση των Κορτζίδη, Εφραιμίδη & Κουλουρίδη για το άνοιγμα της 129ΠΥ (video)

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου γίνεται το εφετείο για τους Χρήστο Κορτζίδη, Ιορδάνη Εφραιμίδη και Παναγιώτη Κουλουρίδη σχετικά με την κινητοποίηση για το άνοιγμα της 129ΠΥ το 2009 (δικαστήρια Ευελπίδων, Η' Τριμελές
Εφετείο, κτήριο 2, αίθουσα 2).

Στις 17 Νοεμβρίου 2014 οι τρεις αιρετοί μετά από αυτεπάγγελτη εισαγγελική δίωξη καταδικάστηκαν πρωτόδικα σε 1 έτος φυλάκιση με την κατηγορία «παράνομης κατάληψης δημόσιου κτήματος».