Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού: Στην προαπαιτούμενη και προαποφασιμένη ήττα οφείλονται απαντήσεις από όλες & όλους


Αύριο, Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016, στην Βουλή ψηφίζεται η εκχώρηση του χώρου του πρώην  Αεροδρομίου Ελληνικού στον Λάτση για 99 χρόνια!

Σκόπιμα, καιρό τώρα σιωπώ και εγώ, όπως πολλοί άλλοι σύντροφοι και συναγωνιστές... Έχουν ειπωθεί εξάλλου τόσα πολλά, έχουν γραφτεί, έχουν αναλυθεί! Είναι μια αρνητική εξέλιξη, ένα πισωγύρισμα...

Αργυρούπολη: Αφιέρωμα στον Λυκούργο Καλλέργη, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 7.30μμ


Σε 3 Δήμους περνά το παραλιακό μέτωπο από τον Άλιμο μέχρι τη Βάρκιζα, εκτός από την Παραλία του Ελληνικού

Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης ανακοίνωσε την παραχώρηση χρήσης ακινήτων του παραλιακού μετώπου που εκτείνεται από την Μαρίνα Αλίμου μέχρι τη Βάρκιζα, ένα πάγιο
αίτημα των δήμων και των τοπικών κοινωνιών.

Το γεγονός ανακοινώθηκε μετά από συνάντηση που έγινε παρουσία του Υπουργού Επικρατείας, κ. Α. Φλαμπουράρη, του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Γ. Μπαλάφα, του προέδρου του ΤΑΪΠΕΔ κ. Στέργιου Πιτσιόρλα, του προέδρου της ΕΤΑΔ κ. Γιώργου Τερζάκη, του μέλους ΔΣ κ. Γ. Σακελλαρίου και των Δημάρχων κ. Ανδρέα Κονδύλη (Αλίμου), κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου (Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης), κ. Γιώργου Παπανικολάου (Γλυφάδας).

Η συνέντευξη τύπου της Επιτροπής Αγώνα για το Ελληνικό - Αύριο, Τετάρτη στις 6.30μμ η συγκέντρωση στη Βουλή

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν τη Δευτέρα στην πλατεία Συντάγματος, τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού.

Στη συνέντευξη μίλησαν η Ελένη Πορτάλιου, καθηγήτρια ΕΜΠ, και ο Γεώργιος Αναματερός, ένας από τους δύο εκτιμητές του δημόσιου ακινήτου στο Ελληνικό.

Άγιος Δημήτριος: "80 χρόνια μετά", αφιέρωμα στον Ελευθέριο Βενιζέλο, το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου, 1 & 2 Οκτωβρίου


Τουρνουά μπάσκετ «3 on 3» στη Γλυφάδα, το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου @ Συμμετοχές μέχρι 28 Σεπτεμβρίου

Τουρνουά μπάσκετ «3 on 3» διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας, το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου, μπροστά στην παραλία της πόλης!

Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι δωρεάν. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο διαδικτυακά, στην ιστοσελίδα glyfada3on3.gr μέχρι και την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου στις 8μμ.

"Παραμύθια του ναι και του όχι" στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 7.00μμ


Η αθλιότητα θα μπορούσε να παρελαύνει ως πραγματικότητα στις οθόνες μας σήμερα & ένα αποκαλυπτικό video

«Ο Νίκος Παππάς και η κουστωδία του ζει μέσα στη χλιδή στη Νέα Υόρκη, τρώει χαβιάρι, φουσκώνει τον λογαριασμό τρωγοπίνοντας με τα λεφτά του Δημοσίου.

Ταυτόχρονα, χιλιάδες εργαζόμενοι στα ΜΜΕ αλλά και αλλού, ζουν με την καθημερινή αγωνία να μείνουν άνεργοι διότι ο ίδιος υπουργός, αλλά και γενικότερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επέλεξε να ρίξει μαύρο σε όσα κανάλια τής ασκούν σφοδρή αντιπολίτευση.

Αυλαία στο "Φεστιβάλ Γλυφάδας 2016" με συναυλία του Ανδρέα Λέοντα, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 8.30μμ


Τραγική η κατάσταση των πεζοδρομίων στο Ελληνικό & την Αργυρούπολη - Πολλαπλασιάζονται οι διαμαρτυρίες των πολιτών

 
Τα γυαλιστερά και πολύχρωμα φυλλάδια -είτε προεκλογικά, είτε απολογιστικά- έχουν αξία αντιστρόφως ανάλογη από την αξία της ασπρόμαυρης ζωής που βιώνουμε ή της ποιότητας ζωής
που αντιμετωπίζουμε στη καθημερινότητά μας.

Όποιος κι αν είναι ο αριθμός των έργων που καταγράφονται ως απολογισμός σε ιλουστρασιόν σελίδες πληρωμένες από τον δημοτικό προϋπολογισμό, είναι η ίδια η πραγματικότητα που μπορεί να τις μετατρέψει σε άχρηστη μάζα για της ανάγκες των πολιτών και χρήσιμα κιλά για ανακύκλωση.