Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα Σμύρνη: Παρουσίαση των θέσεων του 2ου Συνεδρίου ΣΥΡΙΖΑ, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στις 7.30μμ

Μαθήματα μουσικής για μαθητές και μαθήτριες ξεκινά ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης - Αιτήσεις εγγραφής

Μαθήματα πιάνου και αρμονίου θα παραδίδονται σε παιδιά από 7 έως 18 ετών κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη απογευματινές ώρες στο 2ο Γυμνάσιο Βάρης.

Μαθήματα κιθάρας θα παραδίδονται σε παιδιά από 8 έως 18 ετών κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη απογευματινές ώρες επίσης στο 2ο Γυμνάσιο.

Βρέθηκε η 27χρονη φοιτήτρια από τη Νέα Σμύρνη που είχε εξαφανισθεί από τις 27 Αυγούστου

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με την εξαφάνιση 27χρονης φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ αφού εντοπίστηκε σήμερα σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι.

Η φοιτήτρια, για την οποία οι γονείς της είχαν δηλώσει εξαφάνιση στις 27 Αυγούστου από το σπίτι που διέμενε στη Νέα Σμύρνη, διέμενε σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι έχοντας μαζί της, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η "Ελένη" του Ευρυπίδη στα "Φαληρικά 2016" στην Παραλία Μπάτης, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 8.30μμ

Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων "Φαληρικά 2016" που πραγματοποιούνται κάθε βράδυ στις 8.30
και μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου στην Παραλία Μπάτης

Η ασχήμια του Ωραιόκαστρου!

του Κλέαρχου Τσαουσίδη


Πώς γίνεται και σ' έναν δήμο των 20.000 κατοίκων, αρκετοί από τους οποίους είναι απόγονοι Mικρασιατών προσφύγων, η ξενοφοβία, ο ρατσισμός, ο φασισμός (ο καθένας και η καθεμιά διαλέγουν ό,τι τους ταιριάζει) να είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της τοπικής κοινωνίας;

Μιλώ για το Ωραιόκαστρο, το άλλοτε χωριό πάνω από τη Θεσσαλονίκη, που συνδύαζε τις καλύβες των προσφύγων με τις βίλες των τότε πλουσίων (αριστοκράτες αυτοαποκαλούνταν). Μια μερίδα των σημερινών του κατοίκων αποδεικνύουν ότι, εκτός από ακροδεξιοί, είναι απληροφόρητοι και αγράμματοι, όπως συνήθως συμβαίνει με τους νεόπλουτους.

Επικροτούν την ένταξη του έργου της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου οι Δήμαρχοι Καλλιθέας και Μοσχάτου-Ταύρου

"Οι Δήμαρχοι Καλλιθέας κ. Κάρναβος και Μοσχάτου-Ταύρου κ. Ευθυμίου επικροτούν την ένταξη του έργου της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου".

"Η αντίδραση της αντιπολίτευσης και η καταψήφιση του έργου στο
Περιφερειακό Συμβούλιο μόνο ακατανόητη δεν είναι. Αγνοούν την τοπική κοινωνία, αγνοούν τους αγώνες των κατοίκων, αλλά πάνω από όλα δεν υπολογίζουν την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής".

Γιορτή Κρασιού - Πάτημα Σταφυλιών από τον Σύλλογο Κρητών Αργυρούπολης, το Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου στις 8.30μμ

Συνελήφθη στη Γλυφάδα ο διοικητής της Τουριστικής Αστυνομίας ΝΑ Αττικής

Σοκ έχει προκαλέσει στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. η σύλληψη στη Γλυφάδα του διοικητή της Τουριστικής Αστυνομίας Ν.Α. Αττικής, από άνδρες της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.
 
Ο «Σερίφης» -έτσι τον αποκαλούσαν όσοι τον γνώριζαν καλά στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων- σύμφωνα με το κατηγορητήριο, κυκλοφορούσε με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, του οποίου τον κινητήρα είχε μετατρέψει  από 50κ.εκ. σε 125 κ.εκ. ενώ ο ίδιος δεν κατείχε δίπλωμα.

Στριμώχνεται και απειλεί ο Στουρνάρας μετά την έφοδο εισαγγελέων διαφθοράς στο σπίτι του

Σύμφωνα με την «Αυγή», ευθείες απειλές για τη σταθερότητα ολόκληρου του πιστωτικού συστήματος διατύπωσε αργά χθες το βράδυ ο διοικητής
της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, αντιδρώντας σπασμωδικά στον έλεγχο που διενήργησαν νωρίτερα οι οικονομικοί εισαγγελείς Διαφθοράς στη διαφημιστική εταιρεία της συζύγου του, στο πλαίσιο της έρευνας για τις διαφημιστικές δαπάνες του ΚΕΕΛΠΝΟ από το 2011 μέχρι το 2014.

Αντίστοιχος έλεγχος έγινε τόσο στο Κέντρο όσο και σε άλλη εταιρεία που εμπλέκεται στην υπόθεση.