Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Γεμίζουν τις άδειες σχολικές τσάντες στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Γλυφάδας, η Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά συγκεντρώνουν σχολικά είδη για τους μαθητές που έχουν ανάγκη.

Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών (τσάντες, σπιράλ τετράδια, κόλες Α4, μολύβια, στυλό, κασετίνες κ.λ.π.) θα πραγματοποιηθεί στις 15, 16, 17 και 18 Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (Ποσειδώνος & Σάκη Καράγιωργα) τις ώρες 10.00-13.00 & 18.00-21.00.

Η "Λωξάντρα" με την Άννα Βαγενά στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στις 9.00μμ

Ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες:

Στο Μουσικό Σχολείο Αλίμου ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιας Αθήνας Χρ. Καπάταης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Στο Μουσικό Σχολείο Αλίμου για την νέα σχολική χρονιά παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Νότιου Τομέα Αθήνας Χρήστος Καπάταης, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Προγραμματικού Σχεδιασμού Τασούλη Ελισσάβετ και την Περιφερειακή Σύμβουλο Νερούτσου Μαρία.

Αφού ξεναγήθηκε για μια ακόμη φορά στον χώρο, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καθηγητές και μαθητές και επιβεβαίωσε το υψηλό επίπεδο του σχολείου παρά τα κτηριακά προβλήματα που υπάρχουν.

3ο Φιλανθρωπικό Πρωτάθλημα soccer 5x5 από τον Σύλλογο Εθελοντών ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ - Συμμετοχές μέχρι 18 Σεπτεμβρίου


Αλλαγές στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Γλυφάδας

Με δύο αλλαγές συνεχίζεται το Φεστιβάλ Γλυφάδας 2016. Πρόκειται για την εξ αναβολής (λόγω κακοκαιρίας) παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου και την προσθήκη του έργου «Μάνα είναι μόνο… ένας», των Γάλλων συγγραφέων Ζαν Ζακ Μπικέρ και Μωρίς Λασέγκ.

Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ πραγματοποιούνται στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας στις 8.30μμ, με είσοδο ελεύθερη και αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνονται τρόφιμα και σχολικά είδη, για ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Gypsy jazz με τους Gadjo Dilo στα "Φαληρικά 2016" στην Παραλία Μπάτης, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στις 8.30μμ

Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων "Φαληρικά 2016" που πραγματοποιούνται κάθε βράδυ στις 8.30
και μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου στην Παραλία Μπάτης

"Τρέξε για τη ζωή": Αγώνας δρόμου 5χλμ για την υποστήριξη της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών «ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ»

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 9.30πμ, διεξάγεται ο 1ος φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου 5χλμ και 1χλμ για παιδιά & ΑμεΑ στους δρόμους του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, για την υποστήριξη της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών «ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ», υπό την αιγίδα του ΟΝΑΔΕΑ.

H διαδικασία για τις ηλεκτρονικές εγγραφές έχει κλείσει, όμως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή την ημέρα του αγώνα και τις ώρες 08.00-08.30πμ στην είσοδο της Πόρτας Ανοιχτής, Μαρίνου Γερουλάνου 117 Αργυρούπολη ή το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο Ελληνικού-Αργυρούπολης  μεταξύ 2.00-6.00μμ.