Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Μήνυση κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ γα τον αποκλεισμό της παραλίας

19 πολίτες στην πλειοψηφία τους κάτοικοι του Κάτω Ελληνικού κατέθεσαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών μήνυση κατά ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ για τον αποκλεισμό τους από την παραλία του Αγίου Κοσμά.

Όπως αναφέρουν στο κείμενο της μήνυσης:

Όταν απάντησα ότι "έχω κινητικό πρόβλημα", ο αστυνομικός μού είπε: "Μού είναι αδιάφορο, τρομοκρατείς τους επιβάτες"



Σήμερα στο σταθμό του Αγ. Δημητρίου στις 13:30 με πλησίασε ένας αστυνομικός σε απόσταση αναπνοής και με διάλεκτο πεζοδρομίου με ρώτησε γιατί κάνω ΤΙΚ.

Του απάντησα ότι
"έχω κινητικό πρόβλημα" και αυτός μου είπε ότι "μου είναι αδιάφορο, τρομοκρατείς τους επιβάτες".

Χ. Καπάταης: Δεν αίρεται η παραχώρηση στον Δήμο Καλλιθέας - Στηρίζουμε τον δήμαρχο στην μάχη κατά της ανομίας στη μαρίνα

Η σύμβαση παραχώρησης του 2009 που έχει ο δήμος Καλλιθέας στο μέτωπο της πόλης προς την θάλασσα (δηλαδή για τη μαρίνα, τα κτίρια, το γήπεδο και άλλες εγκαταστάσεις) εξακολουθεί να ισχύει, ξεκαθαρίζει με συνέντευξη του στο kallitheaonline, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, κ. Χρήστος Καπάταης.

Μάλιστα, όπως δηλώνει ο κ. Καπάταης, η Περιφέρεια στηρίζει τον δήμαρχο Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβο και την διοίκησή του στις ενέργειές του κατά της ανομίας στη μαρίνα.

Για το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού

του Κύρκου Δοξιάδη *

Σκηνή πρώτη: Πριν από τρία χρόνια βρισκόμουν σε νησί των Κυκλάδων για Πάσχα.

Το Μεγάλο Σάββατο καθόμουν το πρωί σε καφενεδάκι και παρακολουθούσα διάλογο ανάμεσα σε δύο τύπους
μεσήλικες στον δρόμο, λίγα μέτρα μπροστά μου.

Ας πούμε ο ένας «μορφωμένος», ο άλλος «λαϊκός». Ο «μορφωμένος» εξηγούσε στον «λαϊκό» ότι η Ανάσταση είναι μόνο μία και ότι αυτά που λένε για «μικρή Ανάσταση» το πρωί του Μ. Σαββάτου είναι σαχλαμάρες.

Άγιος Δημήτριος: Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή της παιδικής χαράς στην πλατεία Παναγούλη (φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή της παιδικής χαράς που βρίσκεται στην πλατεία Παναγούλη.

Ο χώρος με τα καινούργια όργανα και όλες τις σύγχρονες προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος, δόθηκε σε χρήση στα παιδιά του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Ως πότε θα δίνουμε προτεραιότητα στη φυλλωσιά του δένδρου και όχι στην ασφάλεια των μαθητών;

σχολιάζει ο Νίκος Αγγελόπουλος


7ο Δημοτικό Αργυρολύπολης...

Επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως.

Έχει προτεραιότητα η φυλλωσιά του δένδρου του ιδιώτη που καλύπτει πλήρως την προειδοποιητική ταμπέλα
ή η ασφάλεια των παιδιών από τα αυτοκίνητα που τρέχουν να προλάβουν το φανάρι επί της Κύπρου;

Ας ακολουθήσουμε την πορεία του οχήματος:

Σταθερά στο πλευρό των ιδιοκτητών ιδιωτικών σχολείων και φροντιστηρίων η Νέα Δημοκρατία

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει πλήρως την προσπάθεια του Υπουργείου Παιδείας για τον εξορθολογισμό και τον εκδημοκρατισμό του πλαισίου λειτουργίας των ιδιωτικών σχολείων και των φροντιστηρίων».

«Τα ιδιωτικά σχολεία δεν είναι κοινές επιχειρήσεις, δεν είναι σούπερ μάρκετ. Προσφέρουν το δημόσιο αγαθό της εκπαίδευσης και γι΄ αυτό υπάγονται στις ιδιαίτερες προβλέψεις του Συντάγματος»

Ένα καζίνο πίσω από τα «αρχαία»

του Πέτρου Κατσάκου

Σαν πολύ σκόνη σηκώθηκε εκεί στην ελληνική «Ριβιέρα», για τις τρικλοποδιές, που όπως διαβάζουμε, κάποιοι πάνε να βάλουν στην επένδυση της Lamda Development.

Μεγάλος ο κουρνιαχτός για την προσπάθεια κάποιων να τινάξουν επικοινωνιακά στον αέρα τη συμφωνία λίγο πριν την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης της έκτασης των 6.300 στρεμμάτων από την πλευρά του Ελληνικού Δημοσίου. Μόνο που όλος αυτός ο θόρυβος δεν αφορά σε αυτά που λέγονται, αλλά σε αυτά που τεχνηέντως δεν λέγονται.

Πρώτο Μεσογειακό φεστιβάλ στην Καλλιθέα, τον Σεπτέμβριο - Το πρόγραμμα

Στη διοργάνωση του 1ου Μεσογειακού Φεστιβάλ προχωρά ο δήμος Καλλιθέας παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει θεατρικά, χορευτικά, μουσικά, εικαστικά δρώμενα και γαστρονομία.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ αναμένεται να αξιοποιηθούν οι κλειστοί χώροι του Δήμου όπως το Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας και το θέατρο ΙΖΟΛΑ, αλλά και ανοιχτοί, όπως ο προαύλιος χώρος του Δημοτικού Σταδίου «Γρηγόριος Λαμπράκης», γνωστού και ως «El Paso», η αυλή της Δημοτικής Πινακοθήκης και τέλος, η πλατεία μπροστά από το γραμμικό κτίριο του αθλητικού οργανισμού «Γιάννης Γάλλος», μέσα στο χώρο των Ολυμπιακών ακινήτων.

Καμία ανοχή στη φοροδιαφυγή


 
Το καμπανάκι είχε χτυπήσει από την αρχή του καλοκαιριού. Η αυξημένη τουριστική κίνηση δεν έφερνε έσοδα στα κρατικά ταμεία. 

Η Ν.Δ. στην, όχι τυχαία, μονοδιάστατη λογική της απέδιδε την πτώση στα έσοδα του ΦΠΑ στους αυξημένους συντελεστές.

Στράβωσε η επένδυση;... Φωτιά στα επιτελεία του Επενδυτή και Μεγάλου Χορηγού



Στο φουλ οι μηχανές των επιτελείων του Μεγάλου Επενδυτή ως αργά το βράδυ του Σαββάτου... Σε όλον τον κόσμο -από το City μέχρι την America και τις Νήσους των παρθένων offshore- πήραν φωτιά!!!

Μ
ην και σήκωσε τον μπαλτά ο Μπαλτάς κι έκοψε φέτες το πρώην αεροδρόμιο και γίνει ασύμφορη η επένδυση, όπως άφηναν να εννοηθεί οι άδηλες πηγές του LaspiOnLine;... Ικανός είναι!

Εδώ, αυτός τόλμησε την ασέβεια και -παρότι υπουργός- δήλωσε κομμουνιστής από τα έδρανα της κυβέρνησης... μέχρι και τους επενδυτές είναι ικανός να κόψει φέτες!