Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Σας θυμίζει κάτι, κύριοι της δημοτικής αρχής; - Αποκαλυπτικές φωτογραφίες, παλιές και φρέσκιες

Σας θυμίζει κάτι, κύριοι της δημοτικής αρχής Ελληνικού-Αργυρούπολης;

Μήπως από άλλη οπτική γωνία βοηθάμε τη μνήμη σας;

Όχι, ε;... Θα φρεσκάρουμε εμείς τη μνήμη σας, κύριοι της δημοτικής αρχής!
Ιασωνίδου & Αργοναυτών στα Σούρμενα - Ελληνικό...
Ας συνεχίσουμε το ενδιαφέρον ανάγνωσμα:

Ζητούνται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα



Για "ανακρίβειες" και "διαστρέβλωση της πραγματικότητας" στην πρόσφατη ανακοίνωση της ΚΕΔΕ αναφορικά με τον ΕΔΣΝΑ κάνει λόγο το Γραφείο Τύπου του Συνδέσμου.

"Απλή παράθεση
των τελευταίων αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής αναφορικά με την διενέργεια επιδημιολογικής έρευνας, την πραγματοποίηση μετρήσεων οσμών, την ανακύκλωση χαρτιού σε σχολεία και δημοτικά κτίρια, τη φύλαξη του χώρου του ΧΥΤΑ Φυλής, δίνει τις δέουσες απαντήσεις", αναφέρει ο ΕΔΣΝΑ και προσθέτει:

"Αποστομωτικότερη απάντηση αποτελεί βέβαια η ριζική αναθεώρηση του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων στην οποία προχώρησε ο ΕΔΣΝΑ σε συνεργασία και σε πλήρη σύμπνοια με τους Δήμους της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: "Η ζωή είναι ένα θαύμα" στο Cine Πλατεία, την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 9.00μμ



Πλατεία Αλ. Παναγούλη, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 9.00μμ, με δωρεάν είσοδο

Έκθεση ζωγραφικής και χαμόγελα στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων του Ελληνικού

της Φωτεινής Κοκκινάκη

Έκθεση με έργα προσφύγων και μεταναστών που διαμένουν στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων του Ελληνικού διοργανώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 31 Ιουλίου.

Στην έκθεση βρέθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ο οποίος συνομίλησε με όσους και όσες δημιούργησαν έργα ζωγραφικής και χειροποίητα αντικείμενα, αλλά και τον πρόσφυγα - καλλιτέχνη που τους έκανε μαθήματα εικαστικών τους προηγούμενους μήνες και τους βοήθησε να οργανωθούν για να στήσουν την έκθεση.

«Αυτό που βλέπουμε σήμερα και πρέπει να το δει όλη η Ελλάδα είναι ότι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες δεν είναι αυτοί που μαχαιρώνονται, αλλά είναι άνθρωποι σαν εμάς, κατατρεγμένοι πιο πολύ από εμάς.

Ενημέρωση από τον Παύλο Πολάκη: Στη… σέντρα το «πάρτι» με τα ασθενοφόρα (video)

από τη σελίδα του Παύλου Πολάκη


Παράδοση σήμερα έντεκα νέων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ Ηπείρου, συναντήσεις με τα Δ.Σ. των νοσοκομείων, του Πανεπιστημιακού και

Χατζηκώστα, και μετά περιοδεία στο νοσοκομείο Άρτας.

Προχωράμε, το δημόσιο σύστημα υγείας ισορροπεί, αλλάζουμε σελίδα.

Μάριος Κάτσης: Πριν από λίγο, στην τελετή παράδοσης των 11 ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ της Ηπείρου.

Κηδεύτηκε σήμερα στο Ελληνικό η Ματίνα Νικολάου

Κηδεύτηκε σήμερα η 34χρονη δημοτική αστυνομικός του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ματίνα Νικολάου, που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο, εν ώρα υπηρεσίας, στη διασταύρωση των οδών Κύπρου και Αργοναυτών.

Πλήθος κόσμου από συγγενείς, φίλους, συναδέλφους από το Δήμο, η δημοτική αρχή και δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων συνόδευσαν την άτυχη Ματίνα από τον Ι. Ν. Μεταμόρφωσης Σωτήρος στο κοιμητήριο των Σουρμένων.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εξέφρασε την οδύνη της με ανακοίνωση που μεταξύ άλλων αναφέρει: