Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Ψεκάστε εκεί που πρέπει & όχι με ληγμένα φάρμακα!... & κυρίως πάψτε να ψεκάζετε με ανοησίες τους πολίτες!!!

Φίδια δεν είδαμε ακόμα, αλλά τις κατσαρίδες...
θα τις φέρουμε στο δημαρχείο με το φαράσι

Τη φύλαξη του ΧΥΤΑ Φυλής δρομολογεί ο ΕΔΣΝΑ

Την επίλυση του χρόνιου προβλήματος της φύλαξης του ΧΥΤΑ Φυλής, ενός πάγιου αιτήματος των εργαζομένων, δρομολογεί η Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ, βάζοντας τις βάσεις
για την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία της εγκατάστασης.

Συγκεκριμένα, η Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, Ρένα Δούρου, υπέγραψε σύμβαση με αντικείμενο τις «Υπηρεσίες Φύλαξης Χώρων ΕΔΣΝΑ», συνολικής δαπάνης 423.405 ευρώ.

Το αντικείμενο της σύμβασης αναμένεται να εξυπηρετηθεί με την απασχόληση ικανού αριθμού κατάλληλα εκπαιδευμένων και εφοδιασμένων φυλάκων του χώρου.

Άγιος Δημήτριος: "Σαν πρόσωπο στα σύννεφα" στο Cine Πανόραμα, την Κυριακή 31 Ιουλίου στις 9.00μμ



"Cine Πανόραμα... θερινής νυκτός": Αγίου Δημητρίου 216 & Ειρήνης 17,
με ελεύθερη είσοδο από τις 8.15μμ και μέχρι την κάλυψη των θέσεων

Άγιος Δημήτριος: Ολοκληρώθηκε το έργο διαμόρφωσης της οδού Άρτης (Φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε το έργο διαμόρφωσης της οδού Άρτης και ο δρόμος έχει δοθεί πλέον στην κυκλοφορία, αλλάζοντας την εικόνα της περιοχής.

Σύμφωνα με τη μελέτη που εφαρμόστηκε, έχει διαμορφωθεί μια λωρίδα κυκλοφορίας πλάτους 3,75 μέτρων. Από τη δεξιά πλευρά της οδού δημιουργήθηκαν θέσεις στάθμευσης σε πλάτος 2,15 μέτρων και πεζοδρόμιο πλάτους 2,00 μέτρων.

Από την αριστερή πλευρά της οδού κατασκευάστηκε ποδηλατόδρομος δύο κατευθύνσεων, μικτού πλάτους 2,30 μέτρων και στη συνέχεια πεζοδρόμιο πλάτους 1,85 μέτρων. Σε όλες τις θέσεις που χρησιμοποιούνται για τη διάβαση πεζών, κατασκευάστηκαν ράμπες αμαξιδίων.

Τέλος σε όλο το μήκος του δρόμου τοποθετήθηκε νέος σύγχρονος φωτισμός τεχνολογίας LED.

"Η Ζωή της Εστέλα" από την Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης, την Κυριακή 31 Ιουλίου στις 9.00μμ

Τέταρτη βραδιά των θερινών προβολών 2016 της Κινηματογραφικής Λέσχης Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ.), την Κυριακή 31 Ιουλίου στις 9.00μμ με την αργεντίνικη ταινία "Πραγματικές Αλήθειες. Η Ζωή της
Εστέλα".

Οι προβολές, που είναι δωρεάν, γίνονται στο Café Teatral Πολυμήχανο - Φλέμινγκ 58 & Ολυμπίας, Αργυρούπολη και μπορείτε να δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα των θερινών προβολών που είναι αφιερωμένο στον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο.

Δραματική - Ιστορική - Βιογραφική 2011, έγχρωμη, διάρκειας 99', Αργεντίνικη ταινία, σκηνοθεσία: Νικολάς Γκίλ Λαβέντρα, με τους: Σουσού Πεκοράρο, Αλεχάντρο Αουάντα, Ινές Εφρόν.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Άγιος Δημήτριος: "Το μυστικό της γέφυρας" στο Cine Πανόραμα, την Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 9.00μμ

Σε ποια σχολεία της Γλυφάδας θα είναι ανοιχτά τα προαύλια κάθε απόγευμα για να παίζουν τα παιδιά (λίστα)

Ανοιχτά θα είναι κάθε απόγευμα, από τη Δευτέρα 1η Αυγούστου και μέχρι την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, τα προαύλια των σχολείων της Γλυφάδας.

Με απόφαση της δημοτικής αρχής Γλυφάδας, συνολικά 13 σχολεία της πόλης θα ανοίγουν κάθε απόγευμα στις 5 και θα παραμένουν ανοιχτά μέχρι και τις 10 το βράδυ, με γνώμονα την ασφαλή και δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Ειδικότερα, τα σχολεία που θα είναι ανοιχτά τις καθημερινές, από τις 5.00μμ ως τις 10.00μμ, είναι τα εξής:

Η χθεσινή ενημέρωση από τον Παύλο Πολάκη



Υπεγράφησαν σήμερα από το Χριστόφορο Βερναρδάκη οι ονομαστικές καταστάσεις διορισμού (2000 άτομα) των επιτυχόντων στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 1998 και αύριο
ή μεθαύριο παίρνουν ΦΕΚ.

Από αυτούς 954 τελικά θα ενισχύσουν το δημόσιο σύστημα υγείας σε διοικητικές θέσεις σε νοσοκομεία, ΥΠΕ, μονάδες ΠΕΔΥ, Κέντρα Υγείας.

Προχωράμε και αλλάζουμε τη χώρα, αποκαθιστώντας αδικίες, επουλώνοντας πληγές, αναπτύσσοντας δομές.

ΤΩΡΑ: Συμβολική κατάληψη στα γραφεία της Ελληνικό Α.Ε. από την Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό

Από το πρωί σήμερα μέλη της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό πραγματοποιούν συμβολική κατάληψη στα γραφεία της Ελληνικό ΑΕ, στην οδό Μητροπόλεως 5.

Ήδη στην κατάληψη που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία συμμετέχει πλήθος κόσμου, ενώ η προσέλευση συνεχίζεται καθώς έχει προγραμματιστεί στις 2.00 το μεσημέρι να δοθεί συνέντευξη τύπου.

Μεταξύ των ακτιβιστών διακρίναμε τους αντιπεριφερειάρχες Αττικής Π. Αθανασιάδη και Γ. Γαβρίλη, τους δημάρχους Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο και Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλο, τον πρώην δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστο Κορτζίδη, τον πρώην δήμαρχο Γλυφάδας Κ. Κόκκορη, την πρώην αντιδήμαρχο Ροδή Γεωργακάκη, τους δημοτικούς συμβούλους Ελληνικού-Αργυρούπολης Β. Μπούκα, Γ. Μαραγκό, Τ. Κοροβέση, Ν. Ντάλλα και Γ. Κοκκίνη, το μέλος της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ Γρ. Καλομοίρη, τον ευρωβουλευτή Ν. Χουντή, τους πρώην υπουργούς Π. Λαφαζάνη και Δ. Στρατούλη και τα στελέχη της ΛΑΕ Δ. Σπανού και Α. Μπαδογιάννη.