Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Αργυρούπολη: Mohito Party στον κήπο του "Υπόστεγου", την Παρασκευή 15 Ιουλίου από τις 9.00 το βράδυ


Πρώτη η Ελληνικιώτισσα Αριάδνη Χόρτη στο Κύπελλο Ελλάδας στην Τοξοβολία

Νικήτρια αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Κύπελλο Ελλάδας στην Τοξοβολία η Ελληνικιώτισσα Αριάδνη Χόρτη στους αγώνες που έγιναν στο Ναύπλιο.

Η Αριάδνη έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook:

"Νικήτρια του Ελληνικού Κυπέλλου, δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!
Ήταν μια πολύ δύσκολη και αγχωτική χρονιά. Δυστυχώς, δεν κέρδισα μια συμμετοχή για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, αλλά είμαι χαρούμενη για τις νέες μου εμπειρίες.

Εκβιασμό του ΠΑΚΟΕ για τις καθαρές παραλίες καταγγέλλει δήμαρχος

Προσπάθεια “εκβιασμού” του από το ΠΑΚΟΕ καταγγέλλει με δελτίο Τύπου αλλά και σχετικό εξώδικο που απέστειλε στο Κέντρο ο δήμαρχος Αγκιστρίου Γιάννης Αθανασίου.

Όπως τονίζει με έγγραφό του στις 24 Ιουνίου του ζήτησε 1.200 ευρώ για την πραγματοποίηση ενημερωτική και ψυχαγωγικής εκδήλωσης στο πλαίσιο ανάλογων εκδηλώσεων «σε δέκα επιλεγμένους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής, που έχουν παραλίες με τα καθαρότερα νερά κολύμβησης, σύμφωνα με μετρήσεις του».

Ωστόσο, όταν ο δήμαρχος αρνήθηκε, όπως αναφέρει, «το ΠΑΚΟΕ επανήλθε με νεώτερο, το 8141/6.7.2016 έγγραφό του.

Η ταινία «Το Σύμπλεγμα Baader Meinhof» προβάλλεται στο πρώην Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 9.00μμ

Το Γερμανικό πολιτικό θρίλερ του Uli Edel «Το Σύμπλεγμα Baader Meinhof - Der Baader Meinhof Komplex» θα προβληθεί την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 9.00 το βράδυ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται μπροστά από το κτίριο της παραλίας και η είσοδος είναι δωρεάν.

Σκηνοθεσία: Uli Edel
Πρωταγωνιστούν: Martina Gedeck, Moritz Bleibtreu, Johanna Wokalek, Nadja Uhl, Bruno Ganz

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ελληνικό: Καλοκαιρινό πάρτυ του "Δικτύου Ακούγοντας Φωνές" στον Βλαστό, το Σάββατο 16 Ιουλίου

Το "Δίκτυο Ακούγοντας Φωνές" Αθήνας κάνει το καλοκαιρινό πάρτυ του, το Σάββατο 16 Ιουλίου στις 9.00 το βράδυ στον κοινωνικο/προμηθευτικό συνεταιρισμό "Βλαστός", Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό.

Η πρόσκληση:

Μετά από έναν χρόνο γεμάτο συζητήσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια, αναζητήσεις με πολλά δρώμενα και γραφώμενα, έφτασε η ώρα να το γιορτάσουμε και να το "κάψουμε" όλοι μαζί!

Με ευλογίες, πράξεις & παραλείψεις της διοίκησης Κωνσταντάτου ιδιωτικοποιείται η πλαζ του Αγίου Κοσμά (φωτογραφίες & ένα ιστορικό video)

Η εμβληματική ελεύθερη παραλία Αγίου Κοσμά με απόφαση της Ελληνικό Α.Ε. και με την ανοχή της διοίκησης Κωνσταντάτου μετατράπηκε κατά το ήμισυ σε ιδιωτική.

Και να φανταστεί κανείς ότι είμαστε λίγο πριν τον Αρμαγεδώνα. Εννοούμε την παράδοση όλης της παραλίας του Ελληνικού μαζί με την έκταση του αεροδρομίου στον όμιλο Λάτση.


Προς το παρόν την παραλία, όπως και το αεροδρόμιο, τη διαχειρίζεται η Ελληνικό ΑΕ. Μέχρι και το καλοκαίρι του 2014 ο δήμος υπό τη διοίκηση του Χρήστου Κορτζίδη διαχειρίστηκε υποδειγματικά την πλαζ Αγίου Κοσμά την οποία άνοιξε το 2007 μετά από μεγάλη κινητοποίηση.

Νέο σκάνδαλο στο σκάνδαλο της Siemens

Μετά και τη νέα αναβολή, αυτή τη φορά επ' αόριστον, της δίκης για το σκάνδαλο της Siemens, βρισκόμαστε σε μια πρωτοφανή κατάσταση:

Να κινδυνεύει να παραγραφεί το μεγαλύτερο οικονομικοπολιτικό σκάνδαλο της Μεταπολίτευσης επειδή κάποιοι δεν φρόντισαν, ως όφειλαν βάσει του νόμου, να... μεταφραστούν τα δικόγραφα. Εγκαίρως και στο σύνολό τους.

Ε
ίναι προφανές ότι εδώ κάποιοι παίζουν περίεργα παιχνίδια και η πολιτεία οφείλει να παρέμβει και να αναζητήσει ευθύνες. Πάνω απ' όλα, η ηγεσία της Δικαιοσύνης οφείλει να μην επιτρέψει να μετατραπεί η δικαστική διερεύνηση σε μεγαλύτερο σκάνδαλο και από αυτό που δικάζεται στην συγκεκριμένη περίπτωση, που δεν είναι άλλο από την ίδια την πορεία της διαπλοκής στη χώρα μας.

Cine Άλιμος: Πρόγραμμα Προβολών για το μήνα Ιούλιο - ο μόνος δημοτικός κινηματογράφος στα νότια προάστια με εισιτήριο


Θεωρούμε απαράδεκτη την απόφαση της δημοτικής αρχής Αλίμου να επιβάλει εισιτήριο στο δημοτικό κινηματογράφο.