Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Άλιμος: Η ζωή είναι ωραία, το πρόγραμμα Ιουλίου - Αυγούστου


Ελλιπής η ασφάλεια στο camp Ελληνικού-Αργυρούπολης

Το μείζον θέμα της ασφάλειας των παιδιών που παίρνουν μέρος στο καλοκαιρινό camp του Ελληνικού έθεσε με την τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο, ο σύμβουλος της Δημοτικής Συνεργασίας
Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Μαραγκός.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι οι εξωτερικές πόρτες του Πολιτιστικού Κέντρου μένουν ανοιχτές όλη την ημέρα, με αποτέλεσμα τροχοφόρα να μπαινοβγαίνουν χρησιμοποιώντας τους χώρους στάθμευσης και προσεγγίζοντας τους χώρους που κινούνται τα παιδιά.

Μάλιστα, ο Γιάννης Μαραγκός, ο οποίος είναι και εθελοντής στο παρακείμενο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, ανέφερε ότι μια ημέρα ένα εννιάχρονο κοριτσάκι πήγε ασυνόδευτο στο ιατρείο για να ζητήσει βοήθεια για το δόντι του που κουνιότανε!

Ευρωσκεπτικισμός...

Το καθεστώς της διαπλοκής κάνει πόλεμο

Το καθεστώς της διαπλοκής κηρύσσει την τελική αντεπίθεση κατά του... «καθεστώτος Τσίπρα», ο ΔΟΛ και ο όμιλος Αλαφούζου (Καθημερινή, ΣΚΑΙ) σηκώνουν -από διαφορετικές αφετηρίες και για διαφορετικούς λόγους ο καθένας- τα λάβαρα του μπροστάρη και η μάχη κυβέρνησης και μιντιαρχών κορυφώνεται σήμερα σε δύο μέτωπα:

Στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Επικρατείας όπου θα συζητηθούν οι προσφυγές των καναλιών για την αδειοδότηση και στην, παράλληλη, εκπνοή της προθεσμίας υποβολής των φακέλων υποψηφιοτήτων για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές συχνότητες.

Η σημερινή συζήτηση στο ΣτΕ και η λήξη, στις 15:00 το μεσημέρι, της προθεσμίας για τους φακέλους θεωρούνται από την κυβέρνηση οι παράγοντες που οδήγησαν στην χθεσινή επίθεση Καθημερινής και Βήματος - μια επίθεση, που έσπευσαν να «αγκαλιάσουν» πολιτικά τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και το ΠΑΣΟΚ.