Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Δεν ξεχνάμε κανέναν και τίποτε, Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού - Συνεχίζουμε...

Απάντηση στο μέλος του Δ.Σ. της "Ελληνικό Α.Ε." Αριστείδη Θωμόπουλο από τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Νοτίων Προαστίων Μπάμπη Μπιλίνη δημοσίευσε η "Αυγή" της 17ης Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ εξηγεί γιατί η Ν.Ε. ζητάει την παραίτηση των μελών του Δ.Σ. της Ελληνικό Α.Ε., επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να γνωρίζει τις ενδεχόμενες διαφοροποιήσεις που υπήρξαν στο εσωτερικό του Δ.Σ. το προηγούμενο διάστημα.

Ειδική έμμεση αναφορά κάνει και στον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης τονίζοντας ότι "
έχει την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. της Ελληνικό Α.Ε. για να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο έναντι της Lamda", ενώ με την ιδιότητά του ως δημάρχου "παίρνει για λογαριασμό του οργανισμού, του οποίου είναι επικεφαλής, χορηγίες από τη Lamda".

Ακολουθεί ολόκληρη η απάντηση του Μπάμπη Μπιλίνη *:

Ποιος είναι ο «πράσινος» δήμαρχος Λουκάς Τζανής που συνελήφθη για κακούργημα

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο Κερατσίνι: Ο πρώην δήμαρχος Λουκάς Τζανής, γνωστός φαρμακοποιός της πόλης συνελήφθη γιατί, σύμφωνα με το
κατηγορητήριο, σε συνεργασία με τέσσερις γιατρούς του ΕΟΠΠΥ, αφαιρούσε από σκευάσματα τα αυτοκόλλητα κουπόνια και τα επικολλούσε σε συνταγές για να εισπράττει τα χρήματα από τον ΕΟΠΥΥ, ενώ τα φάρμακα τα κρατούσε σε μια ιδιωτική αποθήκη, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν 3 έως 4 χιλιάδες κουτιά σκευασμάτων!

Ποιος είναι όμως ο Λουκάς Τζανής. Με καταγωγή από τη Σύμη γεννήθηκε στο Κερατσίνι το Νοέμβριο 1963 και ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα από το φοιτητικό συνδικαλισμό, ενώ μετά το 1987 οπότε και πήρε το πτυχίο του από τη Φαρμακευτική, συνέχισε ως μέλος του ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου πάντα από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα το 1989 άνοιξε το φαρμακείο που διατηρεί έως σήμερα στο Κερατσίνι, όπου και συνελήφθη προχθές.

Αργυρούπολη: Κρητική Βραδιά στο Άλσος Υμηττού - "θέση Πατητήρι", το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 9.00μμ

Ενώνω τη φωνή μου στις διαμαρτυρίες του δικαστικού κλάδου

του Δημήτρη Τρίμη

Ωραίες και λεβέντικες οι διαμαρτυρίες των εύθικτων συνδικαλιστών του δικαστικού κλάδου για τις απόψεις υπουργού περί δικαιοσύνης.

Ενώνω και εγώ τη φωνή μου:

Κάτω τα χέρια από εκείνους που δεν αγγίζουν δύσκολες υποθέσεις. Που κάνουν δέκα χρόνια να αποφασίσουν. Που αποφεύγουν να ανακρίνουν, που δεν ασκούν αυτεπάγγελτα διώξεις, που πετάνε στα σκουπίδια τεκμηριωμένες καταγγελίες πολιτών για σκάνδαλα εκατομμυρίων και που αντιστέκονται μόνο όταν πρόκειται για την ανεξαρτησία των προνομίων τους.

Ο Κορτζίδης για το Ελληνικό: Αν υλοποιηθεί αυτή η παραχώρηση θα είναι σκάνδαλο


«Αν υλοποιηθεί αυτή η παραχώρηση θα είναι ένα σκάνδαλο από πολλές πλευρές. Και από οικονομική πλευρά και από περιβαλλοντική και για τους όρους μέσα
από τους οποίους προχώρησε όλη αυτή η διαδικασία για να φτάσει να έχει μόνο έναν που έδωσε προσφορά» δήλωσε ο πρώην δήμαρχος Ελληνικού Χρήστος Κορτζίδης σχετικά με την παραχώρηση του Ελληνικού, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Γιώργου Ψάλτη.

«Αυτή η προσφορά έχει εκτιμηθεί ως εξευτελιστική» υποστήριξε ο κ. Κορτζίδης.

«Εμείς λέμε ότι δεν είναι προς το συμφέρον όχι μόνο της περιοχής αλλά ευρύτερα της Αθήνας» σημείωσε ο πρώην δήμαρχος Ελληνικού προσθέτοντας ότι «με το μνημόνιο συναντίληψης που υπογράφηκε πρόσφατα, παρότι παρουσιάστηκε ως μια σοβαρή βελτίωση του προηγούμενου, θεωρούμε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι επί της ουσίας».

Άλιμος: Εκδήλωση του "ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι" για τη διαχείριση των απορριμμάτων, Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 7.00μμ

Κόκκινη κάρτα στην Ευρώπη των λαών...

του Στέφανου Μαντζαρίδη

samakal.net
Σκηνές απόλυτου χάους. Βία, ξύλο, καταστροφές. Αλαλάζοντα στίφη οργανωμένων στρατών να επιτίθενται το ένα στο άλλο με μοναδικό και ξεκάθαρο στόχο τη δολοφονία ανθρώπων.

Σημαίες και εθνικά σύμβολα ανεμίζουν ως λάβαρα πολεμικών εκστρατειών. Χυδαία πανό που εξυμνούν δολοφονίες ή κάνουν φτηνή ακροδεξιά προπαγάνδα εμφανίζονται στα χέρια των ποτισμένων με τυφλό εθνικιστικό φανατισμό οπαδών κάθε γωνιάς της ξεπεσμένης αριστοκράτισσας που λέγεται Ευρώπη.

Και μέσα σ’ όλα αυτά η Γαλλική Κυβέρνηση να τρίβει τα χέρια της για το θεόσταλτο δώρο και να μοιράζει απλόχερα υπερεξουσίες στη Γαλλική αστυνομία, προετοιμάζοντας την κοινωνία για εικόνες άγριας καταστολής, δήθεν για την προστασία της διοργάνωσης, σε μια περίοδο που η χώρα ολόκληρη ‘’καίγεται’’ από τον ξεσηκωμό του Γαλλικού λαού ενάντια στις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζει η Ευρωπαϊκή Ένωση...