Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Ν.Ε. Νότιας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν ξεχνάμε κανέναν και τίποτε, Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού - Συνεχίζουμε…


Εμμένει η Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ στις αποφάσεις της του Μαρτίου και του Νοεμβρίου του 2015, ότι "η ανάπλαση του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού πρέπει να γίνει με βάση τις αρχές της μελέτης του ΕΜΠ".

"Το μνημόνιο κατανόησης μεταξύ των επενδυτών και του ΤΑΪΠΕΔ -κείμενο όχι δεσμευτικό νομικά- περιλαμβάνει σημεία των βασικών αρχών της μελέτης του ΕΜΠ, που όμως δεν αλλάζουν την ουσία του προβλήματος, που χρήζει αντιμετώπισης και είναι η δημιουργία μιας νέας πόλης και η κατασκευή τεράστιων εμπορικών χώρων" τονίζεται στην ανακοίνωσης της Ν.Ε..

Η Ν.Ε., αφού αναφέρει τις β
ασικές επιδιώξεις και αναγκαίες συνθήκες του αγώνα για οικολογική και κοινωνική παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής, αλλά και γενικά του παραλιακού μετώπου, καταλήγει:

Να γιατί και οι ύαινες, και το rottweiler, και -κυρίως- o μπάτλερ του Λάτση, είναι φασίστες καραμπινάτοι!!!

σχολιάζει ο Δημήτρης Βάσσιος


Φωτογραφία του 2010: αφορά κι άλλους
πέραν του στοχοποιημένου
Είναι ο ίδιος που -παρότι κολητός του Κωνσταντάτου- "μαυρίστηκε" από τους ψηφοφόρους της ίδιας της παράταξης Κωνσταντάτου...

Είναι ο ίδιος που απειλούσε όσους χάσουν εκλογικά ότι "θα πάνε
σπίτι τους", αλλά τον έστειλαν σπίτι του οι ίδιοι οι ψηφοφόροι που επέλεξαν ως δήμαρχο τον κολητό του...

Είναι ο ίδιος που δεν τον άφησε "να πάει σπίτι του" ο κολητός του δήμαρχος και τον επέλεξε για τη θέση του έμμισθου συμβούλου του.

Είναι ο ίδιος που δεν σέβεται ούτε τα λεφτά του δημότη, ούτε το κύρος που του προσδίδει μια τέτοια -έστω δοτή- θέση...

Ισπανία: Η δυναμική των Unidos Podemos και οι ρωγμές στους σοσιαλιστές

του Αργύρη Παναγόπουλου

«Το χαμόγελο του απλού λαού εναντίον αυτών που λεηλάτησαν τη χώρα». «Αγώνας για να αλλάξουμε κυβέρνηση και να ανανεώσουμε την Αριστερά».

Με αυτά τα μηνύματα το Unidos Podemos ξεκίνησε από τη Μαδρίτη την προεκλογική του εκστρατεία με τον υποψήφιο πρωθυπουργό του Πάμπλο Ιγκλέσιας και τον συντονιστή της Ενωμένης Αριστεράς Αλμπέρτο Γκαρθόν.

Ο ηγέτης του Podemos στοιχηματίζει ότι το Σοσιαλιστικό Κόμμα θα στηρίξει μια δημοκρατική προοδευτική κυβέρνηση μετά τις 26 Ιουνίου, δεδομένου ότι η δημοσκόπηση του CIS έδειξε ότι μπορεί να υπάρξει σταθερή πλειοψηφία της Αριστεράς και των σοσιαλιστών στη νέα Βουλή, χωρίς καν την άμεση ή έμμεση στήριξη των κεντροδεξιών κομμάτων της Καταλωνίας και της Χώρας των Βάσκων. Δύο κομμάτων που αντιπαλεύουν τον ισπανικό εθνικισμό του Λαϊκού Κόμματος του Ραχόι.