Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

"Όλα σάπια τα παρέλαβε" ο κ. Κωνσταντάτος @ Σημεία και τέρατα των καιρών & Ένα σημείωμα

Όταν η Ιστορία επιτελεί το σκοπό της, ακόμα και ο Κιμ
αισθάνεται περήφανος για τα ορθάνοιχτα μάτια του
Με αυτό το δημοσίευμα κλείνει ένας κύκλος ενασχόλησης του ιστολογίου με τα τεκταινόμενα στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Δώσαμε -όχι χωρίς κόστος- έναν αγώνα διαρκείας απέναντι σε μια δημοτική αρχή που πολιτεύεται χωρίς αρχές, διαιρεί τους πολίτες, κατασυκοφαντεί όποιον διαφωνεί μαζί της, καλλιεργεί το ρατσισμό, εκκολάπτει το φασισμό, είναι στυλοβάτης των μεγάλων συμφερόντων και των δανειστών που εκβιάζουν για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.


Θα επανέλθουμε το συντομότερο και μόλις ξεπεραστούν συνειδησιακά προβλήματα που δεν έχουν καμιά σχέση με τη χειρότερη δημοτική αρχή που έχει περάσει καθ' όλη τη μεταπολίτευση από τα νότια προάστια, η οποία διοικεί χάρις στον επικοινωνιακό αρμαγεδώνα που εξαπολύει η ίδια και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.

Η μικρή ιστορία της τροπολογίας…

της Κατερίνας Ακριβοπούλου

Θα έχει πολύ πλάκα να δούμε πώς θα ψηφίσουν τώρα οι βουλευτές της Αντιπολίτευσης που έχουν μετοχές σε ξένες εταιρίες…

Η πρωτοβουλία της κυβέρνησης να καταθέσει
την τροπολογία με την οποία απαγορεύει συμμετοχή πολιτικών προσώπων όχι μόνον σε offshore, αλλά σε οποιαδήποτε εταιρία έχει έδρα στο εξωτερικό, αιφνιδίασε, σόκαρε και δυσαρέστησε πολλούς…

Το Μαξίμου όχι μόνο σήκωσε το γάντι αλλά επέκτεινε την έννοια του ηθικού πλεονεκτήματος, γυρίζοντας έτσι την παρτίδα υπέρ της…