Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Σχεδόν δυο χρόνια γράφουμε για τα συντριβάνια (φωτογραφίες)


Δυο χρόνια κοντεύουν που γράφουμε στην "Τσούχτρα του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης"για τα συντριβάνια στο παρκάκι του ΑΒ στο Ελληνικό.

Γράφουμε εμείς... Μας γράφουν αυτοί...
και το κάνουν με σύστημα και επιδεικτικά!!!



Οι φωτογραφίες είναι χθεσινές, Παρασκευή 13 Μαϊου.

το θεριό




Έχω ένα θεριό
βαθιά μες στην καρδιά μου
θέλω να τα πω
μα πνίγει τη μιλιά μου

Έχω ένα θεριό
τρώει τα σωθικά μου
πάω να κοιμηθώ
και κλέβει τα όνειρά μου

Είναι ένα παράσιτο
που ζει από εμένα
με έκανε απρόσιτο
αφού δεν έχω εσένα

Έχω ένα θεριό
κυλάει μες στη φλέβα
θέλω να τ' αρνηθώ
μ' αυτό μου πίνει αίμα

Είναι ένα παράσιτο
που ζει από εμένα
με έκανε απρόσιτο
αφού δεν έχω εσένα

Το πολεμώ με το αλκοόλ
πίσω να το αφήσω
αναίσθητος στο χωλ
για πάντα να το σβήσω


Η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου βρίσκει πολύ... ανεκτικούς τους Ευρωπαίους προς τον ΣΥΡΙΖΑ (video)

«Σκανδαλώδης είναι η ανοχή των Ευρωπαίων προς τον ΣΥΡΙΖΑ και κατά συνέπεια προς την Ελλάδα» κατά τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η κ. Ασημακοπούλου υιοθέτησε τη γραμμή του ΔΝΤ, μια γραμμή που, όπως τόνοσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, είναι «χυδαία και προκλητική αλλά και ενάντια στο καλό της χώρας».

Ειδικότερα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ανέφερε ότι «επειδή αυτή τη στιγμή οι Ευρωπαίοι έχουν τα δικά τους εσωτερικά προβλήματα, το Brexit και τις ισπανικές εκλογές, και να σας το πω απλά δεν θέλουν φασαρίες, η πραγματικότητα είναι ότι δείχνουν μια σκανδαλώδη ανοχή στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί τους εξυπηρετεί».

Η δοκιμασία

γράφει η Στέλλα Ρήγα

Έχει πέσει το βράδυ, μα το μυαλό θολό, κολλημένο σ’αυτό το θηρίο που λέγεται: «πανελλήνιες εξετάσεις».

Είμαι μια μάνα και εγώ, σαν τόσες άλλες, με γιο υποψήφιο. Σκέφτομαι τη χρονιά που πέρασε γεμάτη
ταλαιπωρία, ανασφάλεια, άγχος, θυμό και πολλά φροντιστήρια!!!

Και ένας ατέλειωτος αγώνας για να προετοιμάσω το παιδί μου, ώστε να μην επηρεαστεί και να αποδεχτεί το όποιο αποτέλεσμα…

«Κοίτα μπροστά παιδί μου. Οι δυσκολίες μάς δυναμώνουν. Να είσαι δυνατός, θα δεις παιδί μου, θα φτάσεις το στόχο σου. Σε λίγο αυτή η δοκιμασία θα είναι παρελθόν...»

Φεστιβάλ Ευαισθητοποημένης Ανακύκλωσης στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη


Δημόσια συγγνώμη του προέδρου του ΟΑΣΑ Τάσου Ταστάνη για το περιστατικό με την τυφλή επιβάτιδα

Με αφορμή το περιστατικό όπου οδηγός λεωφορείου απαγόρευσε σε τυφλή επιβάτιδα να μετακινηθεί μαζί με το σκύλο - οδηγό τυφλών που τη συνόδευε, καλώντας την αστυνομία για να επέμβει και να την υποχρεώσει να κατεβεί από το όχημα, ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Οι εργαζόμενοι, η Διοίκηση του ΟΑΣΑ και εγώ προσωπικά εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για αυτό το περιστατικό που τραυματίζει την ευαισθησία κάθε ανθρώπου και συνολικά της κοινωνίας.

Θέλουμε να εφράσουμε κυρίως τη λύπη μας, την αλληλεγγύη μας και τη συγνώμη μας εξ ονόματος όλων των εργαζομένων του Οργανισμού προς την παθούσα και πρόεδρο Δ.Σ. της Ελληνικής Σχολής Σκύλων - Οδηγών Τυφλών «Λάρα» κα Ιωάννα - Μαρία Γκρέτσου.

Νέες τραμπούκικες επιθέσεις στα γραφεία της Γλυφάδας και άλλων οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφία από το GlyfadaMetropolitans
Αλλεπάλληλες επιθέσεις δέχτηκαν τα γραφεία τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα τους και τα γραφεία της Οργάνωσης Μελών Γλυφάδας,
στον Άγιο Τρύφωνα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 12 προς Παρασκευή 13 Μαΐου, άγνωστοι χρησιμοποιώντας μεγάλη πέτρα έσπασαν την τζαμαρία των γραφείων.

Θυμίζουμε ότι τα συγκεκριμένα γραφεία είχαν ξαναγίνει στόχος (βομβιστικής επίθεσης τότε), τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, από την οποία προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές επίσης.

Κι όμως η Ευρώπη αλλάζει @ 50 βήματα στην Ισπανία & δεξιά παλινόρθωση στη Βραζιλία

Ε.Ε. διαμορφώθηκε από πάρα πολλούς κανόνες, που τους έβαλαν οικονομολόγοι, που γενικά ενδιαφέρονται μόνο για τις θεωρίες και όχι για τα γεγονότα, και δόθηκαν να εφαρμοστούν από δικηγόρους".

Αυτά έλεγε ένας κορυφαίος αναλυτής πρόσφατα σε διεθνές συνέδριο όπου εξηγούσε γιατί η Ευρωζώνη βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση και γιατί δυσκολεύεται όλα αυτά τα χρόνια να προσαρμοστεί με γενναίες αποφάσεις στις νέες συνθήκες που δημιούργησε η οικονομική κρίση και να πάει ένα βήμα παρακάτω.

Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι την κρίσιμη περίοδο οι Ευρωπαίοι ηγέτες προσπάθησαν να διαχειριστούν την αμηχανία τους και όχι το πρόβλημα.