Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Γιατί αποκαλύπτεται ο κουκουλοφόρος στα ΜΑΤ & Τι ακολουθεί ;

Επεισόδια και καταστολή έξω από τη Βουλή την ώρα που μέσα συζητιόταν το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό - φορολογικό.

Η "Γάτα" άρπαξε το νήμα σε ένα σημείο -εκεί που ο κουκουλοφόρος βγάζει την κουκούλα και συζητά με τον ΜΑΤατζή-, αλλά όσο το τράβαγε τόσο το κουβάρι απομακρυνόταν.

Εμείς είδαμε στο video, πιάσαμε το νήμα από κει και κάτω, αλλά το κουβάρι συνέχισε το δρόμο του.

Κάποιες απορίες εξακολούμε να έχουμε, αλλά αυτές μπορεί να μας (σας) τις λύσει μόνο όποιος μπορεί να πιάσει το κουβάρι... και να το ξετυλίξει ως την άλλη άκρη του νήματος: το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

BLE: Ποιος… έκλεψε την μπάρα; (φωτογραφίες)

Τελείωσε το πάρτυ παρανομίας και ασυδοσίας στο Ble; Από ό,τι φαίνεται όχι…

Μπάρα δεν υπάρχει και το πάρκινγκ κλειστό από το πρωί (7/5/16) με ταινίες, έτοιμο να υποδεχθεί
τους πελάτες του Ble…

Έβγαλε κάποιος την μπάρα, στέλνοντας μήνυμα ασέβειας προς τον Δήμο; Ή, μήπως, όλα όσα ισχυριζόταν ο κ. Κονδύλης μόλις λίγες ημέρες πριν (25/4/2016), ότι θα έβαζε τέλος στις παρανομίες -εκείνη την ίδια ώρα μάλιστα που μιλούσε στις κάμερες (κλικ εδώ για το video)- ήταν μόνο λόγια, έτσι, για να χτίζεται η “άλλη” εικόνα, αυτή του αγωνιστή δημάρχου;

Τι πραγματικά συμβαίνει, λοιπόν;

Εκλογές όπως εκπτώσεις

Αλ. Τσίπρας: Προστατεύουμε τις κοινωνικές δυνάμεις που επί μια πενταετία σήκωσαν μόνες τους το βάρος της κρίσης (video)

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να ξαναστήσει με κάθε τρόπο την Ελλάδα στα πόδια της και να σπάσει το απόστημα της διαπλοκής που κυβερνούσε τον τόπο και τον οδήγησε στην καταστροφή, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το Ασφαλιστικό-Φορολογικό νομοσχέδιο.

Υπεραμύνθηκε του νομοσχεδίου τονίζοντας ότι η εναλλακτική που προτείνει η ΝΔ θα σήμαινε οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων.

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι αντίθετα, με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο η κυβέρνηση τηρεί τη δέσμευσή της να προχωρήσει στην αναγκαία ασφαλιστική μεταρρύθμιση «χωρίς να μειώσουμε ούτε ένα ευρώ κύριες συντάξεις και χωρίς να επιβαρυνθεί για 13η συνεχόμενη φορά η συντριπτική πλειοψηφία των συνταξιούχων».