Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Αθήνας: Πώς ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης εκκολάπτει το αυγό του φιδιού

Την Παρασκευή 8-4-2016 ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτος σε συνάντησή του με δημότες της περιοχής Αγ. Παρασκευής του δήμου του ξεπέρασε σε ακροδεξιά και επικίνδυνη ρητορική και αυτά ακόμα τα φασιστικά επιχειρήματα.

Τους τελευταίους δώδεκα μήνες η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δίνει ένα ανεπανάληπτο αγώνα αλληλεγγύης, που σώζει τον πολιτισμό της Ευρώπης. Πάνω από ένα εκατομμύριο εκατό χιλιάδες ανθρώπους ο Ελληνικός λαός έβγαλε από την θάλασσα, τους στέγνωσε, έντυσε, τάισε, περιέθαλψε και βοήθησε τους περισσότερους από αυτούς να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Είναι μια ανεπανάληπτη κοινωνική αλληλεγγύη, που η ιστορία θα γράψει με χρυσά γράμματα. Από αυτούς τους ανθρώπους περίπου πενήντα χιλιάδες έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα μας, γιατί δεν μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους για το μέρος που ξεκίνησαν, καθώς κυριάρχησαν μισαλλόδοξες πολιτικές σε κάποιες βαλκανικές και ευρωπαϊκές χώρες -σαν τις εκφωνήσεις του δημάρχου Κωνσταντάτου- και έκλεισαν τα σύνορα.

Ειδική & Γενικη Αγωγή: Εκδήλωση της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης, την Τετάρτη 20 Απριλίου στις 7.30μμ


Παύλος Πολάκης προς γίγαντα & superstar της δημοσιογραφίας


Παύλος Πολάκης, αναπληρωτής υπουργός Υγείας
Σκέφτηκα πολύ για να τα γράψω αυτά, αλλά αποφάσισα να το κάνω γιατί κάποιοι παίζουν τα ρέστα τους εν όψει ολοκλήρωσης της αξιολόγησης , εν όψει διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, εν όψει συνεχιζόμενων αποκαλύψεων και τιμωρίας για τις λίστες της φοροδιαφυγής.

Αυτοί λοιπόν εκλαμβάνουν την αδιαφορία για τα ψέμματα και τις βρωμιές που γράφουν ή λένε, ως ένδειξη αδυναμίας από τη μεριά μας να υπερασπίσουμε το έργο που έχει παραχθεί στο Υπουργείο Υγείας τους τελευταίους μήνες.

Βγαίνει λοιπόν σήμερα το πρωί ο Αυτιάς και ουρλιάζει στον Σκάι για ένα περιστατικό που χρειάζεται μονάδα και απαιτεί να τον πάρουμε τηλέφωνο απ' το υπουργείο στην εκπομπή του για να απολογηθούμε και να δώσουμε λύση.

Και τα πρώτα ξαδέλφια του Σαμαρά στη λίστα Λαγκάρντ

Εκτός από τη σύζυγο του αδελφού του Αντώνη Σαμαρά, Αλέξανδρου και την οικογένειά της , στη λίστα Λαγκάρντ είναι τελικώς και τα δύο
πρώτα ξαδέλφια του πρώην πρωθυπουργού.

Πρόκειται για τους Ανδρέα και Αλέξανδρο Ζάννα, οι οποίοι είναι παιδιά του Παύλου Ζάννα, αδελφού της μητέρας του Σαμαρά.

Στις καρτέλες της λίστας Λαγκάρντ, ο Αλέξανδρος Ζάννας, κοινωνιολόγος, εμφανίζεται να ανοίγει λογαριασμό στις 29 Μαρτίου του 1999. Ο Ανδρέας Ζάννας, αρχιτέκτονας, ανοίγει λογαριασμό στος 23 Ιανουαρίου 2003.

Και στους δύο λογαριασμούς, τα δύο ξαδέλφια του Σαμαρά έχουν από κοινού πρόσβαση.

Η Κοινή Διακήρυξη Ελλάδας - Πορτογαλίας: Μήνυμα για αλλαγή πορείας στην Ευρώπη (video)

Οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Πορτογαλίας, ταυτίζονται στην ανάγκη να αλλάξει πορεία η Ευρώπη και στο πλαίσιο αυτό αποφάσισαν να ενισχύσουν τη μεταξύ τους συνεργασία, υπογραμμίζεται στην κοινή διακήρυξη που υπέγραψαν σήμερα οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών, Αλέξης Τσίπρας και Αντόνιο Κόστα, με τίτλο: «Ενάντια στη λιτότητα για μια δημοκρατική και προοδευτική Ευρώπη, με κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή».

Στη διακήρυξη επισημαίνεται ότι είναι η πρώτη ορά που υπάρχει κοινή διακήρυξη χωρών του Νότου, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας σε όλους τους τομείς, τη συνεργασία στην ΕΕ και τα πολυμερή fora για τις προκλήσεις σε ευρωπαϊκό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο, την οικονομική κρίση, κρίση ασφάλειας και το μεταναστευτικό.

Για το προσφυγικό, ειδικότερα, οι δύο κυβερνήσεις τονίζουν την ανάγκη να υπάρξει συνεργασία για την ευρωπαϊκή πολιτική στο προσφυγικό στη βάση της αλληλεγγύης, τάσσονται κατά των μονομερών ενεργειών και των κλειστών συνόρων, και υπέρ της αναθεώρησης του Δουβλίνου, ώστε το βάρος να μοιραστεί δίκαια.

Αλέξη Τσίπρα, ακούς τον Δρίτσα;... Το ΤΑΙΠΕΔ είναι αμαρτωλό κι ο πρόεδρός του Πιτσιόρλας είναι το βρώμικο δέρας!

Κι αν κάποιοι νομίζουν ότι τα ηθικά μειονεκτήματα
μπορούν να αναχαιτίσουν το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς,
εδώ είμαστε για να μετρηθούμε.
Ο Θοδωρής Δρίτσας είπε ότι «το ΤΑΙΠΕΔ δεν είναι ο Πιτσιόρλας, είναι οργανισμός που ελέγχεται πλήρως από δανειστές, τραπεζικούς και επιχειρηματικούς οργανισμούς και λειτουργεί βάσει κανόνων που θέλουμε να αλλάξουμε».

Αν εξαιρέσουμε τη φράση «θέλουμε να αλλάξουμε», θα διαφωνήσουμε μαζί του και θα ισχυριστούμε ότι το ΤΑΙΠΕΔ είναι οργανισμός που ελέγχεται πλήρως από δανειστές, τραπεζικούς και επιχειρηματικούς οργανισμούς και λειτουργεί βάσει κανόνων και ο Πιτσιόρλας είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Απλά ο Πιτσιόρλας, ως φαφλατάς πρώην αριστερός που υπηρέτησε πιστά επί δεκαετίες κομματικούς μηχανισμούς και όχι ιδέες, κάνει το λάθος και δεν μένει στο σκοτάδι -όπως οι πρώην πρόεδροι του αμαρτωλού ταμείου-, αλλά γίνεται και ο κατεξοχήν κράχτης νεοφιλελεύθερων επιλογών με αξιοζήλευτη παρουσία στα ΜΜΕ.