Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Εκδήλωση - συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ Αγίου Δημητρίου για τη Μέρα της Γυναίκας, την Τρίτη 8 Μαρτίου στις 7.30μμ

Η Οργάνωση Μελών Αγίου Δημητρίου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση, με την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαρίας Καραμεσίνη, Προέδρου και Διοικήτριας του ΟΑΕΔ, με θέμα "Γυναίκες και Λιτότητα".

Η οικονομική κρίση και το μέλλον της ισότητας των φύλων, στο παραδοσιακό καφενείο 41, Θάλειας 41 στον Άγιο Δημήτριο, 
 την Τρίτη 8 Μάρτη στις 7.30μμ.

Άγιος Δημήτριος: Νέος κύκλος μαθημάτων Η/Υ για μαθητές άνω των 50 ετών

Με κεντρικό μήνυμα "Νιώθεις νέος, όταν μαθαίνεις κάτι νέο!", συνεχίζεται στο Δήμο Αγ. Δημητρίου το πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο» που υλοποιείται από τη μη κερδοσκοπική οργάνωση “50και Ελλάς” με τη χορηγία του Ομίλου COSMOTE-OTE. 

To πρόγραμμα αφορά στην εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών και απευθύνεται σε αρχάριους μαθητές άνω των 50 ετών. 

Ο νέος κύκλος μαθημάτων ξεκινάει στα τέλη Μαρτίου. 

Δηλώστε συμμετοχή στο 211 7100 203 (Τρίτη έως Πέμπτη, ώρες 10:00 - 14:00).

Τραυματισμός σεσημασμένου κακοποιού στην Καλλιθέα


του Μάνου Τσαλδάρη

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας νοσηλεύεται ένας 40χρονος σεσημασμένος κακοποιός που επιχείρησε να διαφύγει από έλεγχο δυο αστυνομικών τραυματίζοντας τον ένα από αυτούς.


Μπροστά σε αυτή την εξέλιξη, ο συνάδελφός του πυροβόλησε μια φορά για να σταματήσει το αυτοκίνητο, όμως η σφαίρα αφού εποστρακίστηκε στην κολόνα της πόρτας τραυμάτισε τον δράστη σοβαρά στο κεφάλι.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δυο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν ένα ταξί που είχε κλαπεί από τις 27 Φεβρουαρίου να κινείται επί της οδού Αγίων Πάντων στην Καλλιθέα και όταν αυτό σταμάτησε σε ερυθρό σηματοδότη, στη συμβολή της με τη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου (γνωστή ως Θησέως) επιχείρησαν να ελέγξουν τον οδηγό του.

Αυτός εδώ είναι ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης

"Από το γραφείο του Μαντέλη, τοπικός μπάτλερ του Λάτση"
Ξεκαθαρίζω: Δεν τα γράφω εγώ... αλλά χαίρομαι ιδιαίτερα, όταν αυτό που νιώθω για κάποιον, το νιώθει και κάποιος τρίτος. Κοινώς τον πήραν χαμπάρι... ο αλληλέγγυος κόσμος είναι όλος απέναντί του...

Από μένα ως σχόλιο μόνο η τελευταία στροφή από την παρωδία του Αν του αγαπημένου Κώστα Βάρναλη:

"Αν στην πλεμπάγια να μιλάει αρνιέται η αρετή σου
κι όταν ζυγώνεις δυνατούς, στα δυό λυγάς τη μέση
κι αν μήτε φίλους μήτε εχθρούς ποτέ σου λογαριάζεις
και κάνεις πως τους αγαπάς, αλλά ποτέ κανέναν,
αν δεν αφήνεις ευκαιρία κάπου να κακοβάνεις
και μόνο, αν κάνεις το κακό, η ψυχή σου γαληνεύει,
δικιά σου θά ναι τούτ' η Γης μ' όλα τα κάλλη πού χει
κ' έξοχος θά σαι Κύριος, αλλ' Άνθρωπος δε θά σαι"


Ακολουθεί το άρθρο του Γιάννη Ανδρουλιδάκη:

Για όλα φταίει η Τασία...


του Γιάννη Δερμεντζόγλου

Επίθεση του ΔΟΛ με όλα τα... μέσα & η «αποκάλυψη» του Σ. Ψυχάρη

Τι έκανες στη χούντα Σταύρο Ψυχάρη;
Σε επικίνδυνα παιχνίδια με τη Δικαιοσύνη προχωράει (και πάλι) ο ΔΟΛ.

Έχοντας ήδη προαναγγείλει «σεισμό» και παραίτηση Υπουργού μόλις η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Β. Θάνου ζήτησε πειθαρχικό έλεγχο για το αν έπρεπε όντως να χειριστεί η Εισαγγελία Εφετών και όχι ο αρμόδιος κατά της Διαφθοράς εισαγγελέας την υπόθεση Βγενόπουλου, το «Κυριακάτικο Βήμα» προχώρησε σε «αναφορές για παρεμβάσεις στο έργο της δικαιοσύνης».

Θυμίζουμε ότι τη στιγμή που οι ανακρίσεις για την υπόθεση της Λαϊκής τράπεζας και της εμπλοκής Α. Βγενόπουλου συνεχίζονται στην Κύπρο, η υπόθεση στην Ελλάδα τέθηκε από την εισαγγελέα Γ. Τσατάνη στο αρχείο.

Προκλητική απόφαση: Αθώος ο Χριστοφοράκος - Έδινε δωρεές σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και όχι μίζες!

Δωρεά διψήφιου ποσού εκατομμυρίων ευρώ στα πολιτικά κόμματα ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία φαίνεται ότι έκανε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, πρώην διευθυντής της Siemens Ελλάδας, και όχι μίζες.

Το παραπάνω παράδοξο -πλην
εξοργιστικό- φέρεται σύμφωνα με τη Real News να αποφάσισε ο εισαγγελέας Στέλιος Κωσταρέλος, ώστε να ζητήσει την άρση των δύο ενταλμάτων σύλληψης (τόσο για το αδίκημα της απάτης όσο και της δωροδοκίας) που είχαν εκδοθεί εις βάρος του φυγόδικου Χριστοφοράκου, ο οποίος ζει ελεύθερος στη Γερμανία.

Μαθαίνουμε λοιπόν από το δημοσίευμα, ότι ο «γενναιόδωρος» Χριστοφοράκος και η ακόμα πιο «γενναιόδωρη» Siemens, έδιναν εκατομμύρια σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία (τουλάχιστον 10.000.000 ευρώ), από την καλή τους την καρδιά και όχι όπως νόμισε ο κόσμος -και παραδέχτηκε ο ίδιος ο Χριστοφοράκος τον Ιούλιο του 2009 για να ανακαλέσει αργότερα- για την «καλλιέργεια του πολιτικού τοπίου στην Ελλάδα». Μάλλον παρεξηγήσαμε.


altsantiri.gr

Οι "Μεταξωτές Γυναίκες" στον Αγιο Δημήτριο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 6.00μμ


175 Προσλήψεις προσωπικού από την ΕΥΔΑΠ

Η Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Πρωτεύουσας Α.Ε (ΕΥΔΑΠ Α.Ε) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 175 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υπηρεσιών και εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ ΑΕ, εντός του Νομού Αττικής και στους Νομούς Βοιωτίας και Φωκίδας.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται ταχυδρομικά από την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 έως και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

Δείτε εδώ περισσότερα

284 προσλήψεις από τη ΔΕΗ

284 θέσεις εργασίας υπαλλήλων γραφείου αλλά και άλλων ειδικοτήτων προκήρυξε η ΔΕΗ για όλη την χώρα.

Δείτε αναλυτικά τις προκηρύξεις:

53 προσλήψεις υπαλλήλων
γραφείου στην Αττική

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού πενήντα τριών (53) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Πωλήσεων (ΔΠΩΛ) στη Διοικητική Περιφέρεια Αττικής

Υποβολή αιτήσεων από 02.03.2016 έως και 11.03.2016

Η σεξουαλική αγωγή στο σπίτι και στο σχολείο: Εκδήλωση στο 5ο Δημοτικό Αγ. Δημητρίου, την Τρίτη 8 Μαρτίου στις 6.30μμ