Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ από το "Πρότυπο Οικογενειακό Πάρκο" Αγίας Παρασκευής Ελληνικού του sinergasia.gr

Καλά τα εγκαίνια αλλά μετά τι γίνεται;

Οι φωτογραφίες από το Πρότυπο Οικογενειακό Πάρκο όπως είναι σήμερα (σσ 18 Ιανουαρίου 2016) εγείρουν πολλά ερωτήματα τόσο για τη φροντίδα της συντήρησης, όσο και για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν.

Παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο Ελληνικού-Αργυρούπολης για να ανοίξει το στάδιο, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 7.00μμ


Σε συγκέντρωση - παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο Ελληνικού-Αργυρούπολης καλεί η Συνέλευση για το άνοιγμα του Σταδίου Αργυρούπολης, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 7.00μμ στο Δημοτικό Ωδείο Αργυρούπολης (Κύπρου 97).

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι δράσεις των κατοίκων στο Α' Στάδιο της Αργυρούπολης κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 7.00μμ καθώς, όπως τονίζουν, "δεν μας ικανοποιεί η εικόνα του «αποστειρωμένου» από κόσμο στίβου,
που μέχρι πριν κατά εκατοντάδες έτρεχε ή περπατούσε ενώ πλέον τις ώρες αιχμής δεν ξεπερνά τα είκοσι άτομα".

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Συνέλευσης των κατοίκων:

Τo φυσικό αντιβιοτικό με μόλις 2 υλικά, που τρέμουν οι φαρμακευτικές να μην διαδοθεί

Αυτό το φυσικό αντιβιοτικό με την ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση σκ0τώνει όλα τα βακτήρια και τους παράγοντες που προκαλούν τις ασθένειες.

Το πλεονέκτημα είναι ότι σε αντίθεση με τα συνθετικά αντιβιοτικά, αυτό δεν προκαλεί δυσμενείς επιπτώσεις στο πεπτικό σύστημα, το οποίο σημαίνει ότι είναι απολύτως αξιόπιστο.

Χρησιμοποιώντας το συνδυασμό του μελιού και της κιτρινόριζας, θα βελτιώσετε την πέψη αυξάνοντας παράλληλα τον αριθμό των καλών βακτηρίων στο έντερο.