Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Απαράδεκτο! O Μπάρακ Ομπάμα δεν ήρθε στην πόλη των 120 έργων


«Δάκτυλος» Παπανικολάου και της Γλυφαδιώτικης μπουρζουαζίας εναντίον του Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης, του Δημάρχου των 120 μεγάλων έργων Γιάννη Κωνσταντάτου, είναι
πιθανόν η ακύρωση της επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου στην Πόλη που νίκησε την κρίση.
 
Παρόλο που η Πόλη ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιου Γιάννη Τσαρπαλή με ανάρτηση στο FB ότι «Mister President. Αν μείνει στον Αστέρα πολύ πιθανόν να επισκεφτεί το Ελληνικό. Και φυσικά θα τον περιμένει ο δήμαρχος», ο Μπαράκ Ομπάμα δεν έτυχε να γνωρίσει το μεγαλειώδες έργο Κωνσταντάτου.

Πηγές αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος του Δ.Σ είχε απευθείας ενημέρωση από τον Λευκό Οίκο και το Οβάλ Γραφείο. Λόγοι ασφαλείας όμως δεν είχαν επιβεβαιώσει το ξενοδοχείο διαμονής του Αμερικανού Προέδρου.

Τελικά ο Ομπάμα κατέλυσε στο ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΑΣ και στην πορεία προς το Προεδρικό Μέγαρο για την συνάντηση του με τον Π.τ.Δ θα επισκεπτόταν ΠΡΩΤΑ τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης.

Αλλά…


Παρενέβη η Γλυφαδιώτικη Μπουρζουαζία και άλλαξε το δρομολόγιο.

Αντί ο Πλανητάρχης να διασχίσει την πορεία της Λεωφ. Βουλιαγμένης ώστε να περάσει το Ελληνικό και την Αργυρούπολη, οι Γλυφαδιώτες έδειξαν ως Δρομολόγιο προς την Ηρώδου Αττικού, την Παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος.
Μη αναγνωρίζοντας τα Αμερικανάκια το πλούσιο Κάτω Ελληνικό διήλθαν τον Δήμο Αλίμου του κ. Κονδύλη και έστριψαν στην Αμφιθέας.

Εδώ προσπαθούμε να διασταυρώσουμε πληροφορίες που φέρουν εκνευρισμένο τον Πρύτανη της τοπικής Αυτοδιοίκησης Διονύση Χατζηδάκη για την μη διέλευση Ομπάμα από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένετε να γίνει ρηματική Διακοίνωση προς την Αμερικανική Κυβέρνηση.

Φήμες που ακούστηκαν σε καφετέριες της Γερουλάνου ότι ο Πρόεδρος Γιάννης Τσαρπαλής διέκοψε τις σχέσεις με τον Λευκό Οίκο κρίνονται αβάσιμες λόγω της τεράστιας προσβάσεως του Πρώην Δημαρχάρα Αργυρούπολης (η προσφώνηση δανείζεται από τον φίλο του Αθανάσιο).

Τέλος οι Γλυφαδιώτες να σταματήσουν τον πόλεμο κατά του Γιάννη Κωνσταντάτου.
Είναι καλύτερος! Είναι τεράστιος! Είναι μοναδικός ! Μπράβο!

Αμήν και Ειρήνη Υμίν.

Σας ομιλεί ο Αερο...πλανος . Προσδεθείτε Παρακαλώ. Το πλήρωμα καμπίνας του Δήμου σε θέση απογείωσης.


Το Αεροδρόμιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου