Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Αφού η δημοτική αρχή δεν ενημερώνει το Δημοτικό Συμβούλιο και τον λαό, θα τους ενημερώσει η Κινηματογραφική Λέσχη

Στο Δημοτικό Συμβούλιο πάει η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης (Κι.Λ.Ελλ.Αρ.), προκειμένου να ενημερώσει το σώμα και τους πολίτες για την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών να απορρίψει την αίτηση ανακοπής που είχε υποβάλει εναντίον της η διοίκηση του Δήμου.

Η Κι.Λ.Ελλ.Αρ. καλεί τα μέλη της, τους φίλους της και κάθε Φορέα/Σωματείο/πολίτη/δημότη να παρευρεθούν
στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού-Αργυρούπολης που συνέρχεται αύριο, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 7.00μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων (Κύπρου 97 & Χρυσοστόμου Σμύρνης, Αργυρούπολη).

Αξίζει να τονίσουμε τη σημασία που έδινε η δημοτική αρχή στην έκβαση αυτής της δίκης, καθώς μάρτυρας ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τσαρπαλής, ενώ στην αίθουσα του δικαστηρίου ήταν παρών και ο ίδιος ο κ. Κωνσταντάτος.

Υποθέτουμε ότι δεν θα υπήρχε τέτοια σιωπή από το γραφείο τύπου του Δήμου αν είχε κερδίσει την υπόθεση η διοίκηση.

Εφημερίδα "εξ ευωνύμων", τεύχος 7
Θυμίζουμε ακόμη ότι τo -κατά τα άλλα- λαλίστατο γραφείο τύπου και ο κ. Κωνσταντάτος "ποιούν την νήσσαν" και για μια σειρά άλλων υποθέσεων που έχουν χάσει, όπως πχ οι αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που έκρινε ότι η δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης παραποίησε τρεις φορές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και έχει δεσμευθεί να τις δημοσιεύσει διορθωμένες.


Αλλά σ' αυτές θα επανέλθουμε, καθώς η μία αφορά  παραποίηση απόφασης, βάσει της οποίας ενοικιάσθηκε δημοτικό κατάστημα σε ιδιώτη με τόσο χαμηλό ενοίκιο που "έβγαζε μάτι" και γι' αυτό διεξάγεται εισαγγελική έρευνα.

Διαβάστε στη συνέχεια το κάλεσμα της Κινηματογραφικής Λέσχης Ελληνικού-Αργυρούπολης:


H Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης "Κι.Λ.Ελλ.Αρ." καλεί τα μέλη της, τους φίλους της και κάθε Φορέα/Σωματείο/πολίτη/δημότη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, να παρευρεθεί στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, στις 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Κύπρου 97 και Χρυσοστόμου Σμύρνης, Αργυρούπολη).

Μετά την απόφαση δικαίωσης του Σωματείου μας από το Πρωτοδικείο Αθηνών, κατά της αίτησης ανακοπής που κατέθεσε ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης σε μια προσπάθεια να διακόψει την λειτουργία μας, η Κι.Λ.Ελλ.Αρ. θα παρευρεθεί στο δημοτικό συμβούλιο για να ενημερώσει όλους τους δημοτικούς συμβούλους, τους πολίτες και τους δημότες για την έκβαση του δικαστηρίου.

Επίσης, η Κι.Λ.Ελλ.Αρ. θα διεκδικήσει από την Διοίκηση του Δήμου ισότιμη αντιμετώπιση με όλα τα ανεξάρτητα πολιτιστικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας.

Στο πλευρό μας θα βρίσκονται και εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος (Ο.Κ.Λ.Ε.).

Σας καλούμε όλους να μας στηρίξετε με την παρουσία σας.

Διαβάστε:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου