Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Ανακατεύοντας την "αλήθεια" με τα βοθρολύματα!



Σκηνοθεσία: VimaOnLine
Πρωταγωνιστής: Γιώργος Πατούλης
Ρόλος δεύτερος: Δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης

Τι ''παρέλειψαν'' να πουν:
Η ζημιά έγινε από την είσοδο του πρ. Δυτικού Αεροδρομίου Ελληνικού (στο υπόγειο) και το βούλωμα των αγωγών έφτασε έως τον Άλιμο...


Προφανώς όταν ''μπουκώνει'' αγωγός στο Δήμο Αμαρουσίου θα παραιτείται ο Γ. Πατούλης...

Στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης όταν ''μπουκώνει'' αγωγός
στην Κύπρου ή στην Ιασωνίδου θα φταίνε οι πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται στο χώρο του πρ. Αεροδρομίου...

Ερώτημα:


Τι έκανε πριν και μετά το συμβάν (βούλωμα αγωγού λυμάτων στο χώρο του πρ. Αεροδρομίου) ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης ως μελος του Δ.Σ. της Ελληνικό Α.Ε. που ειναι?

ΝΤΡΟΠΗ!



Φασίστες και βοθρολύματα πάνε μαζί. Μία βλάβη λίγων ωρών που θα μπορούσε να γίνει σε κάθε χώρο ξυπνά πάλι τα πιο ακροδεξιά στοιχεία. Η βλάβη αποκαταστάθηκε, οι βρωμιές τους όμως μένουν.

Χρήστος Καπάταης
Αντιπεριφερρειάρχης Νότιου Τομέα Αθήνας

Ακολουθεί δελτίο τύπου της Περιφέρειας Αττικής:

Μετά από άμεση παρέμβαση της Περιφέρειας Αττικής αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο χώρο φιλοξενίας προσφύγων στο Ελληνικό


Άμεσα αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο χώρο των δομών προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στις εγκαταστάσεις του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού κτίριο Αφίξεων - Αναχωρήσεων, ύστερα από τις σχετικές ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής, μετά από επείγον σχετικό έγγραφο του υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη. Οι ζημιές αυτές δημιουργούσαν απειλές για τη δημόσια υγεία.


Αυτοψία που είχε πραγματοποιήσει χθες η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφέρειας Αττικής, είχε εντοπίσει σημαντική διαρροή λυμάτων στο υπόγειο του κτιρίου 5.500 τ.μ. ενώ επισημαινόταν η ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης του προβλήματος για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.


Για την ιστορία:

Την Πέμπτη το βράδυ, αργά στις 8.00 ο… γιατρός, δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ, πρόεδρος του ΙΣΑ, μέλος της ΚΕ της ΝΔ, Γ. Πατούλης, είχε ζητήσει με αφορμή τις ζημιές στο υπόγειο του κτιρίου των αφίξεων στο πρ. Αεροδρόμιο, την… παραίτηση (κατά σειρά) των Πολάκη και Μπασκόζου και την συνυπευθυνότητα της Ρένας Δούρου!

Όλα αυτά αφού είχε προηγηθεί παρόμοιου κλίματος ανάρτηση, στον ιστότοπο του Δήμου Ελληνικού που στην πραγματικότητα αναπρήγαγε δημοσίευμα ακροδεξιού και ρατσιστικού ιστολογίου των νοτίων προαστίων.

Υ.Γ.: Ρένα Δούρου:

 
Εδώ και ώρες ιστοσελίδες που έχουν ανάρτηση την ζημιά, "σφυρίζουν αδιάφορα" στην είδηση της αποκατάστασης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου