Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Τα σκουπίδια δεν μαζεύονται με δελτία τύπου. Αντί να γράφετε ανόητες απαντήσεις πάρτε καλύτερα σκούπα και φαράσι!!!


Κρύο χιουμοράκι από την παράταξη της Ενωμένης Πόλης που διοικεί επί 23 μήνες το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Μετά από δυο χρόνια ξεχάσανε τα "έτσι το παραλάβαμε - έτσι το παραδίσουμε" γιατί πλέον
οι πολίτες δεν τρώνε το κουτόχορτο που τους λανσάρει ο επικοινωνιακός αρμαγεδών του κ. Κωνσταντάτου.

Είναι δύσκολο να πείσουν μετά από δυο χρόνια, γιατί πλέον οι κάτοικοι αυτής της πόλης βλέπουν με τα μάτια τους ότι "αλλιώς τα παραλάβανε - έτσι τα καταντήσανε".

Αναφερόμαστε κυρίως στους τομείς της καθαριότητας και του πρασίνου, για τους οποίους τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών ανέδειξαν την αδιαφορία και την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής.


Με δυο λιτές προτάσεις σχολίασε η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης το φτηνό και ανεύθυνο χιούμορ της διοικούσας παράταξης:

"Προς Ενωμένη Πόλη: τα σκουπίδια δεν μαζεύονται με δελτία τύπου. Αντί να γράφετε ανόητες απαντήσεις, πάρτε καλύτερα σκούπα και φαράσι."


*** * ***
Ας δούμε τα σχετικά ρεπορτάζ

Παραμεθόριες και ξεχασμένες

Σε όλο το δήμο η καθαριότητα δεν είναι και στα καλύτερά της αλλά για αυτούς τους δύο δρόμους θαρρείς ότι ο δήμος τους έχει ξέγραψει από τον χάρτη. Τα πεζοδρόμια σε πολλά σημεία αδιάβατα από ακλάδευτα χόρτα και θάμνους.

Έξω από ακατοίκητες μονοκατοικίες ή κατοικίες ηλικιωμένων τα σκουπίδια κάνουν πάρτυ. Η εικόνα είναι καλύτερη στις πολυκατοικίες όπου τα συνεργεία καθαριότητας αναλαμβάνουν και το πεζοδρόμιο.

Οδός Θράκης

Οδός Παπαφλέσσα


Γύρω από το 1ο Γ.Ε.Λύκειο Ελληνικού ζητείται καθαριότητα


Κάτοικοι της οδού Αριστοτέλους στο Ελληνικό παραπονούνται για την εγκατάλειψη του οικοδομικού τετραγώνου στο οποίο στεγάζεται το 1ο Ενιαίο Λύκειο Ελληνικού (δεν καθαρίζονται τα πεζοδρόμια, δεν κλαδεύονται δέντρα, θάμνοι και ξερόχορτα), που δημιουργεί μια αντιαισθητική εικόνα και κάνει τα πεζοδρόμια αδιάβατα σε ορισμένα σημεία.

Οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας.


Το πεζοδρόμιο της Γεωργίου Μαρίνου,πίσω από το Λύκειο, δεν περπατιέται

Εθνάρχου Μακαρίου, έχει καιρό να περάσει οδοκαθαριστής

Απροσπέλαστο το πεζοδρόμιο και στην Αριστοτέλους

Αλλά και η αρθροφραφία για το καμμένο γκαζόν στις κεντρικότερες πλατείες του Ελληνικού, δεν έμεινε ασχολίαστη από την Ενωμένη Πόλη, με αποτέλεσμα να πάρει "πλήρωμένη απάντηση"....








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου