Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Έπεσαν οι υπογραφές με τον Πύρρο Δήμα - Υλοποιείται το κοινό όραμα!!!



Έχουμε ένα κοινό όραμα να πραγματοποιήσουμε. - ΠΔ
Βρε Πύρρο μου, εδώ σε περιμέναμε για να φτιάξεις εκείνη την Ακαδημία που μας έλεγε ο δήμαρχος!!!

Βρε Πύρρο μου, πώς σε θυμηθήκαμε τώρα και μας ήρθε κατακούτελα η είδηση:

"Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στην τεράστια καριέρα του Πύρρου Δήμα 
Ο Πύρρος Δήμας θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομοσπονδίας άρσης βαρών των ΗΠΑ.
«Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική της συνεργασίας μου με την Αμερικανική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να μου δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσω την χώρα που κυριαρχεί αθλητικά να κυριαρχήσει και στο άθλημα που αγαπώ. Ελπίζω να καταφέρω να μεταδώσω το πάθος και την εμπειρία μου σε νεότερους αθλητές και προπονητές. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου από την USA Weightlifting. Έχουμε ένα κοινό όραμα να πραγματοποιήσουμε. - ΠΔ» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. 
H ανακοίνωση της ομοσπονδίας της Άρσης Βαρών των ΗΠΑ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο πρώην αρσιβαρίστας θα υποστηρίζεται από ειδικούς που θα τον βοηθήσουν να πετύχει στο νέο του πόστο και θα ασχολείται με τη διεθνή στρατηγική, την ανάπτυξη των νέων, τη στρατηγική απόδοσης, την αναγνώριση ταλέντων, την κατανομή της χρηματοδότησης και την εκπαίδευση των προπονητών".
Μεγάλες στιγμές του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης μάς θύμισε το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην τεράστια καριέρα του Πύρρου Δήμα:
Στριμωξίδι για το κοινό όραμα
"Ο Πύρρος Δήμας στον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης
 
Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του στο Δημαρχείο τον Πύρρο Δήμα Χρυσό Ολυμπιονίκη και Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών. 
Στην συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Γεώργιος Παρασκευόπουλος Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, ο κ. Κώστας Παπαδόπουλος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Άρσης Βαρών, ο Πρόεδρος του ΟΝΑΔΕΑ κ. Καλιντέρης, οι Αντιδήμαρχοι Πόλης κ. Τογρίδης και Υγείας κ. Μηνόπουλος καθώς και ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Κανελλίδης. 
Στην συνάντηση ο Δήμαρχος εξέφρασε την επιθυμία της δημιουργίας ομάδος άρσης βαρών στον Δήμο μας καθώς και την προώθηση του αθλήματος στα σχολεία μας. Ο Πύρρος Δήμας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημάρχου και τόνισε πως η Ομοσπονδία και ο ίδιος προσωπικά θα είναι αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια".
Αυτά παραμονές των βουλευτικών εκλογών, όταν ο Πύρρος μας ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Όμως:
Άλλο το κοινό όραμα του Πύρρου Δήμα με τον εαυτό του σήμερα.
Άλλο το κοινό όραμα του Πύρρου Δήμα με τον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης τότε...



Όσο για σένα κ. Κωνσταντάτε...
Το σανό θα το πουλάς όσο υπάρχουν γίδια να το τρώνε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου