Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Ήττες του Άρη Βούλας & της Βουλιαγμένης για τα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. - Όλα τα αποτελέσματα

Ηττήθηκε 1-0 στη Βούλα ο Άρης από τον Ολυμπιακό Λαυρίου σε αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ .

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο μέρος αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε τέρμα τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, με την ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου να καταφέρνει στο δεύτερο μισό του αγώνα να σημειώνει γκολ μετά από τραγικό λάθος των αμυντικών του Άρη και βεβιασμένο διώξιμο του τερματοφύλακα Ούσιου, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στον Παπαγεωργίου να δώσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του σημειώνοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αποτελέσματα 7ης & 8ης Αγωνιστικής για τις ομάδες Μοσχάτου & Καλλιθέας στην Ε.Π.Σ. Πειραιά

Εντός έδρας ηττήθηκαν για τον 1ο Όμιλο της Α' Πειραιά και ο Ίκαρος Καλλιθέας 0-2, και ο ΑΟΚ Φαλήρου 0-1 από τον Αετό Κορυδαλλού και την Οδηγήτρια αντίστοιχα.

Στον 2ο Όμιλο η ΑΕ Μοσχάτου παρέμεινε στο 0-0 με Περαμαϊκό, ενώ η ουραγός Θύελλα Μοσχάτου έχασε από την ΑΕ Περάματος με σκορ 3-0.

Β' Κατηγορία ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα της 8ης Αγωνιστικής - Ρεπορτάζ για Άγιο Δημήτριο και Καλαμάκι

Στον 1ο Όμιλο της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΑ ο Άγιος Δημήτριος ηττήθκε με 2-0 στη Λυκόβρυση και έμεινε 3 βαθμούς πίσω από τα Μελίσσια που πέρασαν με νίκη 1-0 από το Καλαμάκι - δείτε στη συνέχεια αναλυτικά ρεπορτάζ.

Ο ΑΟΝ Αργυρούπολης νικώντας με 1-0 τα Ιλίσσια 2004 με γκολ του Λαγανά (65'), πέρασε στην 7η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς.

Αντίστοιχα στην 8η θέση με 12 βαθμούς βρίσκεται η Κοψαχείλα που νίκησε 2-0 στο Π. Φάληρο τον Αστέρα Εξαρχείων με δυο γκολ του Κόκκαλη (56' & 72').

Α2 ΕΠΣΑ, 9η αγωνιστική: Νέες ήττες και για τις τρεις ομάδες της Ηλιούπολης


Ούτε η 9η αγωνιστική ήταν η καλύτερη για τις ομάδες της Ηλιούπολης που αγωνίζονται στον 2ο Όμιλο της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Συγκεκριμένα, εκτός έδρας ηττήθηκαν η Ηλιούπολη
και ο Φωστήρας από τον Ήφαιστο Περιστερίου και το Χαϊδάρι αντίστοιχα, ενώ η Διάνα έχασε με 1-0 στην Ηλιούπολη από το Καματερό.

Άγιος Δημήτριος: Καμμιά ζωή δεν είναι λαθραία - Συλλογή τροφίμων και φαρμάκων μέχρι 20 Νοεμβρίου


Μια «επένδυση» 150 απολυμένων

γράφει ο Πέτρος Κατσάκος

Δεν ήταν τυχαία η στιγμή που η 3Ε επέλεξε να πληροφορήσει την κοινή γνώμη πως προχωρά σε μια «νέα επένδυση» που «περιλαμβάνει την επέκταση των παραγωγικών υποδομών της μονάδας και την επέκταση, αυτοματοποίηση και εκσυγχρονισμό των αποθηκευτικών εγκαταστάσεων» της εταιρείας.

Μάλιστα η εταιρεία καυχιέται στην επίσημη ανακοίνωσή της ότι με την ολοκλήρωση της επένδυσης η Ελλάδα θα διαθέτει την 7η μεγαλύτερη μονάδα εντός των 28 χωρών του ομίλου Coca-Cola Hellenic, ισχυροποιώντας τη θέση της και τη δυνατότητα περαιτέρω παραγωγικής υποστήριξης και άλλων χωρών του ομίλου.

Α1 ΕΠΣΑ, 9η αγωνιστική: Νίκες για Χαραυγιακό & Θύελλα Αγ. Δημητρίου, ισοπαλία τα Σούρμενα, ήττα του Γ.Σ. Αργυρούπολης

Για την 9η αγωνιστική του 1ου Ομίλου στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣΑ ο Χαραυγιακός νίκησε με 1-0 στο γειτονικό ντέρμπυ τη Δόξα Βύρωνα και η Θύελλα Αγ. Δημητρίου με 3-1 τον Άφοβο.

Στα Λιόσια τα Σούρμενα πήραν την ισοπαλία (0-0) από τον τοπικό Ολυμπιακό, ενώ ο ΓΣ Αργυρούπολης επέστρεψε με ήττα 1-0 από τον Θρίαμβο Αθηνών.

"Το χωριό του Όλοι Μαζί" από το 5ο Γυμνάσιο Αλίμου, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στις 7.00μμ


Επανεκκίνηση της Βιομηχανίας: η πρόκληση της Νάουσας και της Κομοτηνής

γράφει ο Μιχάλης Μπούργος *

Η οικονομική κρίση, που με ιδιαίτερη σφοδρότητα βιώνει η ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια, είναι αποτέλεσμα του λανθασμένου αναπτυξιακού μοντέλου που ακολούθησε η χώρα από τη δεκαετία του 1980, που οδήγησε στον μαρασμό πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής.

Μάλιστα, η «εξάρθρωση» των παραγωγικών τομέων χρηματοδοτήθηκε αδρά.

Με δάνεια και ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις υποστηρίξαμε ως «καταναλωτές» τη βιομηχανία των πλούσιων χωρών γεμίζοντας τις πόλεις μας με πλήθος εμπορικά κέντρα, άχρηστες υπηρεσίες και χαμηλής ποιότητας τουριστικές υποδομές αδειάζοντας από ζωή τα χωριά μας.

Γ' Εθνική, 4ος Όμιλος, 8η Αγωνιστική: Ακάθεκτος ο Φωστήρας, ισοπαλίες για Βάρη & Γλυφάδα, πρώτοι βαθμοί για Τράχωνες

Ακάθεκτος συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ο Φωστήρας που νίκησε 1-0 και τον Εθνικό Πειραιά και διατηρεί τη διαφορά του από την Τριγλία Ραφήνας και τον Ιαλυσό.

Σπουδαία ισοπαλία απέσπασαν στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ ο Αστέρας Βάρης (1-1) και στη Νίκαια από τον Ιωνικό η Γλυφάδα (0-0), ενώ οι Τράχωνες Αλίμου πήραν τους πρώτους βαθμούς επικρατώντας με 3-2 επί του Ηρακλείου.

"Βόλτα στην Παλιά Αθήνα" με τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλλιθέας, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στις 7.30μμ


Δεσμεύτηκαν περιουσιακά και καταθέσεις γνωστού επιχειρηματία

Περιουσιακά στοιχεία και τραπεζικούς λογαριασμούς που συνδέονται με το όνομα γνωστού επιχειρηματία, δέσμευσαν οι οικονομικοί εισαγγελείς.

Πρόκειται για assets ύψους 100 εκατ. ευρώ, τα οποία και δεσμεύτηκαν κατόπιν έρευνας που εμπλέκει το όνομά του στη λίστα Λαγκάρντ, για αδικήματα περί καταχραστών του Δημοσίου.

Το όνομα του γνωστού επιχειρηματία συνδέεται τόσο με διάφορες λίστες φοροδιαφυγής και "μαύρου χρήματος" όσο και με τα επισφαλή "θαλασσοδάνεια" στα ΜΜΕ, τα οποία επίσης ελέγχονται από το ΣΔΟΕ.

Ήττα 2-1 η Καλλιθέα στη Λαμία

Σπουδαία νίκη απέναντι στην Καλλιθέα πανηγύρισε η Λαμία, η οποία επικράτησε της αθηναϊκής ομάδας με 2-1.

Η Λαμία ξεκίνησε δυνατά κι έχοντας την κατοχή, αλλά η
Καλλιθέα όσο περνούσε ο χρόνος γινόταν πιο απειλητική, κυρίως με τους Μπέλη και Αρναρέλλη που συνδυάζονταν υποδειγματικά στην επίθεση.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα ευτύχησαν να προηγηθούν στο ματς με τον Λουκάνοβιτς να πλασάρει εύστοχα τον Ρίζο στο 48'.

Γιώργο, φρόντισε να υπάρχει ραδιόφωνο εκεί πάνω…

Τον Γιώργο Ανανδρανιστάκη τον γνώρισα λίγο μετά το 1999.Τότε ήταν που άρχισε η συνεργασία του με την εφημερίδα «Νέα Κρήτη», ως οικονομικός συντάκτης από την Αθήνα. Η συνεργασία μας. Τα λέγαμε καθημερινά τηλεφωνικά.

Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ. Για τις ανάγκες της δουλειάς μας. Της γαμημένης της δουλειάς μας που ξέρει να μας πληρώνει, τους ρομαντικούς, με λίγα υλικά και πολλά εγκεφαλικά ή καρδιολογικά προβλήματα.

Ζεστός, ετοιμόλογος, ανήσυχος, αυτοσαρκαστικός ευφυής, πολυγραφότατος, μα πάνω απ' όλα αριστερός και άνθρωπος. Με όλη τη σημασία της λέξης. Της λέξης που η φιλία είναι τόσο απλή όσο μια ζεστή και εγκάρδια χειραψία. Μια χειραψία που τελικά δεν μπορέσαμε ποτέ να ανταλλάξουμε από κοντά με τον Γιώργο…