Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Η Θεοδοσία Τσάτσου στο Ρυθμός Stage στην Ηλιούπολη, τις Παρασκευές 16 & 23 Οκτωβρίου στις 10.30μμ


Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στη σκηνή του «Ρυθμός Stage» τις Παρασκευές 16 και 23 Οκτωβρίου.

Η Θεοδοσία Τσάτσου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες
συστάσεις…

Μια σημαντική, ανατρεπτική μουσικά παρουσία από το 1996 στον χώρο της rock μουσικής σκηνής, με σπάνιο φωνητικό εύρος και ξεχωριστή δυναμική σκηνική παρουσία, μας κινεί να συνταξιδέψουμε στους soul, funky και blues ρυθμούς της.

H ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών «βρωμάει απ' το κεφάλι» - Μονοπώλιο και αδιαφάνεια


Τη μονοπωλιακή θέση που κατέχει η εταιρεία «Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ» στη διαχείριση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποβλήτων στη χώρα μας, κατονομάζει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ανακυκλωτών Μεταλλικών
Απορριμμάτων ως έναν από τους λόγους που η Ελλάδα υστερεί σημαντικά σε αυτό τον τομέα.

Σχολιάζοντας το άρθρο του econews σχετικά με τις παθογένειες στη συλλογή και ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποβλήτων στη χώρα μας, ο σύνδεσμος υποστηρίζει ότι τα προβλήματα που κατονομάζει το άρθρο πηγάζουν ακριβώς από τον τρόπο λειτουργίας του αυτού του ρεύματος αποβλήτων.

Δούρειος ίππος για το κλίμα η συμφωνία TTIP;

Η Συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου ΗΠΑ - ΕΕ προβληματίζει τους περιβαλλοντολόγους. Θεωρούν ότι τη «νύφη» θα πληρώσει τελικά το περιβάλλον
λόγω των διαφορετικών επιπέδων προστασίας στις δύο ηπείρους.

H Διατλαντική Συμφωνία Εμπορίου και Επενδύσεων, γνωστή με τα αρχικά ΤΤΙΡ, βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση ανάμεσα στην ΕΕ και τις ΗΠΑ κεκλεισμένων των θυρών από το 2013.

Πολλά έχουν γραφτεί, αλλά κανένα πραγματικό ντοκουμέντο δεν έχει βγει στη δημοσιότητα, παρά μόνο κάποιες προτάσεις της Κομισιόν στο διαδίκτυο, κι αυτές είτε υπό τη δημόσια πίεση είτε μέσω διαρροών.

Kατερίνα Ακριβοπούλου: Δεν γίνεται…

γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου

Στεγνή η διαδικασία της διαχείρισης, απομυζά τον χυμό της οραματικής πολιτικής, γειώνει το φαντασιακό και καθηλώνει την κοινωνία σε διαρκή αναμονή…

Η πρώτη πράξη του έργου «κυβερνώσα Αριστερά», δοκιμάζει τη σχέση της κυβέρνησης και του Αλ.Τσίπρα προσωπικά, με το μοναδικό πολιτικό και ιδεολογικό στήριγμά του:

Τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που τον κατέστησε κυρίαρχο του παιχνιδιού, επειδή του αναγνώρισε την προσπάθεια να αλλάξει την ηθική και το πρόσημο της ασύμμετρης μάχης με τα νεοφιλελεύθερα «τέρατα» του ευρωπαϊκού διευθυντηρίου…

Εκτός αν μείνει για πάντα 37 χρόνων, ο Τζιτζικώστας πρέπει να πει και κάτι περισσότερο αν θέλει να κυβερνήσει...

Με την απαξίωση του πολιτικού προσωπικού στην κορύφωσή του το να είσαι νέος μοιάζει με το υπέρτατο προσόν.

Ένα, άλλωστε, από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του Αλέξη Τσίπρα είναι πως γεννήθηκε στη μεταπολίτευση και δεν πολιτεύτηκε κατά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το 1974 μέχρι σήμερα.

Προφανώς, ωστόσο, δεν αρκεί να μην έχεις πάνω σου το αίμα των παθογενειών και των σκανδάλων τής τελευταίας σαραντακονταετίας για να μπορείς να ισχυρίζεσαι με ειλικρίνεια πως εκπροσωπείς το αύριο.

Χοντρά μπινελίκια ακούστηκαν στη Συγγρού

Τα αρχίδια, οι μαλάκες και τα μουνόπανα οι Παπαμιμίκος και Τζιμάρας τρώνε σκοπίμως το χρόνο, για να καλύψουν τις μαϊμουδιές που ετοιμάζουν με την εταιρεία που έχουν ήδη επιλέξει για να βγάλουν λεφτά, αλλά και για να προωθήσουν το αποτέλεσμα που οι ίδιοι θέλουν, τόνισε χθες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά την είσοδό του στην ΚΕΦΕ με την ιδιότητα του προέδρου της Ν.Δ.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν διευκρίνισε ποιος από τους δύο είναι ο μαλάκας, ποιος το αρχίδι και ποιος το μουνόπανο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παπαμιμίκος είναι ο μαλάκας, ενώ ο Τζιμάρας είναι το αρχίδι. Το μουνόπανο παραμένει αδιευκρίνιστο.

Γ@μώ την κοινωνία μου...

γράφει ο Πέτρος Κατσάκος

Είναι φορές που η οργή σκοτεινιάζει τα μάτια και κανένας, μα κανένας καθωσπρεπισμός δεν μπορεί να καταπνίξει το ξέσπασμα της απογοήτευσης
που σκάει στα χείλη και τα χέρια. Είναι από εκείνες τις στιγμές που ένα «άει στο διάολο» έρχεται και παρασύρει τους πάντες και τα πάντα στο πέρασμά του.

Ένα παιδί. Ένα δεκάχρονο παιδί βρέθηκε στον δρόμο για ένα εισιτήριο. Ένα παιδί πετάχτηκε σαν σκουπίδι από το λεωφορείο για ένα ευρώ. Ένα παιδί εγκαταλείφθηκε στη μέση του πουθενά επειδή, λέει, ήταν λαθρεπιβάτης.

Και η οργή επικεντρώνεται στο πρόσωπο του ανάλγητου, του απάνθρωπου, του πες τον όπως θες οδηγού του λεωφορείου. Και δικαίως.

Διάλυση της ομάδας ΔΕΛΤΑ;... Για καλή είδηση ακούγεται.



Η ανακοίνωση της διάλυσης της ομάδας ΔΕΛΤΑ είναι ένα πολύ καλό νέο που θα υποδεχτούν με ανακούφιση όλοι όσοι συμμετέχουν στα κινήματα και έχουν ως κοινό τόπο ότι λιτότητα και αντιλαϊκές πολιτικές πάνε παρέα με την άγρια καταστολή.

Είτε γιατί κάποιοι αντιλαμβάνονται ότι η νέα περίοδος είναι μεν δύσκολη και επώδυνη, αλλά με κυβέρνηση της Αριστεράς μπορεί να οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση, είτε γιατί κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι οι λαϊκές αντιστάσεις θα οδηγήσουν σε άλλες, νέου τύπου, μορφές καταστολής.

Σε κάθε περίπτωση το αναμφισβήτητο είναι ότι η ομάδα ΔΕΛΤΑ δεν ήταν απλά μια συνήθης δομή της Ελληνικής Αστυνομίας στην υπηρεσία των πολιτών, που ιδρύθηκε επί ημερών υπουργίας Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Στις 22 Νοεμβρίου ψηφίζουμε αρχηγό

Στα τρία ευρώ ορίστηκε το εισιτήριο για την παράσταση της εκλογής προέδρου στην Ν.Δ. που τελικά θα ανεβεί σε εννιακόσια εκλογικά τμήματα σε όλη την Ελλάδα. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Για την ώρα προηγείται ο Απόστολος Τζιτζικώστας υπό της ευλογίες του Άνθιμου με διαφορά από τον δεύτερο Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος νοιώθει την καυτή ανάσα του Άδωνη Γεωργιάδη που τις τελευταίες ημέρες εμφανίζει αυξημένη δυναμική.

Ωραία η ανάλυσή σου, Νίκο μου...

...και τα ...μαθηματικά σου, επίσης...!!!

"[...] το εκλογικό 36% του ΣΥΡΙΖΑ, ισοδυναμεί με το 17% του εκλογικού σώματος [...!!!]" γράφει -σε ανάλυσή του στη RealNews- ο γνωστός κομμουνιστής δημοσιογράφος, αναλυτής και αρθρογράφος, Νίκος Μπογιόπουλος.

Καλά τα λέει ο σύντροφος -και τα λέει βασιζόμενος στην ΑΠΟΧΗ- αλλά τα ...πολιτικά μαθηματικά του, είναι μάλλον, λίγο ...λειψά. Διότι, αν ισχύει το παραπάνω, καμμία αντίρρηση, αλλά προφανώς δεν ισχύει ΜΟΝΟ για τον ...ΣΥΡΙΖΑ, έτσι Νίκο μου;