Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Μαθήματα Μελισσοκομίας στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ Βούλας - Έναρξη την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 6.00μμ

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 6.00μμ, αρχίζει κύκλος δωρεάν μαθημάτων Μελισσοκομίας στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο του πρ. Κάμπινγκ στη Βούλα (δίπλα από το ΠΙΚΠΑ-ΒΟΥΛΑΣ /
200 μέτρα πριν το τέρμα του τραμ Βούλας).

Τα μαθήματα γίνονται από έμπειρο μελισσοκόμο, απευθύνονται σε αρχαρίους και αφορούν κάθε ενδιαφερόμενο.



Ο κύκλος των μαθημάτων είναι 16 ώρες θεωρητικής γνώσης, θα διαρκέσουν 2 μήνες και θα γίνει χρήση οπτικοακουστικού υλικού.

Ανοικτές συνελεύσεις στον Άγιο Δημήτριο για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2016 - Μάθετε πού & πότε


Ιστορική νίκη για τους άνδρες του Πρωτέα Βούλας με 76-29

Με το δεξί μπήκαν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής οι Άνδρες του Πρωτέα Βούλας, καθώς επιβλήθηκαν εκτός έδρας του Έσπερου Λαμίας με σκορ 76-29.

Ιστορική πρεμιέρα για τους άνδρες του συλλόγου, καθώς είναι η πρώτη φορά που μετέχουν σε πρωτάθλημα Εθνικής Κατηγορίας και κατέκτησαν το πρώτο ροζ φύλλο της σεζόν, αλλά και της ιστορίας τους.

Έσπερος Λαμίας (Σοφογιάννης): Σμύρνης 7, Σεργιαδης 6, Στολίκοβιτς 3, Διαμαντής 1, Φύκας Π 5, Σοφογιάννης 2, Φούντας 12, Ρόκας, Κούτκιας, Ζαχαράκης, Αργύρης, Ξηρός.

Πρωτέας Βούλας (Ποδαράς - Τσεμπέρης): Μόρφης 4, Κονδύλης 5, Λάτσης 6, Παπάδης 5, Εμμανουηλίδης 10, Αθηνιώτης 8, Βαρδαβάς 9, Ζευκιλής , Περβι 4, Χανιάς 10, Πεφάνης 8, Μούτσα 5.

Πηγή: www.notiareport.gr

«Πολυβόλο» η Βουλιαγμένη συνέτριψε με 3-0 την Ανθούσα

Ξέσπασε ο Α.Ο. Βουλιαγμένης πανηγυρίζοντας το Σάββατο (11/10) την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας της ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Μανώλη Καπίρη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής επιβλήθηκε 3-0 των Νικητών Ανθούσας/
Μεσογείων, σε ένα ματς το οποίο κρίθηκε από το πρώτο 45λεπτο.

Βουλιαγμένη: Τσουνάκης, Αντάρτης, Αντωνόπουλος, Κουγιουμτζιάν, Παπανικολάου, Πουλάι, Καρδαμίτσης, Χριστόπουλος, Μαρίου (70' Κορδάς), Σταυρόπουλος (84' Τριβιζάς), Μπακάλης (60' Μανταλώζης).

Νικητές Ανθούσας: Παπαδογιωργάκης, Χρήστου (70' Γεράνης), Μπαβέλας, Κοκκινάκης, Ξαγοράρης, Γυφτέας, Μαλάι, Σωτηρόπουλος (50' Λεμονής Ν), Πανουσόπουλος, Παππάς, Λεμονής Θ.

Πηγή: www.notiareport.gr

Μια γυναίκα με πάθος!

Ξεκάθαρη εμφανίστηκε η Φώφη Γεννηματά σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο είτε της κάνει πρόταση ο ΣΥΡΙΖΑ είτε δεν της κάνει.

Γιατί, όπως χαρακτηριστικά ξεκαθάρισε, ο Αλέξης Τσίπρας υποτάχθηκε στους δανειστές ρίχνοντας λευκή πετσέτα και κάνοντας ακριβώς ότι τον πρόσταξαν.

Λύγισαν στο τέλος τα κορίτσια του Πρωτέα Βούλας με τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έδωσε το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» και... καθάρισε στο δεύτερο ημίχρονο τον Πρωτέα Βούλας (74-60) για την πρεμιέρα
της Α1 Γυναικών.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και καμία ομάδα δεν βρήκε τον τρόπο να ξεφύγει. Η Σπυριδοπούλου οδηγούσε την ομάδα του Πρωτέα, η οποία είχε προβάδισμα δύο πόντων στη λήξη της περιόδου (18-20).

Στ. Κοντονής: "Υφιστάμεθα απειλές παντός τύπου... για να κάνουμε ό,τι έκαναν οι προηγούμενοι με τα χρέη προς το ΟΑΚΑ"

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για το φλέγον θέμα των οφειλών πολλών εκατομμυρίων ευρώ προς το ΟΑΚΑ.

«Υφιστάμεθα πιέσεις και απειλές παντός τύπου ακριβώς για να κάνουμε ό,τι έκαναν οι προηγούμενοι: Να κλείνουμε τα μάτια και να αφήνουμε αυτά τα χρέη είτε να παραγράφονται είτε ποτέ να μην διεκδικούνται. Εμείς θα κάνουμε εκείνο που λέει η συνείδησή μας και το καθήκον μας» έστειλε ηχηρό μήνυμα ο υφυπουργός Αθλητισμού κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τα παιδιά, που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από κοινού με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος και τη διοίκηση του ΟΑΚΑ στην αίθουσα Γ. Κασιμάτης του Ολυμπιακού Σταδίου.

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ αλλά και το υφυπουργείο Αθλητισμού κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να εισπράττονται τα χρήματα, τα οποία οφείλουν από επιχειρηματική δραστηριότητα και εταιρίες και φυσικά πρόσωπα. Θα ήθελα να πω ότι παραλάβαμε χρέη στο ΟΑΚΑ 13 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία είναι χρήματα του ελληνικού λαού και τα οποία πρέπει να αξιοποιούνται προς όφελος της ελληνικής νεολαίας και του ελληνικού αθλητισμού.

ΑΜΠΕ

Πορτογαλία: Η κυβέρνηση της δεξιάς "τελείωσε" σήμερα. Πραξικόπημα της δεξιάς στο προϋπολογισμό

του Αργύρη Παναγόπουλου

Η Πορτογαλία φαίνεται ότι γυρίζει σελίδα με μια κυβέρνηση σοσιαλιστών και αριστεράς, θέτοντας δυναμικά το θέμα της αλλαγής των ισορροπιών στην
Ευρώπη που άνοιξε στις 25 Ιανουαρίου του 2015 η πρώτη μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά από δίωρη συνάντηση ανάμεσα στην αντιπροσωπία του Μπλόκου της Αριστεράς που οδηγούσε η συντονίστριά του Καταρίνα Μαρτίνς και αυτής των σοσιαλιστών υπό την ηγεσία του γενικού γραμματέα της Αντόνιο Κόστα στα γραφεία του Μπλόκου φαίνεται ότι στη Νότιο Ευρώπη θα υπάρξει και δεύτερη κυβέρνηση που θα έχει τη σφραγίδα της ριζοσπαστικής αριστεράς με τους σοσιαλιστές να αποδέχονται τη συνεργασία τους με την αριστερά.

Η μικρή Ashan δε θα νιώσει ποτέ ξανά μόνη...

γράφει ο Στέφανος Μαντζαρίδης

Tumay Berkin/Reuters
Ήταν όλοι τους εκεί. Παιδιά γεμάτα χαρά, που ένιωθαν σα να 'παιζαν στην πλατεία. Νέοι και φοιτητές που πίστευαν πως μπορούν ν' αλλάξουν τον κόσμο. Γυναίκες που πέταξαν για λίγο την καταπίεση και ένιωσαν πως είναι ανθρώπινα όντα.

Ήταν κι ένα νιόπαντρο ζευγάρι που ονειρευόταν έναν καλύτερο κόσμο για τον σπόρο του έρωτά του. Μια αληθινή γιορτή. Σαν κι εκείνες που μόνο ο πόθος για την ειρήνη και τη δημοκρατία ξέρει να στήνει...

Ήταν όλοι τους εκεί.
Ο Hamid, η Incilay, η Aysun, o Gunesh...
Απ' όλους ξεχείλιζε η οργή για τον πόλεμο... Όλοι τους μια γροθιά ενάντια στο άδικο...

Γ' Εθνική, 4ος Όμιλος: Τα αποτελέσματα της 3ης Αγωνιστικής - Βαθμολογία

Η μοιρασιά των βαθμών στον Ταύρο ανάμεσα στον Φωστήρα και την Τριγλία άφησε μόνο του στη πρώτη θέση του 4ου Ομίλου τον Ιάλυσο.

Κατά τα άλλα σημαντική νίκη πέτυχε η ΑΟ Γλυφάδας επί της Επισκοπής στο Ρέθυμνο, ενώ οι Τράχωνες Αλίμου και ο Αστέρας Βάρης ηττήθηκαν εντός έδρας από Ιωνικό και Ηλυσιακό αντίστοιχα.

Δόξα Κορωπίου - Άρης Βούλας 0-1 και μια ανάσα από την κορυφή η ομάδα της Βούλας

Η Δόξα άντεξε μέχρι το 70’ και στο 75’ ο Άρης Βούλας πέτυχε το γκολ που χρειαζόταν για να πάρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς κι έφυγε νικητής (1-0) από το Κορωπί.

Στο α’ μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο και στο β’ υπερίσχυσαν οι φιλοξενούμενοι. 
Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε στο 75’ ο Μπολοβίνος.

Μετά την εκτός έδρας νίκη ο Άρης με 9 βαθμούς βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τους πρωτοπόρους Παλληνιακό και Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου.

Α' κατηγορία ΕΠΣΠειραιά: Τα αποτελέσματα της 2ης Αγωνιστικής

Δύο στα δύο ο Ίκαρος Καλλιθέας με το ίδιο σκορ 2-0 -αυτή τη φορά κόντρα στην Οδηγήτρια- στον 1ο Όμιλο της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣΠειραιά.

Στον 2ο Όμιλο με δεύτερη νίκη συνέχισε και η ΑΕ Μοσχάτου (1-0 εκτός τον Άρη Αμφιάλης), ενώ η Θύελλα Μοσχάτου παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην ΑΕ Νίκαια.

Β' κατηγορία ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα της 3ης Αγωνιστικής

Εκτός έδρας νίκες για τον ΑΟ Ν.Αργυρούπολης (4-3 τον Ηρακλή Περιστερίου) και το Καλαμάκι (2-1 τους Αμπελόκηπους), ισοπαλία 1-1 στο Μπραχάμι για τον Άγιο Δημήτριο με τα Ιλίσσια 2004 για το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου.

Στον 2ο Όμιλο η Τερψιθέα Γλυφάδας ηττήθηκε από τον Άτταλο στο Μενίδι με σκορ 3-2, ενώ η Δάφνη Π.Φαλήρου απέσπασε ισοπαλία 0-0 από τον Παράδεισο στο Μαρούσι.

Στον 3ο Όμιλο μόνο ο Άγιαξ Ταύρου νίκησε (3-0 τα Βριλήσσια). Το Παλαιό Φάληρο εντός και η Λαύρα Αργυρούπολης εκτός ηττήθηκαν με 2-0 από το Τριφυλλιακό και 4-1 από τον Ατρόμητο Χαλανδρίου αντίστοιχα.

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής στον 2ο Όμιλο της Α' Κατηγορίας ΕΠΣΑ - Βαθμολογία

Όμορφο και αποτελεσματικό Σαββατοκύριακο είχαν οι τρεις ομάδες της Ηλιούπολης που αγωνίζονται στον 2ο Όμιλο της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Η Ηλιούπολη νίκησε με 2-0
το Χαϊδάρι και το έπιασε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ο Φωστήρας Ηλιούπολης αποσπώντας ισοπαλία εκτός έδρας γκρέμισε από την 1η θέση τον Μικρασιατικό, ενώ η Διάνα σάρωσε με 3-0 την Ειρήνη Πετρούπολης.

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής στον 1ο Όμιλο της Α' Κατηγορίας ΕΠΣΑ - Βαθμολογία

Όλα τα είχε η 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α' ΕΠΣΑ για τις ομάδες των Νοτίων Προαστίων.

Ήττα των Σουρμένων από το Αιγάλεω και η ομάδα του city φιγουράρει στην πρώτη θέση με σερί 4 στα 4.

Ισοπαλία του ΓΣ Αργυρούπολης στο Ρουφ, μεγάλη νίκη της Θύελλας Αγίου Δημητρίου σε βάρος του Ολυμπιακού Λιοσίων, ήττα του Χαραυγιακού από τον Θρίαμβο στο Χαϊδάρι.

Βδελύσσομαι αυτούς που βδελύσσονται το λαό και δεν τον βοηθούν να αναστηθεί...

Ξέρετε γιατί είναι πολύ δύσκολο να νικηθεί ο λαϊκισμός σε αυτήν τη χώρα;

Γιατί ως διαπρύσιοι πολέμιοί του στη δημόσια σφαίρα εμφανίζονται οι εκπρόσωποι της άλλης
όψης τού ίδιου νομίσματος, δηλαδή οι ελιτιστές.

Τις τελευταίες ημέρες, άλλωστε, μας δόθηκαν χαρακτηριστικά τέτοια παραδείγματα, όπως το πόνημα του Δ. Δημητριάδη στη lifo, στο οποίο μας ανακοίνωνε πως ανήκει σε ένα λαό που βδελύσσεται, ή η ανάρτηση της πρώην βουλευτίνας τού Ποταμιού, Χρ. Ταχιάου η οποία κλαιγόταν πως δεν μπορούσε να ζήσει με τα "μόλις" 5.500 ευρώ καθαρά της βουλευτικής της αποζημίωσης και για το ότι δεν είχε χρόνο να πλένει τα ρούχα της κι έτσι αναγκαζόταν να αγοράζει συνεχώς καινούρια...

Κληρώσεις των πρωταθλημάτων polo Α1 Ανδρών και Γυναικών: Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός θα παλέψουν για την κορυφή

Στο ξενοδοχείο LONDON της Γλυφάδας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και Γυναικών της περιόδου 2015-16.

Ο Ολυμπιακός θα είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από όλους, αλλά από εκεί και κάτω Βουλιαγμένη, Παναθηναϊκός, Υδραϊκός και ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσουν τη δική τους μάχη.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και Γυναικών της περιόδου 2015-16, όπου -εκτός της Βουλιαγμένης- από τα νότια προάστια της Αθήνας, συμμετέχουν: ΑΝΟ Γλυφάδας, ΑΟ Π.Φαλήρου, ΝΟ Καλαμακίου και ΓΣ Ηλιούπολης.