Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Μην ξεγράφετε τη Ζωή


Μετά την παρέμβαση της Προέδρου της Βουλής τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι επιθέσεις στο πρόσωπό της εντάθηκαν από κάθε μεριά του κοινοβουλίου. Τόσο

από το καταρρέον καθεστώς των προηγούμενων δεκαετιών που απειλείται ευθέως, όσο και από τους συντρόφους της που πιστεύουν πως η στάση της τους κρέμασε.

Σόρυ που σας χαλάω τη σούπα, αλλά δεν είναι έτσι. Και καλά θα κάνουμε να το καταλάβουμε πρώτα εμείς, γιατί η πολύ παρέα εντός βουλής με τους ΝεοΠοταμοΠασόκους τυφλώνει πολλούς βουλευτές.

Η παρέμβαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου θα μείνει στην ιστορία για μία σειρά από λόγους. Αλλά ο σημαντικότερος είναι ένας.

Δραματική νύχτα στη Σύνοδο Κορυφής - Συνεχής ενημέρωση

«Είμαστε έτοιμοι για έντιμο συμβιβασμό. Το οφείλουμε στους λαούς της Ευρώπης. Μπορούμε να φτάσουμε σε συμφωνία αν το θέλουν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη» δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής.

Χωρίς συμφωνία το Eurogroup επί του αιτήματος της ελληνικής κυβέρνησης για νέο πρόγραμμα στήριξης μέσω του ΕΣΜ. Ακυρώθηκε η Σύνοδος Κορυφής των 28.

Σε σκληρή στάση η Γερμανία, ενώ η Γαλλία δήλωσε δεν θέλει Grexit αλλά απαιτούνται μεταρρυθμίσεις από την ελληνική πλευρά. Οι παράλογες απαιτήσεις της Γερμανίας δημιουργoούν προβλήματα στην πορεία των διαπραγματεύσεων καθώς έχει μετατρέψει την Σύνοδο Κορυφής σε ένα παιχνίδι ισχύος.

Δείτε εδώ λεπτό προς λεπτό όλες της εξελίξεις μέσω της ΑΥΓΗΣ.

Αυτό είναι πραξικόπημα: Χαμός στο twitter.