Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους βάνδαλους κατά τον κ. Κωνσταντάτο...



Θέλει ο κ. Κωνσταντάτος να κρυφτεί, αλλά η... θλίψη δεν τον αφήνει.

Τόσο πολύ εθλίβη για τις φθορές που άγνωστοι
προκάλεσαν στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης, που δεν μπόρεσε να κρύψει τα χαρίσματά του και ως αστυνόμου Σαϊνη.

Όπως πάντα, πρόλαβε τους πάντες... και την ενδεχόμενη αστυνομική έρευνα.


Δεν γνωρίζει ονόματα ο κ. Κωνσταντάτος, αλλιώς θα τους έδινε στεγνά (εκτός αν γνωρίζει και δεν θέλει να εκθέσει την ΕΛ.ΑΣ.).

Γνωρίζει όμως ότι είναι οι ίδιοι με τους δράστες που για άλλες φθορές είχε γίνει συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

...debutants


Πηγή: yannis-ioannou.com

Επίσκεψη της Ρένας Δούρου στην Εθνική Ομοσπονδία Κινητικά Αναπήρων

Την Εθνική Ομοσπονδία Κινητικά Αναπήρων (ΕΟΚΑ) επισκέφτηκε χθες η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από την Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου, την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής, Κατερίνα Θανοπούλου και την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο για θέματα ΑΜΕΑ, Βιβή Τσαβαλιά.

Στη συνάντηση, εκ μέρους της ΕΣΑμεΑ, παραβρέθηκαν οι: Μαριλή Χριστοφή και ο Κωνσταντίνος Γαργάλης.

Η περιφερειάρχης ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα που απασχολούν την κινητική αναπηρία από την Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΟΚΑ και συγκεκριμένα από τον πρόεδρο Μιχ. Κορωναίο, τον αντιπρόεδρο Γ. Κοτζιά, τον Γ.Γ. Γερ. Χαράλαμπο, την Αναπληρώτρια Γ. Γ., Αθ. Κατσιμαλή , την ταμία Δημ. Χριστάκη, τον οργανωτικό γραμματέα, Δαμ. Θεοφάνη, την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Κορνηλία Θεοδωρακάκη.


Ειδικότερα τα θέματα που ετέθησαν στη συνάντηση ήταν:

Παραλία Αγ. Κοσμά: Οκτώ χρόνια μετά κάποιοι επιχειρούν να ''μοντάρουν'' και την αλήθεια



Γράφονται πολλά αυτές τις μέρες για την πλαζ του Αγίου Κοσμά... Και ανατρέχουν στα αρχεία ''φωτογραφιών'' που διαθέτουν...


Δεν μου κάνει  εντύπωση, οι μονταζιέρες καλά
κρατούν!!! Τώρα επιχειρούν να ''μοντάρουν'' και την αλήθεια... και την ιστορία Αυτής της παραλίας!!!

Απελευθερώθηκε και αποδόθηκε σε ελεύθερη χρήση τον Ιούνη του 2007... 10 Ιούνη ήταν!!!

Με μεγάλη κινητοποίηση κατοίκων,φορέων και συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων!!! Με απεργία πείνας του τότε δήμαρχου Χρήστου Κορτζίδη... Με διώξεις που εκδικάζονται μέχρι σήμερα (80 μηνύσεις από πλευράς της εταιρίας)!!!

Κόπηκαν τα κάγκελα... έχει δικαίωμα ο πολίτης,ο επισκέπτης να κάνει μπάνιο ελεύθερα... να χαίρεται και να απολαμβάνει το φυσικό αγαθό (που είναι η θάλασσα) ελεύθερα, ανεμπόδιστα και έναντι κανενός τιμήματος!!! Μέχρι τότε η είσοδος ήταν 7 (επτά) ευρώ τις καθημερινές και 10 (δέκα) τα Σαββατοκύριακα!!!

Αυτό το δικαίωμα υπερασπιστήκαμε και υπερασπιζόμαστε! Από το 2007 έως το 2014 η παραλία ήταν έτοιμη και οργανωμένη από τις 15 Μάη... Ομπρέλες, τουαλέτες, ναυαγοσώστης, καθημερινή φροντίδα και καθαριότητα!!!Με βάρδιες του Δήμου και με σημαντικότατη προσφορά εθελοντών!!!

Ορισμένοι λοιπόν που πολέμησαν αυτήν την προσπάθεια... που ξεκάθαρα ήταν ''απέναντι ''σ' αυτόν τον αγώνα... που και τότε και τώρα μίλαγαν από την ασφάλεια των γραφείων τους, ας είναι λίγο προσεκτικοί... και φειδωλοί!!!

Απόντες ήταν... και αυτό έχει καταγραφεί στις συνειδήσεις των ανθρώπων... των πολιτών... των κατοίκων του Δήμου μας... των επισκεπτών!!!

* Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής

27 Μαϊου: Παγκόσμια μέρα κατά της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας: Το πιο σημαντικό καλάθι μπήκε στο κλειστό του Μίλωνα

Την Κυριακή 24 Μαϊου, το κλειστό του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη γέμισε από κόσμο και χαμόγελα.

Αιτία, ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ, μεταξύ της ομάδας του Μίλωνα και του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας. Ένας αγώνας που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Νέας Σμύρνης και τον Σύλλογο ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας, με αφορμή την παγκόσμια μέρα κατά της ασθένειας (WorldMSDay), η οποία γιορτάζεται στις 27 Μαϊου.

Οι παίχτες της ομάδας της Νέας Σμύρνης λοιπόν, αντιμετώπισαν τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, με τους βετεράνους να έχουν ως προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Αθλιότητας συνέχεια από τον κ. Κωνσταντάτο

Για μια ακόμη φορά ο κ.Κωνσταντάτος ξεπέρασε τα όρια!

Σήμερα μέσα από το προσωπικό του προφίλ σχολιάζοντας τους βανδαλισμούς αγνώστων σε μια αίθουσα του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης -ανάλογα
περιστατικά γίνονταν και πριν- δε διστάζει να τους συνδέσει με τον Χρήστο Κορτζίδη λέγοντας ότι ενθαρρύνει με την στάση του τους εν λόγω δράστες.

Πριν λίγες μέρες στην ίδια λογική προσπάθησε να φορτώσει στην παράταξή μας την κατηγορία για την αποκόλληση των αυτοκόλλητων από κάποιους κάδους καθαριότητας.

Είναι εντελώς άθλιο και εξωφρενικό μια δημοτική αρχή από την αρχή της θητείας της να κατηγορεί για οτιδήποτε αρνητικό συμβαίνει την μείζονα αντιπολίτευση απεμπολώντας τις ευθύνες της να διοικήσει υπεύθυνα και σωστά.

Η πολιτική διαδρομή και το ήθος του Χρήστου Κορτζίδη και της Δημοτικής Συνεργασίας είναι γνωστά σε όλους τους δημότες και δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας. Κανείς δεν πρόκειται να ακολουθήσει τις γκεμπελίστικες αθλιότητες της διοίκησης Κωνσταντάτου.

Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης

Το πρώτο μίνι του καλοκαιριού !...


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα

Αμόκ στη Νέα Σμύρνη: Κέρδισε 500.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ και χόρευε πάνω στα τραπέζια του πρακτορείου

Δεν είναι και λίγο από τη μια στιγμή στην άλλη να γίνεσαι πλουσιότερος κατά 500.000 ευρώ. Άρα, δεν είναι και αδικαιολόγητο το αμόκ που κυρίευσε έναν υπερτυχερό του ΣΚΡΑΤΣ στη Νέα Σμύρνη.

Ξαφνικά, πράκτορας και πελάτες του τυχερού πρακτορείου είδαν έναν άνδρα να αρχίζει, μέσα στο μαγαζί, έναν ξέφρενο χορό ακόμη και πάνω στα τραπέζια του πρακτορείου του ΟΠΑΠ. 
Και ενώ στην αρχή φοβήθηκαν ότι κάτι κακό ίσως να του έχει συμβεί, στη συνέχεια, αντιλήφθηκαν ότι μάλλον κάτι εντελώς διαφορετικό συμβαίνει. Και όντως κάτι τέτοιο συνέβη. Ο άνδρας που έβλεπαν να χορεύει ξέφρενα είχε μόλις κερδίσει 500.000 ευρώ! 

Όταν τον ρώτησαν… «τι θα τα κάνεις τόσα λεφτά», τους απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη ότι αυτό που θέλει είναι να φτιάξει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι που έχει σε ένα νησί και να αλλάξει και το κυρίως σπίτι του.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Ξεκινούν οι εγγραφές των αθλοδιακοπών 2015 στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει το πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, «Αθλοδιακοπές 2015», επί πληρωμή.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να απασχολούνται δημιουργικά μετά το κλείσιμο των σχολείων, διδάσκοντάς τα παράλληλα τους βασικούς κανόνες των αθλημάτων, ενώ αναπτύσσουν τις δημιουργικές τους ικανότητες και ψυχαγωγούνται.

Το πρόγραμμα των αθλοδιακοπών απευθύνεται σε παιδιά που φοίτησαν φέτος στο νηπιαγωγείο και παιδιά των τάξεων του δημοτικού. Οι αθλοδιακοπές περιλαμβάνουν 4 περιόδους:

El Caminante: Η νέα έκθεση του Μοσχατιώτη φωτογράφου Dimitris The Athens

Το 2013 o αντισυμβατικός Μοσχατιώτης φωτογράφος Dimitris The Athens ξεκίνησε τη διαδρομή Camino Santiago de Compostella, την οποία ακολουθούν χιλιάδες πιστοί κάθε χρόνο, πιστός κι αυτός στην τέχνη της φωτογραφίας και στην αναζήτηση της απλότητας της απεικόνισης:

“Ξεκίνησα αυτό το ταξίδι μη γνωρίζοντας σχεδόν τίποτα για αυτό. Ήθελα να το γνωρίσω μέσα από το φακό μου. Νομίζω ότι αυτό που με έσπρωξε εκεί δεν ήταν τελικά η φωτογραφία. Ήταν το κομμάτι της ψυχής μου που είχα αφήσει να μου κλέψει τη ζωή. Έζησα την ηρεμία, τον κόπο, τον πόνο, την προσμονή, τη φιλία, την κατανόηση και πάνω από όλα την ομορφιά της εσωτερικότητας. Αυτά σου δίνει το μονοπάτι.”

To Camino Santiago de Compostella είναι μια διαδρομή αφιερωμένη στον Άγιο Ιάκωβο η οποία ακολουθείται μέσω πολλών πόλεων της Ευρώπης και καταλήγει στην πόλη Santiago de Compostella της βορειοδυτικής Ισπανίας.

ΜΕΤΑ-ΟΤΑ: Οι εργαζόμενοι δεν τρομοκρατούνται, δεν εκβιάζονται - ούτε στο Δήμο Αλίμου

Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων της η νέα Δημοτική Αρχή Αλίμου έδειξε τις προθέσεις της απέναντι στους εργαζόμενους.

Με τρομοκρατία, εκφοβισμούς και πειθαρχικές διώξεις προσπαθεί να εφαρμόσει ένα αυταρχικό μοντέλο διοίκησης που θέλει τους εργαζόμενους άφωνους και άβουλους, προκειμένου να υλοποιήσει τους σχεδιασμούς για ανάθεση των υπηρεσιών του δήμου σε ιδιώτες.

Χρησιμοποιώντας ως μέσον την απαξίωση των υπηρεσιών και των εργαζομένωνπροσπαθεί με αυταρχικό τρόπο να καταστείλει κάθε ζωντανό πυρήνα αντίστασης και αντίδρασης που θεωρεί ότι μπαίνει τροχοπέδη στην εφαρμογή της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της.

Τι προτιμάς ;...


Πηγή: i-kyr.gr

Εκατοντάδες παιδιά παρακολούθησαν την παράσταση της Μαρίζας Κωχ στο Φάληρο (φωτογραφίες)

Παιδικά χαμόγελα και φωνές γέμισε η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Φλοίσβου, την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Μαΐου, με την εκδήλωση που από κοινού πραγματοποίησαν το Κέντρο Βιωματικής Μουσικής, Κίνησης & Λόγου - Μαρίζα Κωχ και η Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση Π. Φαλήρου.


Οι διήμερες εκηλώσεις του Κέντρου έτυχαν μεγάλης αποδοχής από τους Φαληριώτες, αφού δεκάδες μικροί και μεγάλοι φίλοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του ιστορικού κτιρίου του Φλοίσβου και τις δύο μέρες, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση με θέμα «Ο κύκλος του Νερού»

που έχει ετοιμάσει η ίδια η Μαρίζα Κωχ σε συνεργασία με παιδαγωγούς και μουσικούς του Κέντρου.

Μοσχάτο: Πρόγραμμα προβολών Μαϊου-Ιουνίου της Κινηματογραφικής Λέσχης της Μεσοποταμίας

Από τις 27 Μαΐου και κάθε Τετάρτη στις 9.00μμ, η Μεσοποταμία σας προσκαλεί στις προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης της.

Η λέσχη δημιουργήθηκε
με σκοπό να προβάλλει ενδιαφέρουσες ταινίες από όλα τα είδη και τις περιόδους της κινηματογραφικής ιστορίας και να κάνει πιο γνωστά φιλμ και δημιουργούς από όλον τον κόσμο.

Στο πλαίσιο της λέσχης θα γίνονται επίσης προβολές ελληνικών ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους και συναντήσεις/συζητήσεις με έλληνες δημιουργούς. Κάθε Τετάρτη βράδυ, στην πίσω αυλή της Μεσοποταμίας.

Ταρατσόκηποι: ένας θησαυρός προς αξιοποίηση στην πόλη!

Πιστεύετε ότι ζείτε σε μία πόλη με ελάχιστο πράσινο και ανεπαρκείς χώρους για την καλλιέργεια φρούτων και λαχανικών; Ονειρεύεστε μία ζωή στην εξοχή όπου θα έχετε άπλετο χώρο να καλλιεργείτε το μποστάνι σας και να καταναλώνετε τους θησαυρούς που παράγει;

Αν κουνήσατε το κεφάλι σας καταφατικά, η ακόλουθη είδηση θα καταρρίψει τον εν λόγω μύθο σας. Η πόλη μας κρύβει έναν διατροφικό άσσο στις..ταράτσες της!

Περισσότερα από τα τρία τέταρτα των λαχανικών που καταναλώνονται στις πόλεις θα μπορούσαν να προέλθουν από την καλλιέργεια ταρατσόκηπων, σύμφωνα με μια μελέτη στην Μπολόνια της Ιταλίας.

Η Συνέλευση Δράσεων για το Ελληνικό στο Πάρκο της 129ΠΥ, την Τρίτη 2 Ιουνίου στις 7.30μμ

Μετά την ανοιχτή Συνέλευση Δράσεων για το Ελληνικό στην πλατεία Σουρμένων το ραντεβού ανανεώθηκε για νέα ανοιχτή συνέλευση την Τρίτη 2 Ιουνίου, στις 19:30, στο πάρκο της κατειλημμένης 129 ΠΥ (Δραγατσανίου & Πραξιτέλους απέναντι απο το praktiker Ελληνικού).

Στόχος η οργάνωση των δράσεων που συζητήθηκαν.

Πηγή: www.sinergasia.gr

Βενζίνη έχουμε ;...


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα

18ο Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου στον Άγιο Δημήτριο, την Παρασκευή 29 Μαϊου από 10.00 έως 4.00μμ

Η Τράπεζα Χρόνου Αγ. Δημητρίου & Αλίμου διοργανώνει αυτή την Παρασκευή 29 Μαΐου από τις 10:00 το πρωί έως τις 4:00 το απόγευμα, στην είσοδο του Δημαρχείου Αγ. Δημητρίου, το 18ο Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου.

Αυτή τη φορά οι ανταλλαγές γίνονται με 2 τρόπους:

  • Φέρνουμε ένα βιβλίο και παίρνουμε ένα άλλο στη θέση του ή
  • Φέρνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας (λάδι, γάλα, πελτές ντομάτας, αλεύρι, ζάχαρη, φασόλια κ.λπ.) και παίρνουμε βιβλία.

Με χημικές τουαλέτες η πλαζ του Αγίου Κοσμά

Την τοποθέτηση χημικών τουαλετών στην παραλία Ελληνικού αποφάσισε για τη φετινή θερινή σεζόν η δημοτική αρχή Κωνσταντάτου!

Οι χημικές τουαλέτες ως γνωστόν τοποθετούνται σε λαϊκές αγορές και
σε χώρους εκδηλώσεων. Δεν ενδείκνυνται για σταθερή χρήση από τους εκατοντάδες λουόμενους που επισκέπτονται καθημερινά την πλαζ του Αγίου Κοσμά.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια η πλαζ διέθετε κανονικές τουαλέτες για το κοινό οι οποίες καθαρίζονταν από καθαρίστρια - υπάλληλο του δήμου.

ΚΥΤ: Επανεξέταση ως προς την αναγκαιότητά του

Εξελίξεις θα πρέπει να αναμένουμε σχετικά με το Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης που βρίσκεται στα όρια των δήμων Ηλιούπολης και Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΠΕΝ ζητά από τη νέα διοίκηση του ΑΔΜΗΕ, να λάβει σοβαρά υπόψη τις απόψεις των κατοίκων της Ηλιούπολης και της Αργυρούπολης.

Σε συνάντηση (18/05) που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Συσπείρωσης πολιτών ενάντια στο ΚΥΤ Ηλιούπολης-Αργυρούπολης με το γενικό γραμματέα ενέργειας και ορυκτών πρώτων υλών Απόστολο Αλεξόπουλο και τον πρόεδρο του ΑΔΜΗΕ Μανώλη Κορωνιωτάκη τέθηκε το θέμα του ΚΥΤ και υπήρξαν ορισμένες απαντήσεις για το μέλλον της εγκατάστασης.

Όταν ο Βαλυράκης έδειχνε το σκάνδαλο, τα MME έβλεπαν το δάχτυλο…

γράφει ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος

Μέχρι πριν από λίγες μέρες, τα ρεπορτάζ αναφέρονταν στην επιστολή που έστειλε ο Σήφης Βαλυράκης στον Αλέξη Τσίπρα και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
θέτοντας εαυτόν στη διάθεσή τους, με την ιδιότητα του προέδρου της προηγούμενης εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που διερεύνησε το μεγάλο σκάνδαλο της Siemens.

Και μετά; Τι έγινε στη συνέχεια; Τι μάθατε σήμερα από τα MME; Ο Σήφης Βαλυράκης κλήθηκε σήμερα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Η συνεδρίαση ξεκίνησε αρκετά νωρίτερα από την ώρα έναρξης όλων των κεντρικών δελτίων ειδήσεων.

Το τι ακριβώς ειπώθηκε εκεί δεν το είδαμε πουθενά γραμμένο, δεν το ακούσαμε στα ραδιόφωνα και φυσικά δεν το παρακολουθήσαμε στα κανάλια. Φαίνεται πως κανένας συνάδελφος δεν το πήρε χαμπάρι, παρότι η συνεδρίαση μεταδιδόταν απευθείας από το Κανάλι της Βουλής.

Έγραψες τις σωστές απαντήσεις ;...


Ο Ανδρέας Πετρουλάκης στην Καθημερινή 26.05.2015

Ελληνικό-Αργυρούπολη: Καλοκαιρινές μαθητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις

Η πολιτιστική επιτροπή του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους και τα σχολεία του δήμου διοργανώνουν εκδηλώσεις εν όψει της λήξης της πολιτιστικής - σχολικής χρονιάς 2014 - 2015.

Όλες οι εκδηλώσεις:

Γλυφάδα: Συναυλία αφιερωμένη στον Θεόδωρο Σπονδυλίδη, την Παρασκευή 29 Μαϊου στος 8.00μμ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Α.Π.ΠΑ και η Διεύθυνση του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας, σας προσκαλούν στη συναυλία του Δημήτρη Κεχρή με τραγούδια του εμπνευσμένα από την Ελληνική Ποίηση αφιερωμένη στον ιδρυτή 

του Ωδείου αείμνηστο Δήμαρχο Γλυφάδας ΘΕΟΔΩΡΟ ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗ.

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015, ώρα 20.00, στο Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη - Γεννηματά & Ανατολικής Ρωμυλίας 127, Άνω Γλυφάδα.

Θα ερμηνεύσουν επίσης: ο Νίκος Ανδρουλάκης, η Κατερίνα Μεγάλου και οι μαθητές του ωδείου Εβίτα Τσίντα, Βασίλης Ζενετζής, Ελένη Πάσχου.

Είσοδος ελεύθερη

Πηγή: www.glyfadametropolitans.com

Οι χορωδίες Ελληνικού-Αργυρούπολης στο 20ό Φεστιβάλ Κεφαλονιάς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 20ό Χορωδιακό Φεστιβάλ Κεφαλονιάς αφιερωμένο στον σύνθετη Σπύρο Μαρκατο το οποίο έλαβε χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος». «Μάγεψαν» οι χορωδίες Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Η Μικτή Χορωδία Ελληνικού, υπό τη διεύθυνση της Μαρίνας Κατσαρού προσέφερε μια όμορφη Σαββατιάτικη βραδιά στους παρευρισκόμενους στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας του 20ού Χορωδιακού Φεστιβάλ που αναβίωσε έπειτα από περίπου μια 20ετία.

Το βράδυ της Κυριακής, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη και τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ.

Όταν απελευθερωθούμε να τον προτείνουμε...


Ο Τάσος Αναστασίου στην Αυγή 26.05.2015