Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Το Πάρκο της 129ΠΥ έχει τη δική του Ιστορία - Σχόλιο της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης

Αποτελεί ύβρη για τους αγώνες που δόθηκαν για να ανοίξει το πάρκο της 129ΠΥ η αυθαίρετη μετονομασία του και η αποσιώπηση της ιστορίας του.

Το πάρκο της 129ΠΥ είναι ένα κομμάτι της ιστορίας
του πρώην δήμου Ελληνικού και της σημερινής ομώνυμης δημοτικής κοινότητας του ενιαίου δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Αυτή την ιστορία δεν μπορεί να την αλλάξει ο κ. Κωνσταντάτος όσες πινακίδες και αν τοποθετήσει.Το μόνο που πετυχαίνει είναι να αποκαλύπτει την αλαζονεία του.

Πηγή:
dsellar.blogspot.gr/2015/05/129.html

Διαβάστε ακόμη:

Ο Δήμος Γλυφάδας ακύρωσε τη λειτουργία της αγοράς «Χωρίς Μεσάζοντες»

Η δημοτική κίνηση «Ανατροπή στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία» καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια της δημοτικής αρχής και του δημάρχου να ακυρώσει την αγορά «Χωρίς Μεσάζοντες».

Η Δημοτική κίνηση «Ανατροπή στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία» καταγγέλλει στο Γλυφαδιώτικο λαό την απαράδεκτη ενέργεια της δημοτικής αρχής και του δημάρχου κ. Παπανικολάου που με τις παρεμβάσεις τους για εισαγγελική παραγγελία και με τη συνδρομή πολλών αστυνομικών δυνάμεων κατάφεραν να ακυρώσουν τη σημερινή διάθεση στην πόλη μας προϊόντων ευρείας κατανάλωσης «Χωρίς Μεσάζοντες» που είχε οργανώσει με την υποστήριξη και της Δημοτικής μας κίνησης το «Κίνημα Εθελοντών Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α)».

Ευτυχώς η αγορά κατάφερε να υπολειτουργήσει σε γειτονική με τη Γλυφάδα φιλόξενη περιοχή ώστε να εξυπηρετηθούν όσοι το πληροφορήθηκαν από τους εθελοντές που παρέμειναν στο χώρο μέχρι το μεσημέρι καθώς και όσοι είχαν προβεί σε ηλεκτρονικές παραγγελίες προϊόντων.