Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Επικίνδυνα παιχνίδια παραπληροφόρησης, σε δράση η μονταζιέρα Σαμαρά για το μεταναστευτικό (video)

ρεπορτάζ: Κατερίνα Μπρέγιαννη


Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων χθες στον ΣΚΑΙ στις 21:34 παρουσιάστηκε ως «σοβαρή αποκάλυψη για τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας» ένα έγγραφο που καλούσε σε άμεση εφαρμογή του νόμου του 2011 εν αγνοία όμως της πολιτικής ηγεσίας και χωρίς την υπογραφή του αρμόδιου υπουργού!

Πιο συγκεκριμένα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων χθες στον ΣΚΑΙ στις 21:34 άκουσαν οι τηλεθεατές συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Δημόσιας Τάξης -όπως φάνηκε που έμεινε όπως είπε στη σημερινή συνέντευξη τύπου "με το στόμα ανοικτό"- τη «σοβαρή αποκάλυψη για τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας» «που φέρνει τα πάνω-κάτω σε ότι αφορά την κράτηση μεταναστών»!

Δόθηκε λοιπόν στη δημοσιότητα μια διαταγή που λέει ότι όσοι μετανάστες έρχονται στη χώρα μας, δεν θα συλλαμβάνονται, αλλά θα παίρνουν ένα χαρτί παραμονής ενός μήνα έτσι ώστε να μπορούν να φύγουν από τη χώρα σε περίπτωση που θελήσουν.


Επίσης στη διαταγή αναφέρεται ότι «θα ανοίξουν τα κέντρα κράτησης και φιλοξενίας σε όλη τη χώρα» και όλα αυτά με υπηρεσιακή διαταγή, με άμεση εφαρμογή!

Ν.Φωτόπουλος : «Σεισμός-Λιμός-Κατακλυσμός-Σκάνδαλο»

Σεισμός - Λιμός - Κατακλυσμός - Σκάνδαλο!
Καταστρέφεται η Επιχείρηση!
Επιβαρύνονται οι καταναλωτές!
Όλα αυτά... Γιατί;


Γιατί λέει, θα πάρουν έξι
(6) ευρώ σε κουπόνι σίτισης ως τροφείο (δηλαδή ένα σάντουιτς και ένα καφέ) οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ!

Ντροπή!
Φαρισαίοι Υποκριτές!

Ντροπή γιατί όλοι εσείς που από χθες σκούζετε στα κανάλια και τα ραδιόφωνά σας ξαναβάζοντας μπροστά την κρεατομηχανή του κιμά που λειτουργούσατε στις μαύρες μέρες των μνημονίων, με ανθρώπινες σάρκες, ήσασταν απόντες και μουγκοί όλα αυτά τα χρόνια που συγκεκριμένοι εκλεκτοί κύριοι κατακλέβουν τη ΔΕΗ. Τώρα σας πήρε ο πόνος για την επιχείρηση, τώρα θυμηθήκατε ότι υπάρχουν καταναλωτές;

Δεν είναι αυτό που νομίζεις...


Ο Ανδρέας Πετρουλάκης στην Καθημερινή 04.03.2015

Αφιέρωμα με άρωμα... γυναίκας από τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Βάρης, την Κυριακή 8 Μαρτίου

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Βάρης, διοργανώνει εκδήλωση - αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με θέμα: «Η Μεγάλη Θεά Της Γονιμότητας Και Η Διαχρονικότητά Της».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 08 Μαρτίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 19:00, στο Θέατρο του 1ου Δημοτικού Βάρης (Άττιδος 7).

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η γλύπτρια, Ελισσάβετ Βάλβη και θα υπάρχουν εκθέματα της, καθώς και η ψυχολόγος, Φιλιώ Τσουκαλά που θα εκθέσει τα προβλήματα της σύγχρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με το notosnet.gr, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει και συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Βάρης θεωρεί ότι στις σκληρές αυτές εποχές που διάγουμε, η θέση της γυναίκας καθημερινά δυσκολεύει. Για το λόγο αυτό πιστεύει ότι «Η Παγκόσμια Ημέρα Της Γυναίκας» είναι μια ευκαιρία για ενημέρωση και προβληματισμό και «όχι άλλη μια ημέρα προς κατανάλωση».


Πηγή: www.notioanatolika.gr

Δήμαρχος, Α. Κονδύλης: «Αυτή είναι η τελευταία φορά που απαντώ σε ερωτήσεις του ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι»

Επανειλημμένως μέσα στο δημοτικό συμβούλιο οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι γινόμαστε δέκτες μιας πολιτικά ανάρμοστης συμπεριφοράς από τη μεριά του δημάρχου
της πόλης μας.

Στις ερωτήσεις που υποβάλλουμε -ασκώντας έλεγχο προς τη δημοτική αρχή, όπως επιβάλλει ο ρόλος μας ως αντιπολίτευσης- αντί να λαμβάνουμε απαντήσεις, εισπράττουμε σχόλια για τη σκοπιμότητα των ερωτήσεών μας!

 
Κατανοούμε ότι ορισμένες ερωτήσεις που απευθύνουμε στον δήμαρχο ενοχλούν, επειδή του χαλούν την εικόνα που προσπαθεί να φτιάξει για τη διοίκησή του.


Αλλά, αυτός είναι και ο ρόλος της αντιπολίτευσης: να ασκεί έλεγχο και να μιλά -κατά την κρίση της, εννοείται- για όλα εκείνα τα οποία δεν προσιδιάζουν σε αρχές, που όλοι οι πολίτες απαιτούν να ισχύουν: η διοίκηση να είναι χρηστή και δημοκρατική, η δε διαχείριση του δημόσιου χρήματος απολύτως διαφανής. Ο δήμαρχος είναι υποχρεωμένος να αποδέχεται και να σέβεται τον ρόλο αυτόν. Η κριτική είναι μέρος αυτής της διαδικασίας. Οι προσβολές όχι.

Μ.Κ.Ι.Ε.: Φάρμακα που αγοράστηκαν από τους φίλους μας στο Αμβούργο

Μόλις χθες ενημερώσαμε για εκδήλωση που έγινε στις Βρυξέλες για την στήριξη των ασθενών μας, διαβάστε περισσότερα εδώ http://www.mkiellinikou.org/blog/2015/03/02/brussels/

Χθες το βράδυ η βασική διοργανώτρια της εκδήλωσης, η κα. Birgit Urban, επισκέφτηκε το ιατρείο μας και μας παρέδωσε μεγάλη ποσότητα φαρμάκων που αγοράστηκαν με τα χρήματα που μαζεύτηκαν από φίλους του ιατρείου μας στο Αμβούργο της Γερμανίας και πιο συγκεκριμένα από την ομάδα Förder- und Freundeskreis Elliniko e.V. 

Η χαρά μας είναι διπλή, διότι όχι μόνο καλύψαμε βασικές ανάγκες που έχουμε σε φάρμακα, αλλά και γιατί μέσω της εκδήλωσης αυτής ενημερώθηκαν δεκάδες ξένοι πολίτες που δεν γνώριζαν σχεδόν καθόλου για τα όσα βιώνει ο Ελληνικός λαός.


τικ-τακ, τικ-τακ...


Ο Τάσος Αναστασίου στην Αυγή 03.03.2015

Ν. Βαλαβάνη: Κατατίθεται το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις και επιπλέον ρύθμιση express μέχρι τέλος Μαρτίου (video)

Το σαββατοκύριακο η ρύθμιση για τις 100 δόσεις και νέα ρύθμιση μέχρι τέλος Μαρτίου δήλωσε η αν. υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη.

Διευκρίνισε ότι οι 6 μεταρρυθμίσεις δεν μπαίνουν σε καμία διαπραγμάτευση στο Eurogroup, πόσο μάλλον όταν το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις έχει δημοσιονομικό όφελος. Η ρύθμιση αφορά 3.5 εκατομμύρια ανθρώπους.

Εξήγγειλε επιπλέον νέα ρύθμιση από την επόμενη μέρα που θα δημοσιευτεί το τρέχον νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση σε συνέντευξή της, στην εκπομπή Κοινωνία Ωρα Mega.

«Τις τελευταίες μέρες του Μάρτη, όποιοι μπορούν να πληρώσουν ό,τι χρέος θέλουν χωρίς δέσμευση, και επί τόπου σβήνουν όλες οι προσαυξήσεις που οφείλουν. Αφορά κυρίως τα παλιά χρέη και τα πρόστιμα του ΚΒΣ. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα και μερικής εξόφλησης. Αφορά οφειλές για ΦΠΑ, εισόδημα και γενικά οφειλές στην εφορία.

Eurovision: Ένα πανηγυράκι στις πλάτες απολυμένων

Σε διαδήλωση έξω από τον ελληνικό τελικό της Eurovision καλούν απόψε στις 19:30, στην Πειραιώς 178, οι απολυμένοι των καταστημάτων Μετρόπολις.

"Τρία χρόνια δίνουμε έναν επίπονο αγώνα, με τη δύναμη της αλληλεγγύης που έχουμε γνωρίσει από σωματεία βάσης, εργατικές συνελεύσεις και συνελεύσεις γειτονιών", δήλωσε η Γεωργία Ανδριοπούλου, απολυμένη των καταστημάτων Μετρόπολις, στον 105.5 στο Κόκκινο και την Αλεξάνδρα Χριστακάκη. "Ο Ανδρέας Κουρής θα μας βρίσκει πάντα μπροστά του".

Πέντε μέρες πριν τις εκλογές, το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ ανέθεσε απευθείας τη συνδιοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision και τον ελληνικό τελικό, στο MAD TV, του Ανδρέα Κουρή. Πίσω από τα φώτα κρύβεται ένα σκάνδαλο διαρκείας, καταγγέλουν οι απολυμένοι των καταστημάτων Μετρόπολις, στους οποίους ο Ανδρέας Κουρής χρωστάει μισθούς και αποζημιώσεις που αγγίζουν τα 600.000 ευρώ.

Ακούστε εδώ τι είπε η Γ. Ανδριοπούλου.

Ε. Αλεξάκη: «Αισθανόμαστε δικαιωμένες για τον αγώνα μας»

Για τη συνάντηση που είχαν σήμερα οι απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών με τον Γιάνη Βαρουφάκη και τις δεσμεύσεις του για την επαναπρόσληψη των καθαριστριών, μίλησε στο Κόκκινο η Ευαγγελία Αλεξάκη, μία από τις απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ που δίνουν
έναν πολύμηνο αγώνα, διεκδικώντας τη δουλειά τους.

Ακούστε εδώ τι είπε κ Ε. Αλεξάκη στον Σπύρο Γεράρδη.

Πηγή: www.stokokkino.gr

«Θέλησαν να σπείρουν πανικό για το μεταναστευτικό» κατήγγειλε σήμερα ο Γιάννης Πανούσης

 ρεπορτάζ: Μαρία Λίλα

Έρευνα για τη διαδρομή του εγγράφου, που έσπειρε αδικαιολόγητο πανικό μέσω της χρήσης και ερμηνείας του, από ορισμένα ΜΜΕ και την αξιωματική αντιπολίτευση, ζήτησε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ζητώντας τις παραιτήσεις όσων υπηρεσιακών παραγόντων εμπλέκονται στην υπόθεση.

«Πώς το λένε αυτό; Πού είναι ο σεισμός και ο καταποντισμός; Πού είναι οι υπογραφές των αρμοδίων; Εδώ δημιουργήθηκε εσκεμμένα πανικός» τόνισε ο υπουργός στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που συγκάλεσε σήμερα ανακοινώνοντας τη διενέργεια έρευνας για τη διαταγή που εκδόθηκε παράτυπα και διακινήθηκε χωρίς να τηρηθεί η διοικητική ιεραρχία, χωρίς τις απαραίτητες υπογραφές, τόσο του αρχηγού της αστυνομίας όσο και της πολιτικής ηγεσίας.

«Έχω εμπιστοσύνη στον αρχηγό» δήλωσε ο Πανούσης σημειώνοντας ότι στο έγγραφο υπάρχει μια διάσπαρτη καταγραφή νομικών διατάξεων, η οποία επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί ως η νέα πολιτική της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό. Μια πολιτική, η οποία, στην ουσία, βρίσκεται σε διαδικασία σχεδιασμού, καθώς δεν έχει συσταθεί ακόμη το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και δεν έχει ορκιστεί η επικεφαλής του, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Καθώς σήμερα γίνονται και οι κρίσεις στην αστυνομία, υπήρξαν ερωτήσεις για τυχόν συσχέτισή τους με τον χρόνο διακίνησης του εγγράφου σχετικά με τα κέντρα κράτησης των αλλοδαπών. Ο υπουργός ήταν κατηγορηματικός στην απάντησή του αρνούμενος οποιαδήποτε σχέση. 

«Εδώ φτιάχτηκε πολιτική, θέλησαν να το παρουσιάσουν ως πολιτική του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και δεν πείστηκα ότι τυχαία από μια είδηση στην τηλεόραση και μια δήλωση των συνοριοφυλάκων βγαίνει αμέσως μετά ο πρώην πρωθυπουργός και κάνει δηλώσεις. Δηλώσεις στις οποίες καταγγέλλει στην ουσία
την πολιτική που εφάρμοζε η κυβέρνησή του. Την πολιτική Κικίλια και Δένδια.

Πήγα και είδα τα κρατητήρια. Επισκέφτηκα την Πέτρου Ράλλη και την Αμυγδαλέζα και διαπίστωσα ότι οι συνθήκες που επικρατούν βρίσκονται έξω από τον πολιτισμό μας και συνολικά έξω από τον πολιτισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης» ανέφερε ο Πανούσης προσθέτοντας ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και διαβούλευση με το υπουργείο Εσωτερικών και την Τασία Χριστοδουλοπούλου για τα πρώτα άμεσα μέτρα που αφορούν τους μετανάστες και τους πρόσφυγες στη χώρα μας.

Μίλησε μάλιστα και για τη συμπεριφορά των αστυνομικών και τις προτάσεις που υπάρχουν για την καλύτερη διαπαιδαγώγηση αλλά και τον έλεγχό τους.

Σημείωσε ότι συστήθηκε επιτροπή που διαχειρίζεται τις εξόδους από το κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας, το οποίο πρόκειται να καταργηθεί. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι για τα υπόλοιπα κέντρα κράτησης δεν έχει, ακόμη, ληφθεί απόφαση για το πότε και πως θα κλείσουν ή για το αν θα μετατραπούν σε ανοιχτές δομές φιλοξενίας.


Κύκλοι της ελληνικής αστυνομίας υποστήριξαν, πάντως, ότι το επίμαχο έγγραφο με τον τίτλο «Νέα πολιτική σχετικά με τις διαδικασίες κράτησης των αλλοδαπών» συντάχθηκε καθ΄υπέρβαση της ιεραρχίας, ωστόσο, αφού είχαν προηγηθεί συναντήσεις με συμβούλους τόσο του Γιάννη Πανούση όσο και της Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενημέρωσε και κατέστησε σαφές σήμερα σε όλες τις υπηρεσίες του και τους εμπλεκόμενους φορείς ότι από την εκλογή της νέας κυβέρνησης έχουν μέχρι σήμερα εκδοθεί, επισήμως, δύο διαταγές σχετικές με  τα κέντρα κράτησης αλλοδαπών.

Η πρώτη στις 18 Φεβρουαρίου από τον κλάδο Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων που ζητούσε από τη διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής να συστήσει μεικτά συνεργεία που θα εξέταζαν με αφετηρία την Αμυγδαλέζα μετανάστες και πρόσφυγες, καθορίζοντας και τα κριτήρια με τα οποία θα αφήνονταν ελεύθεροι όσοι κρατούνται.

Η δεύτερη διαταγή εκδόθηκε χθες από τον ίδιο κλάδο και ήταν διευκρινιστική.

Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι άμεση προτεραιότητα θα πρέπει να αποτελέσει η πλήρης, κατά το δυνατόν, στελέχωση και εξοπλισμός της υπηρεσίας Ασύλου και της αρχής Προσφύγων, η δημιουργία και λειτουργία περιφερειακών γραφείων και η ανανέωση της θητείας των επιτροπών προσφύγων μαζί με τον εξορθολογισμό της λειτουργίας τους. Στις προτεραιότητες θέτει και τη λειτουργία 8 νέων ανοιχτών δομών φιλοξενίας, που έχει προγραμματίσει η υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής.


Σε καμία περίπτωση δεν ανέφερε ότι θα ανοίξουν τα ελληνικά σύνορα ή θα κλείσουν τα κέντρα κράτησης. Μάλιστα πρόσφατη προειδοποιητική επιστολή της Κομισιόν εγκαλούσε την Ελλάδα επειδή ποινικοποιεί την παράνομη είσοδο, εφαρμόζει συστηματικά το μέτρο της κράτησης και επιπλέον σε κακές συνθήκες διαβίωσης.

Ένα άλλο θέμα για το οποίο ρωτήθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ήταν η φρούρηση προσώπων από την οποία έχουν ήδη αποχωρήσει 1.000 άνδρες των σωμάτων ασφαλείας και το σημαντικότερο, όπως είπε, είναι ότι έχουν αποδεσμευθεί 200 οχήματα της αστυνομίας και η διαδικασία συνεχίζεται.

Συνεχίζεται, όμως και η διαδικασία για την προσωρινή στέγαση της υπηρεσίας Ασύλου, καθώς όπως τόνισε δεν μπορεί να βρίσκονται κάθε μέρα εκατοντάδες άνθρωποι έξω από το υπουργείο με βροχή, ζέστη ή κρύο και δημιουργείται, ήδη, ειδικός χώρος μέχρι να περάσει η υπηρεσία αυτή, όπως έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση, στο νέο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Γ. Πανούσης: "Κανένα πολιτικό πρόσωπο δεν είχε γνώση του σημειώματος"

Διαψεύδει ο Γ. Πανούσης τα δημοσιεύματα για τα κέντρα κράτησης- Στο Κόκκινο το έγγραφο υποστράτηγου που αποδόθηκε στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ


Πηγή: www.stokokkino.gr

Ν. Φίλης: «Η κυβέρνηση θα πετύχει ακόμη και αν σε κάποια ζητήματα είμαστε ανέτοιμοι»

Την αποσαφήνιση της θέσης του για την νέα συλλογική σύμβαση των εργαζομένων της ΔΕΗ χωρίς αυτοματισμούς και χαοτικές γενικεύσεις παρουσίασε στο Κόκκινο 9.34 και στον Χρήστο Γιαννούλη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

Ανοίγει για πρώτη φορά και το θέμα της "φορολογικής" ασυλίας των βουλευτών, αναφερόμενος στην σπουδή Σαμαρά για το θέμα με το μεταναστευτικό, ενώ τέλος αναφέρθηκε τόσο στην λειτουργία του Κοινοβουλίου όσο και στην πορεία της κυβέρνησης.


Ακούστε εδώ τι είπε ο Ν.Φίλης.

Πηγή: www.stokokkino.gr

«Άφαντα τρία αρχεία από το πρώτο CD της λίστας Λαγκάρντ»...

Αποκαλυπτική η κατάθεση του Στ. Στασινόπουλου, τέως ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ, στο Ειδικό Δικαστήριο.

Τρία αρχεία έλειπαν από το πρώτο CD της λίστας Λαγκάρντ, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο Στέλιος Στασινόπουλος, τέως ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, την Τετάρτη, στο Ειδικό Δικαστήριο που θέτει «στο μικροσκόπιο» τους χειρισμούς του Γ. Παπακωνσταντίνου στο γνωστό θέμα.

Σε άλλο σημείο της κατάθεσής του, ο κ. Στασινόπουλος τόνισε ότι τα  πρώτα στοιχεία «έδειχναν» ότι συγγενείς του Γ. Παπακωνσταντίνου απέκρυψαν εισόδημα ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ.

"Ανατροπή στη Γλυφάδα": Δραστηριοποίηση όλων των μελών για την αντιμετώπιση των επειγόντων προβλημάτων του Δήμου

Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή των μελών της δημοτικής κίνησης "Ανατροπή στη Γλυφάδα", πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Μάρτη στο δημαρχείο της πόλης η 2η μετεκλογική
συνέλευση με θέμα τον απολογισμό και τον προγραμματισμό της κίνησης στις νέες ευνοϊκότερες συνθήκες.
 
Στη συνέλευση παραβρέθηκε και έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό και ο συμπολίτης μας Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης μέλος της δημοτικής μας κίνησης.
 
Ο επί κεφαλής της κίνησης, δημοτικός σύμβουλος Τάσος Ταστάνης στην κεντρική ομιλία του, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ειρήνη Βαγγελάτου και Θανάσης Ηλιόπουλος αναφέρθηκαν με τις παρεμβάσεις τους αναλυτικά, τόσο στα οξυνόμενα συνεχώς προβλήματα της Γλυφάδας που ακόμη περιμένουν τη λύση τους, όσο και στον ολισθηρό δρόμο που ακολουθεί η νέα δημοτική αρχή του κ. Παπανικολάου.

Έλεγχοι νομιμότητας στο..." άβατο" των χρυσοθήρων

Με συντονισμένα βήματα και κινήσεις η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας εμφανίζεται αποφασισμένη να επαναφέρει τη νομιμότητα και να ελέγξει τις δραστηριότητες των χρυσοθήρων στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Από την Παρασκευή, κλιμάκιο του σώματος Επιθεωρητών Περιβάλλοντος και Μεταλλείων βρίσκεται στην περιοχή, ενώ έχει ξεκινήσει εξονυχιστικός έλεγχος των περιβαλλοντικών όρων κατασκευής και λειτουργίας "των Μεταλλευτικών Εγκαταστάσεων Μεταλλείων Κασσάνδρας Χαλκιδικής" της Ελληνικός Χρυσός, που "περιέχονται" στην Κοινή Υπουργική Απόφαση 201745/2011.

Μία από τις πρώτες ενέργειες του, υπόδικου σήμερα, Γ. Παπακωνσταντίνου και τότε υπουργού ΠΕΚΑ, ο οποίος ανέλαβε στις 17 Ιουνίου του 2011 και στις 8 Ιουλίου έσπευσε να ανακοινώσει πανηγυρικά την υπογραφή της απόφασης έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων...

Ήδη ο νέος υπουργός Π. Λαφαζάνης αποφάσισε να ελέγξει τη διαδικασία αδειοδότησης για την ανέγερση των κτηριακών εγκαταστάσεων του εργοστασίου εμπλουτισμού στις Σκουριές.

Μικροί-μεγάλοι στο καφενείο: Τσάμικο σε ήχους rock...