Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

O Xατζαντουριάν προσλαμβάνει... Τρέξε και συ στο Δήμο Νέας Σμύρνης

ΜΟΝΟ ο Χατζαντουριάν κάνει προσλήψεις κατά βούληση στη Νέα Σμύρνη.

Ψάχνεις δουλειά στο Δήμο Νέας Σμύρνης. Βαγγέλης Χατζαντουριάν.

Είσαι καλλιτέχνης, Γυμναστής, γνώστης ηλεκτρονικών υπολογιστών, χορού ή γενικότερα έχεις γνώσεις
πολιτισμού; Μην κάθεσαι. Η ανεργία είναι μάστιγα της εποχής και ο Δήμος κάνει προσλήψεις. Εντάξει δεν είναι μόνιμες αλλά τι θα πει μόνιμος. Μπλοκάκι - ανανέωση, μόνιμος γίνεσαι στο τέλος… Και δεν είναι και μέσω ΑΣΕΠ να ψάχνεις χαρτιά για μόρια κλπ. Οι θέσεις δεν ειναι λίγες.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Πολιτιστικός Οργανισμός δίνει επαγγελματικές ευκαιρίες. Απλά επειδή μάλλον η… «ζήτηση δεν είναι μεγάλη», ο Πρόεδρος Βαγγέλης Χατζαντουριάν «αναγκάστηκε» για να κάνει και τη δουλειά του να προσλάβει «δικά του παιδιά».

Έχει μια προτίμηση βέβαια σε παιδιά και συγγενείς αιρετών και στελεχών του Δήμου, αλλά αφού αυτός είναι ο «χώρος του» εκεί ψάχνει…

Η διαδικασία είναι νόμιμη, μέσω απ' ευθείας ανάθεσης. Στην πορεία βεβαία και μετά την λήξη της εκτέλεσης του έργου που η ανάθεση εξυπηρετεί, πρέπει να αλλάξεις μια ειδικότητα -στα χαρτιά βέβαια- για την επομένη απ' ευθείας ανάθεση. Αλλά αυτό το λύνουν εύκολα.

Φυσικά, οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι με μπλοκάκια, όπως και αν ονομάζονται και όποιοι αιρετού ή μη επίθετο και αν φέρουν, και όσο και αν επιλέχτηκαν και παραμένουν μέσω επαναλαμβανόμενων απευθείας αναθέσεων, εις βάρος «λιγότερο προνομιούχων συμπολιτών», δεν παύουν να βιοπορίζονται πιθανόν και μόνο από αυτήν την εργασία, ενώ η κοινωνία γνωρίζει μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι ΜΟΝΟ ο Χατζαντουριάν κάνει προσλήψεις κατά βούληση.

Μετά την επαναλαμβανόμενη -από το Μάιο- ανάδειξη του θέματος των ευνοιοκρατικών προσλήψεων, από το μηνιαίο πολιτικό Έντυπο «Ο Προφήτης της Νέας Σμύρνης», των απευθείας αναθέσεων και της αλλαγής ειδικοτήτων σε υπαλλήλους με μπλοκάκια του Πολιτιστικού Οργανισμού «περιβάλλοντος» του Προέδρου του ΝΠΔΔ και της Δημοτικής Αρχής, οι Παρατάξεις της πόλης, ακολουθώντας φυσικά την επικαιρότητα, αποφάσισαν να τοποθετηθούν επί του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο του Νοεμβρίου. Η ευκαιρία δόθηκε κατά τη συζήτηση της έγκρισης του προϋπολογισμού του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου για το 2016.

Πηγή: www.nstv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου