Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Παραιτήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθήνας Χρήστος Καπάταης από το ΔΣ της Ελληνικό ΑΕ

Παραιτήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθήνας Χρήστος Καπάταης από το ΔΣ της Ελληνικό ΑΕ, μετά τη συμπλήρωση του ΔΣ με νέα μέλη που «έχουν δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν εντελώς διαφορετικές απόψεις -από αυτές που εκπροσωπεί η διοικούσα παράταξη της Περιφέρειας Αττικής "Δύναμη Ζωής"- σε σχέση με την αξιοποίηση του χώρου».

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή παραίτησης του αντιπεριφερειάρχη:


Η διακηρυγμένη και προγραμματική θέση της Διοικούσας Περιφερειακής Παράταξης Αττικής «Δύναμη Ζωής» για το Πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού ήταν και είναι η δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου πρασίνου και πολιτισμού, η διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος και η ήπια ανάπτυξη. Άποψη και θέση που χρόνια υπερασπιζόμαστε μαζί με την τοπική κοινωνία.

Νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε τα οποία τοποθετήθηκαν στις 6/11/2015 έχουν δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν εντελώς διαφορετικές απόψεις σε σχέση με την αξιοποίηση του χώρου.

Εκπροσωπώντας στο Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε την Διοικούσα Περιφερειακή Παράταξη Αττικής 
«Δύναμη Ζωής» θεωρώ ότι διαμορφώνονται συνθήκες που δυσκολεύουν την αξιοποίηση του χώρου με βάση τις εκφρασμένες θέσεις μας.

Με βάση τα παραπάνω η παραίτησή μου από το Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ είναι επιβεβλημένη και την καταθέτω.

Η Διοικούσα Παράταξη της Περιφέρειας Αττικής 
«Δύναμη Ζωής» θα συνεχίσει να υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον και στο Πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού, συνεπής στις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Ο ΑNTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Π.Ε. Νότιου Τομέα Αθηνών 
ΚΑΠΑΤΑΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου