Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Ελληνικό-Αργυρούπολη: “Πόλεμος” στο facebook για το πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης των παιδιών

Θέμα έγινε από τον ιστότοπο  geitoniamou.gr η κόντρα που εξελίχτηκε στο facebook με αφορμή την ιδιωτικοποίηση του προγράμματος καλοκαιρινής απασχόλησης
των παιδιών που αποφάσισε η δημοτική αρχή Κωνσταντάτου.

Η ουσία είναι ότι παρέμεινε αναπάντητο από τη διοίκηση το ερώτημα ότι με το ίδιο κόστος ο ιδιώτης θα εξυπηρετεί μέχρι 650 παιδιά - δηλαδή τα μισά περίπου από όσα εξυπηρετούσε το πρόγραμμα επί διοίκησης Χρήστου Κορτζίδη.

Ο κ. Κωνσταντάτος περιορίσθηκε σε σπέκουλες, συκοφαντίες και απόπειρες αδύνατων συμψηφισμών, ο δε έμμισθος σύμβουλός του διεύρυνε τη βρώμικη χαβούζα με την οποία έχουν "εμπλουτίσει" τον δημόσιο πολιτικό λόγο από όταν (κυρίως) τους ανατέθηκε η διοίκηση.

Κι επειδή ζούμε σε μικρό δήμο και οι περισσότεροι γνωριζόμαστε: Καλό το παραμύθι τους
, μα χιλιοειπωμένο. Ας βρούνε και τον δράκο για να γίνει πιστευτό τουλάχιστον στα παιδάκια...



Πολεμική ατμόσφαιρα στο facebook με αφορμή δημοσίευση της Ενωμένης Πόλης Ελληνικού Αργυρούπολης, στο group Elliniko (Sourmena) Athens, για το πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης των παιδιών.

Δείτε την δημοσίευση και τα σχόλια που ακολουθούν:



Ενωμένη Πόλη
Απασχόληση για τρίτους εις βάρος των δημοτών μας. Σύμφωνα με τον πρώην δήμαρχο πέρυσι πήραν 1500 παιδιά στην καλοκαιρινή απασχόληση. Τις αιτήσεις όμως με τα προσωπικά δεδομένα των παιδιών μας τις πήρε μαζί του φεύγοντας ενώ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, δηλαδή κομματικά και προσωπικά ρουσφέτια του πρώην δημάρχου.
Φέτος η καλοκαιρινή απασχόληση θα είναι πάλι ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα παιδιά αλλά θα έχουμε μόνο τα παιδιά των δημοτών και κάτοικων μας ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ γιατί έτσι πως το έκαναν οι προηγούμενοι ήταν τραγικό.

Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε συγκριτικά πόσα λιγότερα παιδιά θα έχει το πρόγραμμα το οποίο όπως το έκαναν ήταν αντιπαιδαγωγικό όπως κατήγγειλαν γονείς και εργαζόμενοι με κακές συνθήκες υγιεινής, ψείρες, κλπ.
Ο κ. Κορτζίδης λοιπόν, καλλιεργούσε το προφίλ του “Αγωνιστή Δημάρχου” δεχόμενος μη δημότες σε ένα πρόγραμμα ξέφραγο αμπέλι. Πλήρωναν όμως τα κορόιδα οι δημότες την υψηλή του πολιτική!
Φέτος η απασχόληση θα γίνει ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗ και κυρίως ΑΣΦΑΛΗΣ για τα παιδιά μας ένα θέμα για το οποίο ο κ. Κορτζίδης απέδειξε ότι αδιαφορούσε. Ο άνθρωπος αυτός που παρέδωσε τριτοκοσμικές τις παιδικές χαρές, ο δήμαρχος του Λούνα Παρκ, ζητάει τώρα να πάρουμε πάλι 1500 παιδιά απ όλη την Αθήνα και δεν ψηφίζει την ανακατασκευή των παιδικών χαρών.
Ανεύθυνος ως δήμαρχος και ψεύτης ως αντιπολίτευση.


Xristina Eyaggelos Stamboyltzh Μηδενί συμφοράν ονειδίσης. Κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατον.

Ισοκράτης, 436-338 π.Χ., Αθηναίος ρήτορας.

Δημήτρης Βάσσιος Δ’ Έτσι ήταν, έτσι είναι κι έτσι θάναι…
Οι βρώμικες πράξεις (παράδοση δημόσιων υπηρεσιών στους ιδιώτες με το ίδιο κόστος και για τον μισό αριθμό παιδιών)
αβαντάρονται με λόγο βρώμικο και δυσωδία ανυπόφορη…

Γιάννης Κωνσταντάτος Η μοναδική βρώμικη πράξη κύριε Βασσιο είναι η κλοπή των αιτήσεων με τα προσωπικά δεδομένα των παιδιών που έκανε η προηγούμενη διοίκηση αφού τα πήρε μαζί της φεύγοντας αντί να τα αφήσει στα αρχεία ως όφειλε της υπηρεσίας. Αποκαλειτε βρωμικους τους ιδιώτες!αλήθεια που εργαζεστε; τέλος είναι η τελευταία φορά που βρίζετε σε ανάρτηση της Ενωμένη Πόλης. Ως άπλυτος αντιφασιστας που χυδαιολογειτε συνηθως η σε οποιαδήποτε άλλη δική σας ανάρτηση είστε ελεύθερος να κάνετε ότι θέλετε. Υ Γ Έναν τέτοιο “βρωμικο” ιδιώτη εξοφλήσε ο αδελφός σας ως συνεργάτης του πρώην δημάρχου για έργο που δεν έγινε ποτέ στο γήπεδο, ένας “βρώμικος χορηγός έφτιαξε στη θητεία του αδελφού σας τα αποδυτήρια αλλά ακόμα δεν μάθαμε ποιος είναι και γιατί το έκανε τόσο μεγαθυμα και τέλος ένας ιδιώτης φυλάει την παραλία το νεκροταφείο κτλ από την προηγούμενη διοίκηση. Η απασχόληση θα γίνει φέτος κανονικά, δωρεάν για όλα τα παιδιά της πόλης μας και Με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια και ποιότητα απ ότι συνέβαινε. Φυσικά δεν θα ακολουθήσει άλλη απάντηση μου αλλά ύβρεις και ψέματα σε δικές μας αναρτήσεις δεν θα γράφετε.

Δημήτρης Βάσσιος Δ’ κε Κωνσταντάτε γνωρίζω την ελληνική καλύτερα από όσο εσείς -που είστε και συγγραφέας…

Βρώμικες είναι οι πράξεις σας “(παράδοση δημόσιων υπηρεσιών στους ιδιώτες με το ίδιο κόστος και για τον μισό αριθμό παιδιών)” -πού μίλησα για βρώμικους ιδιώτες; …
Βρώμικος είναι και ο λόγος που εξακολουθείτε να εκπέμπετε…
Πιο βρώμικος αυτός που εκπέμπετε ως έκτακτος στρατοδίκης: “αλήθεια που εργαζεστε;” – αθώα ερώτησις…

Είστε διοίκηση κ. Κωνσταντάτε; Ασκείστε την!
Το δικαίωμα της κριτικής δεν μου το κόψανε άλλο κι άλλοι, θαρείτε πως μπορείτε να το κάνετε εσείς;
ω… Ναι!!!
Μπορείτε από τη σελίδα της παράταξής σας και το κάνατε!
Μπορέσατε κι από τη σελδα του δήμου που τη χειρίζεστε ως παραταξιακή και το κάνατε χωρίς αιδώ!
Από το δημόσιο χώρο δεν μπορείτε κ. Κωνσταντάτε, γιατί δεν αρκούν ούτε οι προϋπηρεσίες σας, ούτε οι απειλές σας!

Γιάννης Κωνσταντάτος Για του αδερφού σας όμως τις συναλλαγές με ιδιώτες και τις δικές σας προφανώς δεν θα μας πείτε. Καλό βράδυ κύριε Βασσιο θα επαναλάβω πως σας προτιμώ ως άπλυτο αντιφασιστα όταν με βρίζετε η με τα άλλα ψεύτικα προφίλ.

Fotis-Angelos Mantalos Επανήλθε ο γνωστός άγνωστος απλυτος αντιφασιστας….και λέγαμε που χάθηκε??που τον βόλεψε αλήθεια η κατάσταση ..πρώτη φορά αριστερά…αλήθεια που
σας βόλεψε?το έχετε μυστικό??ή διοίκηση Κωνσταντάτου έδειξε δείγμα γραφής όπως και δείγμα αδιαφανων διαδικασιών έδωσε η δική σας ….αλήθεια θα μας πείτε τα ονόματα των χορηγών σας????

Fotis-Angelos Mantalos Και κάτι άλλο κ.άπλυτε δεν γνωρίζεις καλά την ελληνική..γνωρίζεις καλά να κρύβεσαι πίσω από ψεύτικα προφίλ να τηλεφωνείς και να βρίζεις πίσω από άγνωστα τηλέφωνα…τους χορηγούς που συναλλασοταν ο αδερφός σου και ο Κορτζίδης τους ξέρεις?άμα τους μάθειςπες μας και μας γιατί ο Κορτζίδης και ο αδερφός σου τόσους μήνες που τους ρωτά ο Δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο κάνουν την πάπια.ή προς την ελληνικήν που ευαγγελιζεσαι..ποιουν την νησσαν…

Δημήτρης Βάσσιος Δ’ ”Έτσι ήταν, έτσι είναι κι έτσι θάναι…
Οι βρώμικες πράξεις (παράδοση δημόσιων υπηρεσιών στους ιδιώτες με το ίδιο κόστος και για τον μισό αριθμό παιδιών) αβαντάρονται με λόγο βρώμικο και δυσωδία ανυπόφορη…”

Το επανέλαβα επειδή (προφανώς) ο κ. Κωνσταντάτος δεν κατάλαβε… Και για να συνεννοηθούμε: το ξεπούλημα των δημόσιων υπηρεσιών δεν είναι προσωπικό μου πρόβλημα, αλλά όλων των πολιτών του δήμου μας.

Σ’ αυτούς πρέπει να απολογηθούν οι σύγχρονοι νεοφιλελέδες που κουμαντάρουν το δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης!!!

Αυτό είπα… Αυτό θα επαναλαμβάνω μέχρι να πάρω απάντηση!

Οι μαλακίες και οι (δήθεν) τρολιές του κ. Κωνσταντάτου και του μισθωτού ψάλτη του… δεν με αφορούν στο βαθμό που είναι μόνο βρισιές.

Fotis-Angelos Mantalos Βρε απλυτε μήπως είσαι εσύ ο κρυφός χορηγός???χαιρετίσματα στον Αντώνη…που σε βόλεψαν??στην ΔΕΗ μήπως????τον άλλον όμως τον αφήσατε μόνο να κρατάει την ομπρέλα…ντροπή είναι τόσος κόπος χαμένος….



Fotis-Angelos Mantalos Απλυτε αντιφασιστακο βουβα στην στρουγκα?????έχουν τιμοκατάλογο οι αγώνες….αντε σε βόλεψαν και σένα…τον γενιτσαρο ξεχάσατε..χαχα 
είστε για πολύ γέλιο!

Xristina Eyaggelos Stamboyltzh 2 ΜΑΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟ Κ Δ ΒΑΣΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ….
ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΑΘΑ ΠΑΡ ΟΤΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ
ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ…..(ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ )
ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ (ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ )

Fotis-Angelos Mantalos Είναι εκπληκτικό πως μπορείτε να σχολιάζετε επί παντός επιστητού κ.Σταμπουλτζη…μήπως εσείς γνωρίζετε τους άγνωστους χορηγούς???αν ναι θα μας πληροφορησετε και εμάς αφού ο αγαπημένος σας Κορτζίδης και Βασσιος πεισματικά σιωπούν στο δημοτικό συμβούλιο?

Fotis-Angelos Mantalos Μου δίνει όμως ικανοποίηση που σας έχω δώσει νόημα και ασχολία στην ζωή σας.τουλάχιστον σας απασχολώ δημιουργικά τον χρόνο σας…

Xristina Eyaggelos Stamboyltzh ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ Κ ΜΑΝΤΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ

Xristina Eyaggelos Stamboyltzh ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΛΩΣ ΣΑΝ ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ !!!

Δημήτρης Βάσσιος Δ’ Είναι η γνωστή τακτική του διορισμένου από τον κ. Κωνσταντάτο, κα Σταμπουλτζή:
Πληρώνεται για να ρίχνει λάσπη και όχι για να παραπέμψει στα αρμόδια όργανα την όποια ατασθαλία καταγγέλλει. Αν το κάνει καλά, αυτό το γνωρίζει μόνο αυτός (ο και επικοινωνιολόγος) που τον διόρισε.
Και πιστέψτε τον όταν δηλώνει ικανοποίηση επειδή θεωρεί ότι σας απασχολεί “δημιουργικά”, γιατί ταυτόχρονα ο ίδιος απασχολείται οικονομικά “από τα λεφτά των δημοτών μας” (όπως συνηθίζει να λέει το αφεντικό του).
Τώρα αν νομίζει ότι αυτό περνάει απαρατήρητο επειδή με… βόλεψε στη ΔΕΗ ή δεν ξέρω πού αλλού, έχω μόνο δυο παρατηρήσεις:
1. Είμαστε μικρός δήμος και οι περισσότεροι γνωριζόμαστε καλά.
2. Εγώ δεν πιστεύω σε παράδεισο και κόλαση. Αυτός που φοβάται ή νομίζει ότι πιστεύει, ας σκεφτεί τι ψυχή θα παραδώσει…

Fotis-Angelos Mantalos Όταν έδινες ποτάκια με τιμολόγιο στον δήμο απλυτε δεν έκανες δουλειές. Όταν άπλυτα σε βολεύουν για τις υπηρεσίες σου με τον Αντώνακη σε δημόσιο οργανισμό δεν είσαι πια αγανακτήσΜένος. Κάνε μαθήματα αριστερε της πλάκας στον αδερφό σου και όχι σε εμάς. Σε αυτόν που είχε ιδιώτες χορηγούς στον αθλητικό οργανισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου