Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Γλυφάδα: Σκανδαλώδης παραχώρηση οικοπέδου και σε βάρος των κοινωνικών αναγκών

Η δωρεάν παραχώρηση ενός από τα λιγοστά οικόπεδα που διαθέτει ο Δήμος Γλυφάδας, στη Μητρόπολη για την ανέγερση μητροπολιτικού μεγάρου αποτέλεσε την αφορμή για διαφωνίες εν μέσω εντάσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο της 16ης Μαρτίου.

Με την απόφαση αυτή η δημοτική αρχή -συνεπικουρούμενη από τις παρατάξεις Λυγνού και Βοργιά- παραχωρεί ένα οικόπεδο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης που η αντικειμενική του αξία ξεπερνάει τα 1,7 εκατομμύρια ευρώ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι που διαφωνούσαν αντιμετωπίστηκαν για άλλη μια φορά με αποδοκιμασίες και λεκτικούς προπηλακισμούς, με την ανοχή του προεδρείου.

Το σημαντικό κοινωνικό έργο της Μητρόπολης "δεν μπορεί να δικαιολογήσει τη δωρεάν παραχώρηση του εν λόγω οικοπέδου που αποτελεί μια από τις ελάχιστες δυνατότητες του δήμου μας για την ικανοποίηση επειγουσών αναγκών των πληττόμενων συμπολιτών μας", τονίζει η δημοτική κίνηση «Ανατροπή στη Γλυφάδα-Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία».

"Παράνομη απόφαση η οποία συνιστά ευθεία καταστρατήγηση του αρ.185 του ν. 3463/2006", θεωρεί την απόφαση και η δημοτική παράταξη «Δυνατή Γλυφάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου