Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Video - ντοκουμέντο με το δράστη του θανατηφόρου τροχαίου στην Καλλιθέα

Πολύτιμο οπτικό υλικό που απεικονίζει πεντακάθαρα το όχημα του ασυνείδητου οδηγού , ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε αβοήθητο τον αδικοχαμένο φίλο και συνάδελφο, Αλέξανδρο Γαβριηλίδη, έχει στα χέρια της η Τροχαία Καλλιθέας.

Στα δεκάδες βίντεο που έχει συλλέξει η αστυνομία από κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής, αποτυπώνονται πλήρως οι κινήσεις του δράστη πριν, κατά τη διάρκεια και κυρίως μετά το θανατηφόρο τροχαίο οπότε και τράπηκε σε φυγή.


Σε ένα από τα βίντεο αυτά από κάμερα επί της οδού Μαντζαγριωτάκη, που κατάφερε να εξασφαλίσει το kontranews.gr από δική του πηγή, τον δείχνει ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά τη φονική σύγκρουση να κινείται με μεγάλη ταχύτητα και ψυχρό αίμα, έχοντας σβήσει τα φώτα του οχήματος του για να μην γίνει εύκολα αντιληπτός.


Όπως φαίνεται από το βίντεο ντοκουμέντο, οι μαρτυρίες αυτόπτων που έκαναν λόγο για ένα SUZUKI JIMNY, χρώματος μπλε σκούρο ( ή μπλε-ασημί κατά άλλους), επιβεβαιώνονται πλήρως.


Άλλες κάμερες επί της οδού Δημοσθένους στην Καλλιθέα, όπου συνέβη το μοιραίο, έχουν καταγράψει τον αδίστακτο άνδρα να παραβιάζει το στοπ, να εμβολίζει τη μοτοσυκλέτα του Αλέξανδρου και να τον εγκαταλείπει αιμόφυρτο στην άσφαλτο.


Επίσης, υπάρχει μια αξιόπιστη μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο εξαφανισμένος οδηγός μόλις λίγα μέτρα μακριά από τον τόπο της τραγωδίας κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του και για κλάσματα του δευτερολέπτου κοιτάει τις ζημιές που έχει υποστεί στη δεξιά του πλευρά. Στη συνέχεια επιβιβάζεται πάλι στο όχημα, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, και γίνεται καπνός.


Σύμφωνα με πληροφορίες του kontranews.gr ο δράστης διέφυγε από τα στενά της Καλλιθέας αποφεύγοντας την πολυσύχναστη Λεωφόρο Συγγρού, όπου θα τραβούσε πολλά περισσότερα βλέμματα πάνω του.


Όλα αυτά τα στοιχεία συνηγορούν οι πρόκειται για έναν αδίστακτο και άκρως επικίνδυνο άνδρα, ο οποίος αφού αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή είχε την ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να κρύψει τα ίχνη του.


Ωστόσο, τα εξαρτήματα του οχήματος που άφησε πίσω του σε συνδυασμό με τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας και τις καταθέσεις.


Υπενθυμίζεται ότι όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το μοιραίο περιστατικό, που σημειώθηκε στις 3.30 – 3.45 τα ξημερώματα της Κυριακής, στη συμβολή των οδών Δημοσθένους και Μαντζαγριωτάκη στην Καλλιθέα, παρακαλείται να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας στα τηλέφωνα 210-9542093 και 210-9542101.



Πηγή: www.notiosxtypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου