Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

"εδώ στο νότο": Αλληλέγγυοι στο sinergasia.gr για την απόπειρα φίμωσής του

Προσπάθεια φίμωσής της καταγγέλλει η ιστοσελίδα για το Ελληνικό και την Αργυρούπολη sinergasia.gr από επιχειρηματία
που επωφελήθηκε από το γεγονός ότι η διοίκηση Κωνσταντάτου παραποίησε απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και του παραχώρησε παράτυπα ένα τεράστιο ισόγειο κατάστημα με ευτελές αντάλλαγμα.

Το ιστολόγιό μας στέκεται στο πλευρό του sinergasia.gr και στη συνέχεια αναδημοσιεύουμε την καταγγελία του καθώς και τα άρθρα για τα οποία ο επιχειρηματίας απέστειλε εξώδικο:

«Να αφαιρέσουμε - διαγράψουμε, "κατεβάσουμε" άμεσα τις αναρτήσεις μας σχετικά με την ORNITALIA ζητά ο ιδιοκτήτης της κ. Μιχαήλ Χαραμουντάνης με εξώδικό του, γιατί θα ενεργήσει εναντίον μας δικαστικώς, ποινικώς και αστικώς.
Ο ίδιος, έχει ασκήσει αγωγή κατά του Βασίλη Μπούκα, απαιτώντας αποζημίωση 20.000 € γιατί ο δημοτικός σύμβουλος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο δημοτικό συμβούλιο άσκησε κριτική στη δημοτική αρχή ότι αντιμετωπίζει με εύνοια και όχι αντικειμενικά τις απαιτήσεις του.
Το Sinergasia.gr δεν φιμώνεται. Τα δημοσιεύματά μας τηρούν τους κανόνες της δεοντολογίας. Ως ενημερωτική ιστοσελίδα οφείλουμε να αναδεικνύουμε τα ζητήματα που απασχολούν την πόλη του Ελληνικού και της Αργυρούπολης, τηρώντας πάντα τις αρχές που μας διέπουν.
Η πρακτική του κου Χαραμουντάνη δυστυχώς εντάσσεται στη λογική ότι καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, ιδίως μετά την αποκάλυψη ότι η διοίκηση Κωνσταντάτου παραποίησε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και παράτυπα και πέρα από κάθε κοινή λογική παραχώρησε σε αυτόν ένα τεράστιο ισόγειο κατάστημα με αντάλλαγμα μόλις 240 ευρώ το μήνα.»
Διαβάστε τα άρθρα για τα οποία εγκαλείται το sinergasia.gr:

Προκλητική ευνοιοκρατία επιχειρηματία με φόντο το «Ιμέρας» 

Τι το τρομερό έγινε με την ORNITALIA;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου