Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Kapu στο Ελληνικό: coffee-drinks-cocktails

από το facebook

Το όνομά του "Kapu"... Κάπου στο Ελληνικό.

Πρέπει να ανέβεις την Ιασωνίδου από τον τερματικό σταθμό του μετρό και στο πρώτο στενάκι να στρίψεις δεξιά.


Χαλδείας 34... τηλ.2109606760.


Ένας φιλόξενος χώρος στεγασμένος σε μια μονοκατοικία for coffe-drinks-coctails, άνοιξε και μας περιμένει.


 


















Alex Diversity & Kid Angelo μαζί στα dexx του Siempre

από το facebook

Σήμερα υποδεχόμαστε τον Νοέμβριο με Alex Diversity & Kid Angelo μαζί στα dexx του Siempre!!!

We Can wait!

U???

Play For Today: KIR JOHN DJ SET - Vol.3, στο Σωρηδόν την Τετάρτη 5 Νοέμβρη

από το facebook

Μεσοβδόμαδα αυτή τη κρύα νύχτα του Νοέμβρη θα δοθεί ένα φαντασμαγορικό show στο σωρηδόν.

Χορευτές, ταχυδακτυλουργοί, ζογκλέρ, τέσσερις (4) σοπράνο, δύο (2) πρώην υπουργοί νυν ψυχοθεραπευτές, η βάνα μπάρμπα (υπεύθυνη πολιτισμού δήμου γλυφάδας), η jenny bochie και όλοι αυτοί συνοδευόμενοι από έναν φλεγόμενο λόχο φρεσκοξυρισμένων φαντάρων.

Φυσικά δεν θα λείψει ο κιρ τζον (σε special deluxe edition-συλλεκτική εμφάνιση-τρέχτε κόζμε) με τις γκαρατζ-νταρκ-λατέρνατιβ-χαρούμενες-κατατονικές επιλογές του.

POST PUNK
GARAGE
ROCK N ROLL
PSYCHOBILLY
ALTERNATIVE

Νίκη ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΕΔ Αττικής - Νέος πρόεδρος ο Η. Γκότσης - Ανοίγει ο δρόμος για κατάργηση των ΣΔΙΤ στα σκουπίδια

Την έκπληξη έκανε ο επικεφαλής της «Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας», δήμαρχος Νέας Ιωανίας Ηρακλής Γκότσης που στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και μετά την
απόσυρση των Ν. Σαράντη (ο οποίος πιέστηκε να μην είναι υποψήφιος) και Γ. Ιωακειμίδη, εξελέγη στον τρίτο γύρο νέος πρόεδρος της ΠΕΔΑ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γκότσης έλαβε 14 ψήφους (τις 5 της  «Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας», τις 5 της «Αυτοδιοίκησης Πολιτών» του Ν. Σαράντη και τις 4 της «Νέας Αυτοδιοίκησης για την Αττική» του Γ. Ιωακειμίδη) έναντι 9 του δημάρχου Πεντέλης και επικεφαλής του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής». Στην κάλπη βρέθηκαν και δύο λευκά, των μελών του Δ.Σ. της ΠΕΔΑ που πρόσκεινται στο ΚΚΕ.

Να σημειωθεί ότι στην πρώτη και τη δεύτερη ψηφοφορία κατέβηκαν τέσσερις υποψήφιοι από τους οποίους κανένας δεν πήρε την απόλυτη πλειοψηφία, καθώς έλαβαν τις ψήφους των παρατάξεών τους: Δ. Στεργίου: 9, Ν. Σαράντης: 5, Η. Γκότσης: 5 και Γ. Ιωακειμίδης: 4.

Μονοπαραταξιακή η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΕΔΕ- Όλα τα ονόματα

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου η ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, για την εκλογή της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής.

Όπως έγραψε η aftodioikisi.gr,  το «πράσινο» «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» του Α. Κοιμήση, η «Νέα Αυτοδιοίκηση» (ανεξάρτητοι) με επικεφαλής τον δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη, Γιώργο Ιωακειμίδη και οι δήμαρχοι της «Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας» (ΣΥΡΙΖΑ) με επικεφαλής τον δήμαρχο Αιγάλεω Δημήτρη Μπίρμπα, δεν δέχτηκαν θέση στην 11μελη Εκτελεστική Επιτροπή, με αποτέλεσμα και τα υπόλοιπα εφτά μέλη της (σ.σ. τα τέσσερα του προεδρίου εξελέγησαν το Σάββατο) να καλυφθούν από «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση» (ΝΔ).

Πιο αναλυτικά, τα μέλη (τακτικά και αναπληρωματικά) της Εκτελεστικής Επιτροπής που προέκυψαν κατόπιν κλήρωσης από την πλειοψηφούσα παράταξη είναι τα εξής:

Την Τρίτη στους Δήμους τα χρήματα για τους πλημμυροπαθείς - Εισαγγελική έρευνα και για τις πλημμύρες στη Δ. Αττική

Ξεκινά από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας η καταβολή των πρώτων αποζημιώσεων από τη Γενική Γραμματεία Πρόνοιας του υπουργείου Εργασίας στους δήμους που επλήγησαν από τις
πρόσφατες πλημμύρες.

Όπως δήλωσε την Παρασκευή ο αρμόδιος για την Πρόνοια υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, την ερχόμενη Τρίτη 4 Νοεμβρίου θα πιστωθούν οι λογαριασμοί των πρώτων έξι δήμων που υπέβαλαν αιτήσεις για αποζημιώσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή ο υφυπουργός Εργασίας, θα δοθούν συνολικά 304.667 ευρώ στους δήμους, Ιλίου, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Φυλής, Περιστερίου, Πειραιά και Αχαρνών.

Αυτοπυροβολήθηκε απολυμένος σχολικός φύλακας

Τέλος στη ζωή του έδωσε απολυμένος σχολικός φύλακας το απόγευμα της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Παμίσου και Αγίου Σπυρίδωνος στην περιοχή της Αγυιάς Πάτρας.

Ο αυτόχειρας αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα στο υπόγειο του σπιτιού του και τον εντόπισε ο γιος του.

Όπως γράφει το patrastimes.gr o άνδρας τον τελευταίο καιρό προσπαθούσε να καταθέσει τα χαρτιά του για να βγει στη σύνταξη. Ήταν πατέρας δυο παιδιών.

Πηγή: www.aftodioikisi.gr

Το θρίλερ «Μητσάρας»: Αναζητείται από την Νικολούλη, ενώ δεν επιβεβαιώνεται ο θάνατος

Μια είδηση στο διαδίκτυο ήταν αρκετή για να κάνει τους πάντες να τον κλάψουν, αφού τον εμφάνιζε σαν πεθαμένο.

Ο Δημήτρης Γαλάνης γνωστός ως «Μητσάρας», είναι αγνοούμενος, σύμφωνα με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, το «Τούνελ» δέχτηκε καταιγισμό πληροφοριών από τηλεθεατές που είχαν δει τον Μητσάρα σε διάφορους χώρους μέχρι και πρόσφατα.

Οριστικά σε νέες εκλογές πηγαίνουν τρεις δήμοι της Περιφέρειας Αττικής

Την επανάληψη της ψηφοφορίας στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων τριών δήμων, ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους δήμους Καισαριανής, Μάνδρας-Ειδυλλίας, και Τροιζηνίας-Μεθάνων.

Αναλυτικότερα, στην Καισαριανή θα επαναληφθεί η εκλογική αναμέτρηση, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων των συνδυασμών «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ» (ΣΥΡΙΖΑ, Γ.Κοντόσταυλος) και «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ» (ΚΚΕ, Ηλ.Σταμέλος), κατόπιν της αριθμ. 15/2014 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών.

Η αύξηση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας 60%...δεν είναι φυσικό φαινόμενο!


Η ΕΙΔΗΣΗ: " Πρωτιά καταγράφει η Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη όσον αφορά στην αύξηση του κόστους
ηλεκτρικής ενέργειας, που εκτινάχθηκε πάνω από 60% στην εξαετία
της κρίσης 2008-2013".

Γιατί τα ΜΜΕ ενώ αναφέρουν την είδηση, το γεγονός δηλαδή της τεράστιας αύξησης στην τιμή της κιλοβατώρας επιλέγουν την σιωπή για τις αιτίες; 

Γιατί ενώ η ζήτηση σε ηλεκτρικό ρεύμα εν μέσω της κρίσης έπεσε τουλάχιστον  42%, (αρα και το κόστος παραγωγής), η τιμή του αυξάνεται αλματωδώς;

Δούρου σε Ντινόπουλο: Συμφωνείς ή όχι με την ανάγκη προσλήψεων στην περιφέρεια;

Με «non paper» η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου απαντά στον υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο και τον καλεί να δώσει σαφή απάντηση, αν συμφωνεί με τις νέες προσλήψεις στην Περιφέρεια.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

Ο κ. Ντινόπουλος κάνει ότι δεν καταλαβαίνει ή τελικά δεν καταλαβαίνει;

Στην ανακοίνωσή μας λέμε «καταθέτουμε αίτημα για άμεσες προσλήψεις τακτικού προσωπικού στην Περιφέρεια».

Καλείται λοιπόν να απαντήσει: συμφωνεί με την ανάγκη νέων προσλήψεων ή όχι;

Είναι προφανές ότι η προσπάθεια του υπουργού να συκοφαντήσει για άλλη μία φορά τη νέα Περιφερειακή Αρχή, τον έφερε μπροστά στην ωμή πραγματικότητα, που την αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι. Γιατί και ο ίδιος έχει συνυπογράψει και ευθύνεται για τις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων, για την ιδιωτικοποίηση δομών του δημόσιου, του ευρύτερου τομέα και των ΟΤΑ και ευθύνεται και για τη συστηματική υποστελέχωσή τους με την απαγόρευση των προσλήψεων.

Ας απαντήσει επιτέλους.

Συμφωνεί για νέες προσλήψεις στην Περιφέρεια;

Ας δώσει σαφή απάντηση και ας αφήσει στην μπάντα τους δημαγωγικούς ακροβατισμούς.

Πηγή: www.aftodioikisi.gr