Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, στα γραφεία του κόμματος, είχε χθες η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα της Περιφερειάρχη Αττικής, μετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης
Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη και ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Παναγιώτης Αθανασιάδης ενώ παρών στη συνάντηση ήταν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Στη συνάντηση η Περιφερειάρχης ενημέρωσε για όλα τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η νέα Περιφερειακή αρχή. Σε δήλωσή της η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου τόνισε ότι δόθηκε η ευκαιρία ενημέρωσης για τα προβλήματα και τις προτάσεις επίλυσής τους, ενώ υπογράμμισε τη σύμπτωση των δύο πλευρών αναφορικά με τις προτεραιότητες και τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης για το καλό των πολιτών της Περιφέρειας Αττικής.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, παρατήρησε την ανάγκη να αναδειχθεί η περιφερειακή αυτοδιοίκηση στη θέση που της αρμόζει με την ανάλογη χρηματοδότηση και εξέφρασε την ελπίδα η νέα Περιφερειακή Αρχή να καταβάλει την προσπάθεια που αναλογεί στις διεκδικήσεις των πολιτών.


Πηγή: www.avgi.gr