Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Επανέρχονται αποζημιώσεις για πρόεδρο και αντιπροέδρο στον Αθλητικό Οργανισμό Ελληνικού-Αργυρούπολης

Με απόφαση που πάρθηκε κατά πλειοψηφία, το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Οργανισμού αποφάσισε να επαναφέρει τις αποζημιώσεις για τον πρόεδρο (Καλιντέρης Γιώργος) και τον αντιπρόεδρο (Κύρκος Σωτήρης) του Οργανισμού, προβλέποντας το ποσό των 3.500 ευρώ, ως αποζημίωση. Απομένει να καθοριστεί ποιους μήνες αφορά η απόφαση και τι ποσό αντιστοιχεί για τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο.
 
Μέσα σε μια περίοδο κρίσης και ενώ οι ανάγκες του Οργανισμού σε γυμναστές, προσωπικό, μισθοδοσίες  και συντηρήσεις είναι τεράστιες, ο κ. Κωνσταντάτος επιλέγει να μεταφέρει χρήματα για αμοιβές του Προέδρου και του Αντιπροέδρου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζεται να επανέλθουν και οι αποζημιώσεις στα μέλη του Δ.Σ.
 
Να θυμίσουμε πως επί διοίκησης Κορτζίδη είχαν καταργηθεί οι αποζημιώσεις σε όλα τα νομικά πρόσωπα του δήμου.
 
Την απόφαση καταψήφισε το μέλος του Δ.Σ, εκπρόσωπος της Δημοτικής Συνεργασίας, Βαγγέλης Χατζέλλης , τονίζοντας πως «δεν είναι δυνατό να συμβαίνει κάτι τέτοιο την ώρα που υπάρχουν τόσες ανάγκες στον Οργανισμό» και πως «τα λεφτά αυτά θα λείψουν από το προσωπικό και τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων». 
 
Παράλληλα, συζητήθηκε και το θέμα των μελών του νέου Δ.Σ. με τον Βαγγέλη Χατζέλλη να παρεμβαίνει σημειώνοντας πως «είναι απαράδεκτο η αντιπολίτευση που εκπροσωπεί το 60% των δημοτών, να εκπροσωπείται μόνο με δύο μέλη όταν η διοίκηση Κορτζίδη είχε αυξήσει τα μέλη του ΔΣ σε 15 κρατώντας οριακή πλειοψηφία οκτώ μελών ώστε να δώσει θέσεις στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που ήταν και περισσότερες στην προηγούμενη θητεία». 
 
Πηγή: dsellar.blogspot.gr