Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Θα εισπράξει ο κ. Κωνσταντάτος τα βεβαιωμένα χρέη του "πετρελαιά" ;

Η ενωμένη πόλη του κ. Κωνσταντάτου επίσημα πλέον από τη σελίδα της στο facebook ανέλαβε την υπεράσπιση των συμφερόντων οφειλέτη προς το Δήμο μας.

Συγχέει την πολυλογία με την επιχειρηματολογία και τον ρόλο της δημοτικής με αυτόν της δικαστικής αρχής.

Η υπόθεση Κάλλη έχει πάρει νομικά το δρόμο της, ο νέος δήμαρχος σκοπεύει να κάνει το δικό του χρέος;


Θα διεκδικήσει τα βεβαιωμένα (επί δημαρχίας Κορτζίδη) χρέη του οφειλέτη;









Τα άμεσα μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε εκδήλωση στον Άλιμο

Την Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30 μμ στο πεζοδρόμιο Αυξεντίου & Θουκυδίδου, ο Πάνος Σκουρλέτης, εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναλύει το σχέδιο του κυβερνητικού προγράμματος με έμφαση στα άμεσα μέτρα.
 
Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Μια διαφορετική ματιά στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Ελληνικού-Αργυρούπολης

ΟΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟΙ …

Το δημοτικό συμβούλιο της 17ης Σεπτεμβρίου είναι το πρώτο ουσιαστικά συμβούλιο της νέας δημοτικής περιόδου. Σε αυτό είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε την εγκαθίδρυση νέων ηθών στη διοίκηση του δήμου.

«Εγώ σε βρίζω,
εσύ δεν απαντάς»: Στο εξής οι εκπρόσωποι της διοίκησης θα λένε ότι θέλουν σε βάρος της αντιπολίτευσης αλλά η αντιπολίτευση δεν θα απαντάει γιατί «η διοίκηση μιλάει τελευταία».

 
Ο κανόνας εφαρμόστηκε όταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Τσαρπαλής δεν επέτρεψε στον Κορτζίδη να απαντήσει στον κ. Κρητικό, αντιδήμαρχο καθαριότητας. Ο κ. Κρητικός ισχυρίστηκε ότι δεν φταίει αυτός που αγνοούσε την ύπαρξη ενός ολόκληρου πλυντήριου κάδων με αριθμό κυκλοφορίας ΜΕ 106602, αλλά ο Κορτζίδης που δεν το είχε γράψει στη λίστα με τα αυτοκίνητα του δήμου, από την οποία μάλιστα έλειπαν και 13 ολόκληρα αυτοκίνητα (!) τα οποία παρακάλεσε τον Κορτζίδη να του τα επιστρέψει (είναι ιδέα μου ότι εκτός από αγράμματο τον αποκάλεσε και κλέφτη;).