Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

η "υπόθεση Κάλλη" και το θεσμικό χρέος του κ. Κωνσταντάτου


Ορισμένοι που δεν αντέχουν στα επιχειρήματα με έχουν αποκλείσει στο facebook, οπότε δεν βλέπω ότι έχουν πιάσει το γαϊτανάκι που ξεκίνησε ο νέος δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης στη εμμονική προσπάθειά του να αποδομήσει το πανθομολογούμενο ήθος και την ακεραιότητα
του Χρήστου Κορτζίδη.

Αναφέρομαι στο εξώδικο του οφειλέτη προς το Δήμο μας κ. Κάλλη που για τις ανάγκες του παπαγαλίστικου "ρεπορτάζ" παρουσιαζόταν ως "πετρελαιάς"...


Στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Κωνσταντάτος φάνηκε να αποδέχεται τους ισχυρισμούς του επιχειρηματία (ο "πετρελαιάς" ξεχάστηκε) και το ίδιο κάνουν διαδικτυακά και διάφοροι σύμβουλοί του. Η αναδημοσίευση των ισχυρισμών του οφειλέτη από τη σελίδα της "ενωμένης πόλης" διαλύει κάθε αμφιβολία περί του αντιθέτου.


Το ότι αποδέχονται ισχυρισμούς ενός οφειλέτη ο οποίος ζήτησε διακανονισμό που δεν τον αναφέρει στο εξώδικο δεν θα το χαρακτηρίσω.


Ως πολίτης όμως αυτού του Δήμου θα πω τούτο:


Ο νέος δήμαρχος οφείλει να υπηρετήσει το θεσμικό του καθήκον:

Τον αρουραίο μην τον σκοτώνεις, φτύσ΄τον !!!

γράφει ο Δημήτρης Βάσσιος

Υπάρχουν φορές που ο άνθρωπος περνάει υποχρεωτικά κάτω από ένα σχόλιο κι αναρωτιέται αν θα πρέπει να το αγνοήσει ή να απαντήσει... Ειδικά μετά από 4 χρόνια μνημονίου που οι κυβερνήσεις ρίξανε την Ελλάδα και την κοινωνία κυριολεκτικά στα βράχια...


Αγνοώ και φτύνω κατάμουτρα τον αρουραίο που πασχίζει να δει πόσο βαθειές είναι οι τσέπες της Αριστεράς και θυμίζω στους φίλους αυτής εδώ της ομάδας (άσχετα αν συμφωνούν ή διαφωνούν με την Αριστερά) τα εξής λίγα ιστορικά:


Οι αριστεροί και οι αριστερές πλήρωσαν με φυλακές και ξερονήσια τον αγώνα στον οποίο πίστευαν και έδιναν. Οι καταδίκες ήταν όλες για "εσχάτη προδοσία" και για τις "επικίνδυνες" για τη δημόσια ασφάλεια ιδέες τους.


Αυτοί που τους καταδίκασαν με αυτές τις κατηγορίες ήταν στρατοδίκες που -όχι μόνο δεν αντιστάθηκαν στον εχθρό της πατρίδας μας- αλλά και συνεργάστηκαν μαζί του. Όπλο και ισχύς τους ήταν το γεγονός ότι κέρδισαν σε έναν εμφύλιο πόλεμο.