Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ας κάνουμε κάτι άλλο... ας παίξουμε !!!


Σερφάροντας στα ρηχά να βρω καμιά τοπική είδηση βρήκα αυτό το άρθρο. Μου άρεσε ο τρόπος που ξεκίνησε, αλλά κι αυτός που τελείωσε (ποιητικά και τραγουδιάρικα)...


Παρακάμπτοντας τα υπόλοιπα βγάζει κανείς συμπεράσματα στα γρήγορα -χωρίς χρονοτριβές- αναλαμβάνοντας υψηλό ρίσκο να κάνεις λάθος.

Πέρα όμως από τους στίχους του Αγγελάκα, βρήκα μια ενδιαφέρουσα γραφή, αλλά και προσεγγίσεις σε θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα σχεδόν κάθε ελληνικής οικογένειας.

Ομολογώ ότι με ψιλοχάλασε κάπου στη μέση - εκεί που και ο ίδιος ο αρθρογράφος ομολογεί ότι "από αλλού το ξεκίνησα, αλλού το πήγα".

Δεν με χάλασε που το πήγε αλλού, αλλά επειδή -θεωρώ ότι- έχασε το στόχο ταυτίζοντας τους "κερδισμένους" με αυτούς που θέλουν να τ' αλλάξουν όλα, βγάζοντας από το κάδρο αυτούς που πράγματι είναι κερδισμένοι (και που κι αυτοί θέλουν να τ' αλλάξουν όλα - προς το χειρότερο για εμάς βέβαια)...

Όχι, όχι... δεν με χάλασε επειδή είμαι κι εγώ ένας από τους αιώνιους διαδηλωσάκηδες ή μουτζαχεντίν ή όπως θες πες.

Ελληνικό-Αργυρούπολη: Δημαιρεσίες 2014

Έγιναν την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου οι δημαιρεσίες για την ανάδειξη του προέδρου, του αντιπροέδρου και του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και των εκπροσώπων του δημοτικού συμβουλίου στην ΠΕΔΑ. 

Άσκοπη παράταση των ψηφοφοριών και ταλαιπωρία του σώματος προκλήθηκε από την απροθυμία της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου να ψηφίσει αντιπροσώπους της μειοψηφίας ώστε να αποφευχθούν οι επαναληπτικές ψηφοφορίες (έως τρεις για κάθε όργανο) οι οποίες κανένα νόημα δεν έχουν αφού στο τέλος ο αντιπρόσωπος της μειοψηφίας εκλέγεται με σχετική πλειοψηφία.
 
Στις δημαιρεσίες του 2011 η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης που ήταν η πλειοψηφούσα παράταξη ψήφισε εκτός από τους αντιπροσώπους της και τους αντιπροσώπους της μειοψηφίας και δεν χρειάστηκε να γίνουν επαναληπτικές ψηφοφορίες.


Για μια ακόμη φορά ο κ. Κωνσταντάτος μέσω του Silvercity προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις. «Ο Κορτζίδης αρνήθηκε να συμμετάσχουν σύμβουλοί του στο διαπαραταξιακό προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου!» αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ. Τους διαψεύδει όμως η συμμετοχή των αντιπροσώπων της Δημοτικής Συνεργασίας στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, όργανα τα οποία συνεδριάζουν και λαμβάνουν αποφάσεις σε αντίθεση με το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου το οποίο βάσει του κώδικα δεν συγκαλείται σε συνεδρίαση και δεν έχει αρμοδιότητες στη σύνταξη της ημερήσιας διάταξης.

Παρατείνονται μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στο Δημόσιο ΙΕΚ Ελληνικού-Αργυρούπολης

Παράταση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 10 Σεπτεμβρίου δόθηκε για τις εγγραφές στο Δημόσιο ΙΕΚ Ελληνικού-Αργυρούπολη.

Όπως ήδη
σας έχουμε ενημερώσει, η έναρξη λειτουργίας του Δημόσιου ΙΕΚ Ελληνικού-Αργυρούπολης με έδρα το κτίριο του ΕΠΑΛ Ελληνικού, για το σχολικό έτος 2014-2015, είναι μία πραγματικότητα.
 

Όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη δημιουργία του, έγιναν από τη διοίκηση του Χρήστου Κορτζίδη, το καλοκαίρι του 2013 αμέσως μετά την κατάργηση ειδικοτήτων και τη διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών από την Τεχνική Εκπαίδευση.
 

Οι τομείς και ειδικότητες που είχαν ζητηθεί ήταν όλες όσες είχαν καταργηθεί από τα ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ της περιοχής μας.

Ρένα Δούρου: Η μεταφορά των παιδιών στα σχολεία δεν είναι πολυτέλεια

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με αφορμή το θέμα της μετακίνησης των μαθητών στα σχολεία
 
Η Ρένα Δούρου με άρθρο της στην Real News τονίζει ότι:

«η περίπτωση της μεταφοράς μαθητών στα σχολεία της Αττικής αποκαλύπτει έως ποιον βαθμό οι μνημονιακές πολιτικές ακυρώνουν στην πράξη στοιχειώδη δικαιώματα. Όπως τη δυνατότητα των μαθητών να πηγαίνουν με ασφάλεια στο σχολείο τους διασφαλίζοντας τους το δικαίωμα στην Παιδεία.

Στην Ελλάδα των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου, των πιστών τοποτηρητών των συμφερόντων των δανειστών και όχι των πολιτών, τα πάντα οφείλουν να προσαρμοστούν στην προκρούστεια κλίνη των μνημονίων, συμπεριλαμβανομένων των μαθητών.
  
Με όχημα την ΚΥΑ 20041 του Ιουνίου 2013 η μνημονιακή διακυβέρνηση επιχειρεί να διευθετήσει το θέμα της μεταφοράς των μαθητών, περιπλέκοντας τα πράγματα και αφήνοντας εκτός σχολείου πολλούς μαθητές.

Ρένα Δούρου: Τα «μικρά» θέματα κρίνουν τα «μεγάλα»

Συνέντευξη της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, στην εφημερίδα «Εποχή» και την Ιωάννα Δρόσου

Μία βδομάδα έχει περάσει
από την ανάληψη των καθηκόντων της από τη νέα περιφερειακή αρχή και τα ζητήματα που έχει να διαχειριστεί η «Δύναμη Ζωής» είναι ακόμα αχαρτογράφητα, καθώς ο κ. Σγουρός απέφυγε τη λεπτομερή ενημέρωση επ’ αυτών. Συζητάμε με την Ρένα Δούρου για τα νέα της καθήκοντα και τους άμεσους στόχους της νέας περιφερειακής αρχής.

Από 1 Σεπτέμβρη αναλάβατε και επίσημα τη διοίκηση της περιφέρειας. Ο απολογισμός της απερχόμενης περιφερειακής αρχής ήταν διθυραμβικός. Έχετε πλέον εικόνα για το κατά πόσο όσα παρουσίασε ο κ. Σγουρός ευσταθούν;
Με δεδομένο ότι ο απελθών περιφερειάρχης δεν προέβη σε λεπτομερή ενημέρωση της νέας περιφερειακής αρχής, βρισκόμαστε σήμερα στα πρώτα βήματα αναφορικά με τη διαπίστωση της κατάστασης, οικονομικής και διοικητικής, στην οποία βρίσκεται η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας. Έχουμε προχωρήσει στην αποστολή επιστολών προς τους διευθυντές των διευθύνσεων για ενημέρωση και κατάθεση προτάσεων. Προχωράμε με συνέπεια και σταθερότητα σε μια πρώτη καταγραφή της κατάστασης - μιας κατάστασης δύσκολης, με γραφειοκρατικά προσκόμματα, εκκρεμείς υποθέσεις μηνών… Θα πάρει χρόνο, αλλά δεν θα μείνει τίποτε στη σκιά. Γιατί οι πολίτες οφείλουν να γνωρίζουν ενδελεχώς και λεπτομερειακά το πώς λειτουργούσε η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.

Οι δικές μας προτεραιότητες

Πέρασε νικηφόρα (1-0) από το Λουτράκι η Καλλιθέα

Με γκολ του Σταματάκου κέρδισε την τοπική ομάδα με 1-0 σε φιλικό παιχνίδι.

Τη δεύτερη συνεχόμενη φιλική νίκη της σε διάστημα δύο ημερών πέτυχε η Καλλιθέα το Σάββατο (6/9), επικρατώντας εκτός έδρας του Α.Ο. Λουτρακίου με 1-0.

Η ομάδα του Σταύρου Ηλιόπουλου έφυγε νικήτρια από την έδρα των νεοφώτιστων της Γ' Εθνικής χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Σταματάκος στο 68' και ύστερα από σέντρα του Αρναρέλλη.

Άλιμος-Γλυφάδα: Καταδίωξη έπειτα από ένοπλη ληστεία

Οι δράστες  ένοπλης  ληστείας στον Άλιμο, συνελήφθησαν ύστερα απο άγρια καταδίωξη, το βράδυ του Σαββάτου στην Γλυφάδα.

Πρόκειται για δύο άτομα
ελληνικής υπηκοότητας, που χθες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Οι δύο συλληφθέντες διέπραξαν ένοπλη ληστεία στις 23.30 σε περίπτερο στη λεωφόρο Ποσειδώνος 78 και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο, αλλά κατά τη διαφυγή τους εντοπίστηκαν από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και άρχισε καταδίωξη με την συμμετοχή και άλλων δυνάμεων της Άμεσης Δράσης.

Το όχημα των ληστών ακινητοποιήθηκε στο ύψος της Γλυφάδας, όπου συνελήφθησαν οι δύο καταδιωκόμενοι.

Μέσα στο ΙΧ βρέθηκαν δύο πιστόλια ρέπλικα και χρήματα.

Πηγή: www.mynews.gr

Ο Σαμαράς και η λεηλασία της αλήθειας

Το 1996, στο τέλος μιας συζήτησης για τα ελληνοτουρκικά που είχα με αμερικανό γερουσιαστή στο Καπιτώλιο, γύρισε και μου είπε: «Αυτή είναι η αλήθεια, γιε μου… Αλλά αν δεν σου αρέσει αυτή η αλήθεια, έχω άλλες δέκα!».

Θυμήθηκα αυτή τη στιχομυθία ακούγοντας τον Αντώνη Σαμαρά να μιλάει για την αλήθεια από το βήμα της ΔΕΘ, κατηγορώντας όλους τους άλλους σαν ψεύτες. Αλλά για ποια ακριβώς αλήθεια βγήκε και μίλησε ο πρωθυπουργός της χώρας; Πέντε σημεία καταδεικνύουν πως η σχέση της πρωθυπουργικής ομιλίας με την αλήθεια είναι τόση,  όση και η σχέση του με την αστροφυσική, όταν έβλεπε «εκστασιασμένος» το περίπτερο του CERN.

1. H μείωση του φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης δεν έγινε προς ανακούφιση των νοικοκυριών. Τα 12 λεπτά (!) που θα μειωθεί η τιμή του λίτρου είναι η ύστατη προσπάθεια της κυβέρνησης, μήπως κι αρχίζουν να «τζιράρουν» τα διυλιστήρια, τα οποία είδαν τις πωλήσεις τους σε ελεύθερη πτώση καθώς ο κόσμος άρχισε να καίει ξύλα. Για να μην καεί ξανά το πελεκούδι, ο Σαμαράς βγήκε άρον-άρον και εξήγγειλε τη μείωση των 12 λεπτών και μένει η ζωή να αποδείξει πόσο θα αλλάξει πραγματικά τα δεδομένα στην αγορά των καυσίμων.

Ελληνικό: εκδήλωση για το φασισμό, ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΗΤΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟ

Με επιστολή που κατατέθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου, ο δημοτικός σύμβουλος Τάκης Κοροβέσης εκ μέρους της Δημοτικής Συνεργασίας ζητά από τον κ.Κωνσταντάτο να γνωστοποιήσει το σχέδιο Μελέτης της Δημοτικής Συγκοινωνίας το οποίο κατέθεσε στον ΟΑΣΑ.

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:



Προς: κ. Ιωάννη Κωνσταντάτο,
δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης

5/9/2014

ΘΕΜΑ: Δημοτική Συγκοινωνία

Στον προσωπικό λογαριασμό σας στο facebook γράφετε ότι στις 3/9/2014 καταθέσατε στον ΟΑΣΑ σχέδιο Μελέτης για λειτουργία δημοτικής συγκοινωνίας. Θεωρούμε θετική την προσπάθειά σας για τη λειτουργία δημοτικής συγκοινωνίας. Είναι κάτι το οποίο είχαμε προσπαθήσει και εμείς ως δημοτική αρχή, αλλά δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε.


Το ερώτημά μας είναι το εξής: υπάρχει πράγματι μελέτη ή σχέδιο μελέτης το όποιο έχει συνταχθεί από την τεχνική υπηρεσία του δήμου μας;

Από όσο γνωρίζουμε μια μελέτη ή σχέδιο μελέτης για Δημοτική Συγκοινωνία δεν μπορεί να περιλαμβάνει απλά μια πρόταση για πιθανές εναλλακτικές λεωφορειακές διαδρομές αλλά και άλλα στοιχεία όπως: καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης και των κενών - προβλημάτων στις διαδρομές ή τα ωράρια, πρόταση για την κάλυψή τους και τεχνικοοικονομικά στοιχεία σχετικά με τον τύπο των λεωφορείων, τον τρόπο προμήθειάς τους και το λειτουργικό τους κόστος (καύσιμα, συντήρηση, ασφάλεια, κόστος οδηγών κλπ).

Σε κάθε περίπτωση σας παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε το σχέδιο Μελέτης που λέτε ότι καταθέσατε.

Για τη Δημοτική Συνεργασία
Ελληνικού-Αργυρούπολης
  
Τάκης Κοροβέσης
 δημοτικός σύμβουλος

Ηλιούπολη: Τα σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία των παιδικών σταθμών της Ηλιούπολης, κατέγραψαν κλιμάκια της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Τα σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία των παιδικών σταθμών της Ηλιούπολης, κατέγραψαν κλιμάκια της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Στην ανακοίνωσή της, στέκεται ιδιαίτερα στις ελλείψεις προσωπικού στην σίτιση και την καθαριότητα. Καλεί την δημοτική αρχή, να πάρει μέτρα για την αντιμετώπιση
αυτής της κατάστασης. Να προχωρήσει στην πρόσληψη του αναγκαίου βοηθητικού προσωπικού ώστε να λειτουργήσουν με ασφάλεια οι σταθμοί και να μην εξοντωθεί το εναπομείναν βοηθητικό προσωπικό.
 
Ολόκληρη η ανακοίνωση της «Λαϊκής Συπσείρωσης» Ηλιούπολης:

«Οι παιδικοί σταθμοί στην πόλη πέρα από την αδυναμία τους να καλύψουν τις ανάγκες ζήτησης για τα παιδιά εκατοντάδων νεαρών νοικοκυριών της πόλης μας, ξεκίνησαν την λειτουργία τους με προβλήματα, όπως την καταγράψαμε με επίσκεψη των συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους σταθμούς.

4 φιλικά - 4 νίκες για τις ομάδες της Ηλιούπολης

Τέσσερις νίκες σε τέσσερα φιλικά παιχνίδια (06.09.2014) σημείωσαν οι ομάδες της Ηλιούπολης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 1-3

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 1-4

ΦΩΣΤΗΡΑΣ - Π.Α.Ο. ΡΟΥΦ 4-0

ΜΟΣΧΑΤΟ - ΔΙΑΝΑ 0-3
α χθεσινά φιλικά  (06.09.2014) των ομάδων της πόλης μας.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 1-3

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 1-4

ΦΩΣΤΗΡΑΣ - Π.Α.Ο. ΡΟΥΦ 4-0

ΜΟΣΧΑΤΟ - ΔΙΑΝΑ 0-3
- See more at: http://ilioupoligiaolous.gr/index.php/%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/4-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-4-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CF%82.html#sthash.E57dlO9n.dpuf
α χθεσινά φιλικά  (06.09.2014) των ομάδων της πόλης μας.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 1-3

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 1-4

ΦΩΣΤΗΡΑΣ - Π.Α.Ο. ΡΟΥΦ 4-0

ΜΟΣΧΑΤΟ - ΔΙΑΝΑ 0-3
- See more at: http://ilioupoligiaolous.gr/index.php/%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/4-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-4-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CF%82.html#sthash.E57dlO9n.dpuf

Θεσσαλονίκη ερωτική πόλη, από τον ΚΥΡ

Πηγή: i-kyr.gr

Αιολικός - Φωστήρας 1-1

Η διαφοράς μιας κατηγορίας δεν φάνηκε στο φιλικό που διεξήχθη στη Μυτιλήνη, με τον «Φονέα» μάλιστα να δίνει δεύτερο ματς σε διάστημα 2 ημερών

Μια ημέρα μετά το φιλικό με τον Άλιμο, ο Φωστήρας έδωσε ακόμη ένα «τεστ» στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα
του νότιου ομίλου της Football League. Ο «Φονέας» αντιμετώπισε το Σάββατο (6/9) εκτός έδρας τον Αιολικό που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη νέα σεζόν, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες.

Και οι δυο αντίπαλοι σκόραραν στην επανάληψη, με τον Κανελλόπουλο να ανοίγει το σκορ στο 61’, ενώ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν στο 73’ με τον Μαλακό να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Φιλική νίκη 1-0 τον Φωστήρα και νέα μεταγραφή ο Άλιμος

Η ομάδα των Τραχώνων επικράτησε με 1-0 στον Ταύρο του Φωστήρα, ενώ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπεριέξ

Δείγματα βελτίωσης έδειξε ο Άλιμος, που επικράτησε με 1-0 του Φωστήρα σε φιλικό παιχνίδι το οποίο έγινε στον Ταύρο και φάνηκε αρκετά έτοιμος εν όψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 50’ ο Γούλας με κεφαλιά, ενώ τόσο ο Ηλίας Καλοπήτας όσο και ο Κριστόφ Βαζέχα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετά πράγματα κατά τη διάρκεια του φιλικού.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Μήτκας, Κακαράς, Μπίρης, Γρομητσάρης, Κρητικός, Μπελέρης, Τεγούσης, Μουστόγιαννης, Ματσούκας, Τσεμπέτσι.

ΑΛΙΜΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Κάρδαρης, Καλαϊτζίδης, Γαβριήλ, Κουμπαρούλης, Μανωλιάδης, Καραμέρης, Μαρσέλ, Μουρ, Μπεριέξ, Ιωάννου. Έπαιξαν και οι: Δάρρας, Γούλας, Παντελής, Δωροβίνης, Βουρλούμης, Νούλας, Βλάχος, Δημητρίου, Παπαδημητρίου, Μποναφίνα.


Ανακοίνωσε Μπεριέξ

Παλαιό Φάληρο - Χαραυγιακός 1-3 (φιλικό)

Νίκη για τον Χαραυγιακό στο εκτός έδρας φιλικό αγώνα επί του Παλαιού Φαλήρου με 3-1.
 
Τα γκόλ οι Μπουγατσιάς, Τσούνι και Μπίτιλης.




Πηγή: www.sportifico.gr

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον "Σ.ΦΙ.Γ.ΜΟΣ" Μοσχάτου - Ταύρου

Ο Σύλλογος Ρυθμικής & Αισθητικής Γυμναστικής Μοσχάτου - Ταύρου "Σ.ΦΙ.Γ.ΜΟΣ" ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών της αθλητικής χρονιάς  2014-2015 



 

Ο Σύλλογος Ρυθμικής & Αισθητικής Γυμναστικής Μοσχάτου - Ταύρου ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών της αθλητικής χρονιάς  2014-2015 - See more at: http://www.521news.com/%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%86%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%85#sthash.lTrzoIr9.dpuf
Ο Σύλλογος Ρυθμικής & Αισθητικής Γυμναστικής Μοσχάτου - Ταύρου ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών της αθλητικής χρονιάς  2014-2015 - See more at: http://www.521news.com/%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%86%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%85#sthash.lTrzoIr9.dpuf