Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΑΔΕΔΥ: Απεργία - αποχή από την αξιολόγηση στις 30 Αυγούστου

γράφει η Ηλέκτρα Βισκαδουράκη

Νέα απεργία - αποχή από κάθε μορφή αξιολόγησης αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ για τις 30 Αυγούστου, κοινοποιώντας από χθες
εξώδικη δήλωση σε αρμόδια υπουργεία, ΝΠΔΔ και λοιπές υπηρεσίες. Η ΑΔΕΔΥ προειδοποιεί ότι, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά της, θα συνεχίσει την απεργία - αποχή μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2014 και καλεί σε συλλαλητήριο στις 6 Σεπτεμβρίου, στα εγκαίνια της ΔΕΘ. Σταθμός των κινητοποιήσεών είναι η 23η Σεπτεμβρίου, οπότε εκδικάζεται η υπόθεση επαναπρόσληψης των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, και η 10η Οκτωβρίου, ημέρα εκδίκασης της προσφυγής της ΑΔΕΔΥ στο ΣτΕ.

Αναφορικά με το ενιαίο μισθολόγιο, που σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα καθυστερήσει να πάρει οριστική μορφή, η ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει τις "σχεδιαζόμενες νέες αναδιαρθρώσεις του μισθολογίου των δημοσίων υπαλλήλων που οδηγούν σε νέες μειώσεις μισθών και στις νέες περικοπές κοινωνικο-ασφαλιστικών δικαιωμάτων και ιατροφαρμακευτικών παροχών" και ζητά αύξηση μισθών και συντάξεων και επαναφορά τους σε αξιοπρεπή επίπεδα. Επίσης, διεκδικεί επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων, κατάργηση του μηχανισμού διαθεσιμοτήτων και του κανόνα 1 προς 5 και ζητά για κάθε αποχώρηση να υπάρχει μία πρόσληψη.

“Απολυμένοι σε ομηρεία”! Μία απίστευτη αδικία που κανείς δεν ενδιαφέρεται να διορθωθεί!

Είστε εργαζόμενος σε μία εμπορική εταιρία. Κάποιο πρωί που πάτε στη δουλειά σας, βρίσκετε το μαγαζί (ή το γραφείο) κλειστό. Κανείς δεν είναι εκεί να σας ανοίξει, για να μπείτε να εργαστείτε. Το ίδιο συμβαίνει και στις επόμενες μέρες. Περνά ο καιρός και δεν υπάρχει κανένα σημείο ζωής από τον εργοδότη σας, ο οποίος, απλά, έχει εξαφανιστεί.

Βεβαίως, δεν μπορείτε να εισπράξετε αυτά που, ο εργοδότης σας, σας οφείλει. Πρακτικά είστε άνεργος. Όχι όμως για το ελληνικό δημόσιο και για τις υπηρεσίες του. Δεν μπορείτε να εγγραφείτε στον ΟΑΕΔ για να εισπράξετε το (έστω χαμηλού ύψους) επίδομα ανεργίας. Και ούτε μπορείτε να χαρακτηρισθείτε ως άνεργος. Απλούστατα, επειδή δε σας έχει γίνει απόλυση!

Από άνεργη πολίτη, λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

Άλιμος: Ενίσχυση με Ιωάννου!

Στην ομάδα των Τραχώνων θα συνεχίσει την καριέρα του ο 35χρονος επιθετικός

Μια κίνηση που δυναμώνει αρκετά την επιθετική της γραμμή έκανε η ομάδα του Αλίμου την Τετάρτη (27/8)
καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ηλία Ιωάννου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Εξαφάνισαν» 100.000 ελέφαντες σε μια τριετία

Σκότωσαν το 64% του πληθυσμού τους στην Κεντρική Αφρική

Μαζική… σφαγή. Η λαθροθηρία για ελεφαντόδοντο ανθεί στην Αφρική και τα αποτελέσματα είναι τόσο λυπηρά όσο και καταστροφικά για το περιβάλλον. Οι κυνηγοί δεν υπολογίζουν τίποτα προκειμένου να αποκτήσουν αυτό που θέλουν, έστω και αν διαπράττουν έγκλημα.

Την τελευταία τριετία έχουν σκοτώσει 100.000 ελέφαντες, κάτι που βέβαια είναι παράνομο. Μόνο το 2011 «εξαφάνιζαν» έναν στους δώδεκα ελέφαντες. Πλέον, έχει αφανιστεί το 64% των συμπαθέστατων ζώων στην Κεντρική Αφρική! Αυτό προκύπτει από μια έρευνα που διεξήχθη από την Εθνική Ακαδημία Επιστημών -με επικεφαλής τον Τζορτζ Γουάιτμαγιερ του Πανεπιστημίου του Κολοράντο , τα αποτελέσματα της οποίας δημοσίευσε το National Geographic.

Το ελεφαντόδοντο έχει μεγάλη ζήτηση, ιδίως στην Κίνα και η ανησυχία για το μέλλον των ελεφάντων στην Αφρική ολοένα και μεγαλώνει. Η μεγαλύτερη σφαγή των τελευταίων χρόνων έγινε
το 2012 στο Καμερούν και συγκεκριμένα στο Εθνικό Πάρκο Bouba Ndjidah. Το πάρκο γέμισε με νεκρούς ελέφαντες από τους λαθροθήρες οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με χειροβομβίδες και καλάζνικοφ.

Ανησυχία για νέα ηφαιστειακή στάχτη

Από το περασμένο Σάββατο η γη σείεται περιμετρικά ενός από τα μεγαλύτερα ηφαίστεια της Ισλανδίας. Η στάχτη από ενδεχόμενη έκρηξη μπορεί να παραλύσει εκ νέου
τις ευρωπαϊκές αερομεταφορές. 

Το Μπαρνταμπούνγκα βρίσκεται στην κεντρική Ισλανδία. Το δεύτερο σε ύψος βουνό της χώρας ξεπερνά τα 2.000 μέτρα. Η επιφάνειά του καλύπτεται πλήρως από τον παγετώνα Βατναγιοκούλ ενώ το ίδιο ανήκει στο μεγαλύτερο ηφαιστειακό σύμπλεγμα της Ισλανδίας με μήκος που φτάνει τα 190 χλμ.

Ακραία ζωή κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής

Ενεργά οικοσυστήματα επιβιώνουν για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια χωρίς το φως του ήλιου

 

Η ζωή όχι μόνο υπάρχει αλλά μπορεί και συντηρείται σε ενεργά οικοσυστήματα με πλούσια ποικιλότητα μέσα στο αφιλόξενο, ψυχρό και απολύτως σκοτεινό περιβάλλον των νερών που είναι κλεισμένα κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής.

Αυτό αποδεικνύει η μελέτη των μικροοργανισμών στα δείγματα νερού από τη «σφραγισμένη» μέσα στον πάγο της Δυτικής Ανταρκτικής λίμνη Γουίλανς. Τα ευρήματα, τα οποία επιβεβαιώνουν για πρώτη φορά τις σχετικές θεωρίες των επιστημόνων, προσφέρουν νέα στοιχεία τόσο για τη μελέτη της ζωής στη Γη όσο και για τη διερεύνηση της ενδεχόμενης ύπαρξής της έξω από τον πλανήτη μας.

Τα μοναδικά αξιόπιστα δείγματα

Ελληνική η παραλία με τα πιο κρυστάλλινα νερά στον κόσμο!

Δεν το λέει όποιος και όποιος αλλά οι χρήστες του Trip Advisor, του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού site παγκοσμίως


Νερά να τα πιείς στο ποτήρι. Θάλασσες που μόνο και μόνο για να κολυμπήσεις σε αυτές αξίζει να κλείσεις αεροπορικά εισιτήρια από την άλλη άκρη του κόσμου. Μερικές είναι πολύ μακριά από την Ελλάδα. Αλλά μια δεν χρειάζεται καν διαβατήριο.


Οι χρήστες του Trip Advisor διάλεξαν και φέτος τις παραλίες με τα πιο κρυστάλλινα και τα πιο καθαρά νερά στον κόσμο. Ανάμεσά τους το Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα!

Πόρτο Κατσίκι, Λευκάδα (φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Παράνομη συλλογή αρωματικών φυτών

Διαστάσεις τείνει να λάβει η παράνομη συλλογή αρωματικών φυτών σε όλη τη χώρα. Από την αρχή του καλοκαιριού έχουν γίνει δεκάδες συλλήψεις, από τη Θεσπρωτία έως την Αρκαδία, και έχουν κατασχεθεί μεγάλες ποσότητες ρίγανης, τσαγιού και άλλων βοτάνων.

Το κύριο πρόβλημα της παράνομης αυτής πρακτικής είναι η καταστροφή των φυτών, καθώς τη συλλογή αναλαμβάνουν έναντι πινακίου φακής άνθρωποι που δεν γνωρίζουν ή δεν ενδιαφέρονται.


Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε στον Νομό Αρκαδίας την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου. Το Δασαρχείο Τρίπολης εντόπισε τρία άτομα -δύο αλλοδαπούς και τον ημεδαπό οδηγό τους- που μετέφεραν με ένα αγροτικό αυτοκίνητο 19 σακιά ρίγανης και 17 σακιά τσαγιού του βουνού. Το φορτίο κατασχέθηκε και οι συλληφθέντες διώκονται σε βαθμό πταίσματος.

Ο νόμος άνοιξε την όρεξη για τα δασικά φιλέτα σε Βούλα - Βουλιαγμένη

«Φωτιά στα δάση» βάζει το νομοθετικό fast track της κυβέρνησης που σαν βασικό του άξονα έχει την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων, μέσα σε ένα νέο πλαίσιο που επιτρέπει, έναντι τιμήματος, την ιδιωτική πολεοδόμηση μεγάλων εκτάσεων εκτός σχεδίου πόλης και σε περιοχές δασικού χαρακτήρα.

Όπως καταγγέλλει η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης ο νέος δασοκτόνος νόμος, που αίρει στην ουσία τη συνταγματική προστασία των δασικών περιοχών «θα μετατρέψει τον δήμο μας, σε συνδυασμό με τον νόμο για τον αιγιαλό και τις χρήσεις γης, σε κολαστήριο».
Είναι χαρακτηριστικό πως στον συγκεκριμένο δήμο είναι αρκετά τα δασικά «φιλέτα» που απειλούνται πλέον από τη «μνημονιακή ανάπτυξη». Η Νήσος Υδρούσα, μία ώς σήμερα δασική και προστατευόμενη έκταση, την οποία οι φερόμενοι ως ιδιοκτήτες, με μελέτες που εκπονούν, επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν εμπορικά, πλέον μπορεί να παραδοθεί ανεμπόδιστα στα επιχειρηματικά τους σχέδια. Επίσης, σχετικά με τον λόφο Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης, δασική έκταση για την οποία έχει ήδη εγκριθεί μελέτη διαμόρφωσης, η εκκλησία, ιδιοκτήτης της έκτασης, έχει ήδη ξεκινήσει ενέργειες για την πώληση και εκμετάλλευσή της. Μαζί με το Ορφανοτροφείο, η εκκλησία προτίθεται να πωλήσει και εκτάσεις από την προστατευόμενη περιοχή της Φασκομηλιάς, που αποτελεί πνεύμονα για την ευρύτερη περιοχή. Το Πευκωτό Βούλας δέχεται από καιρό πιέσεις από μικροϊδιοκτήτες για αποχαρακτηρισμό, ενώ τον λόφο Μπαράκου στη Βάρη από χρόνια τον ορέγονται επιχειρηματίες. Τέλος, όπως καταγγέλλουν τα μέλη της Ριζοσπαστικής Κίνησης «ο Υμηττός, που μας περιστοιχίζει κινδυνεύει σε ένα μέρος του να χάσει τον δασικό του χαρακτήρα και να δομηθεί».

Πηγή: avgi.gr

Πέθανε ο «Πέπε ο ιεραπόστολος»

Η γιγαντιαία χελώνα στα νησιά Γκαλαπάγκος ήταν 60 χρονών

Μια γιγαντιαία χελώνα, γνωστή ως «Πέπε ο ιεραπόστολος» πέθανε σε ηλικία 60 ετών στα νησιά Γκαλαπάγκος.

Η τεράστια χελώνα ήταν η μασκότ των ιεραποστόλων, που πήγαιναν στην περιοχή και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στους τουρίστες που επισκέπτονταν τα νησιά για να φωτογραφηθούν μαζί της.

Ο διευθυντής του Εθνικού Πάρκου της περιοχής Victor Carrion ανέφερε, ότι η γιγαντιαία χελώνα πέθανε από φυσικά αίτια.

Πιθανή μόλυνση του Ιλισού καταγγέλλει ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου (εικόνες από την κοίτη του ποταμού)

Την άμεση αντιμετώπιση του ζητήματος της ροής των δύσοσμων υγρών στον Ιλισό ζητά ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου


Με επιστολή που έστειλε
ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής, στο Δήμο Καλλιθέας, στο αρμόδιο τμήμα της ΕΥΔΑΠ και στο Ειδικό Σώμα Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, ζητά την άμεση παρέμβασή τους προκειμένου να εκλείψει το ζήτημα που έχει προκύψει με τη ροή δύσοσμων υγρών πράσινου χρώματος στον Ιλισό ποταμό. 

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, τονίζει ιδιαίτερα στην επιστολή του τη συχνή παρουσία του φαινομένου που αποτελεί πιθανή πηγή μόλυνσης για την υγεία των κατοίκων. Αν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, ο Δήμαρχος δήλωσε ότι: “ο Δήμος θα λάβει τεχνικά μέτρα στην έξοδο του στομίου του αγωγού, έτσι ώστε να μην υπάρχει η ροή των δύσοσμων υγρών”. 


Δείτε φωτογραφίες:

Δυτική Αττική: Τουαλέτα για απόβλητα;

Από το 2005 στη χώρα μας θάβονται συσκευές οι οποίες ετησίως μας «προσφέρουν» 150 κιλά υδραργύρου! - Πώς το εμπόριο απόβλητων υδραργύρου έχει εξελιχθεί σε επικερδής μπίζνα

Πίσω από τους 56 τόνους επικίνδυνων τοξικών αποβλήτων υδραργύρου που εντοπίστηκαν στη χώρα μας, δεν κρύβεται μόνον μία γερμανική εταιρεία αλλά μία διαχρονικά τοξική πραγματικότητα και ένα έντονα υποκριτικό ενδιαφέρον από την πλευρά των υπηρεσιών του κράτους. Σαφώς και συμπολίτες μας στον Ασπρόπυργο και αλλού κινδυνεύουν από τον θανατηφόρο υδράργυρο. Κινδυνεύουν όμως μόνον από αυτόν;

Ο Ασπρόπυργος βρίσκεται στην «καρδιά» του Θριάσιου Πεδίου, παλιά του… υπολοίπου Αττικής όπως καταγράφονταν και στους εκλογικούς καταλόγους έως ότου αντικατασταθεί από το: Περιφέρεια Αττικής. Σοφό το «υπόλοιπο» με δεδομένη την απαξιωτική συμπεριφορά της Πολιτείας απέναντι και στο ζωτικό θέμα των τοξικών αποβλήτων το οποίο είναι χρόνιο και το γνωρίζουν καλά οι εκεί θεσμικοί παράγοντες. Έχει αναρωτηθεί κάποιος γιατί τα τελευταία χρόνια ο καρκίνος θερίζει ακόμη και σε νεαρές ηλικίες στον Ασπρόπυργο, την περιοχή της βαριάς βιομηχανίας; Ευθύνεται μόνον η ύπαρξη της βαριάς βιομηχανίας ή η απαθής διαχείριση επικίνδυνων φορτίων τα οποία αντί να καταλήγουν σε ειδικά εργοστάσια της Γερμανίας (τι ειρωνεία;) πετάγονταν σε όποιο άγονο χωράφι υπήρχε και υπάρχει γύρω από την πόλη;

Γερμανική εταιρεία έφερνε τοξικά απόβλητα στην Ελλάδα

Φορτίο με 56 τόνους υδράργυρου εντοπίστηκε στον Ασπρόπυργο - Πώς γινόταν η μεταφορά από τη Γερμανία στη χώρα μας
 
Υπόθεση παράνομης μεταφοράς στην Ελλάδα 56 τόνων επικίνδυνων αποβλήτων υδραργύρου,
εντόπισαν οι ελεγκτές περιβάλλοντος του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ). Πίσω από την υπόθεση που έχει σημάνει «συναγερμό» στην Ελλάδα κρύβεται γερμανική εταιρεία.

Τα απόβλητα βρέθηκαν σε αποθήκες μεταφορικής εταιρείας στην Αττική (Ασπρόπυργο), ενώ προκειμένου, μάλιστα, να μην αποκαλυφθεί η παράνομη διακίνηση, η γερμανική εταιρία δεν έκλεινε απευθείας την μεταφορά αλλά μέσω τρίτων, με την ένδειξη «επικίνδυνο εμπόρευμα».

Η αποκάλυψη έγινε μετά από ενημέρωση των αρμόδιων αρχών της Γερμανίας στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) ότι εταιρεία που διαθέτει στη Γερμανία εγκαταστάσεις αποθήκευσης αποβλήτων υδραργύρου, αντί να μεριμνά για την ασφαλή διαχείριση-καταστροφή τους, εξάγει τα απόβλητα στο εξωτερικό.

Και η ΠΟΕ - ΟΤΑ στην απεργία-αποχή της ΑΔΕΔΥ κατά της αξιολόγησης

Τη συμμετοχή της στην απεργία - αποχή κατά της αξιολόγησης που ξεκινά η ΑΔΕΔΥ από τις 30 Αυγούστου ανακοίνωσε η διοίκηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία εντός των ημερών θα διαμορφώσει το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η ΑΔΕΔΥ προειδοποιεί ότι αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά της θα συνεχίσει την απεργία - αποχή μέχρι την 1η Νοεμβρίου.

Η πρώτη μαζική κινητοποίηση των εργαζομένων στο Δημόσιο προγραμματίζεται για τις 6 Σεπτεμβρίου, στα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Σταθμός των κινητοποιήσεων είναι η 23η Σεπτεμβρίου, οπότε εκδικάζεται η υπόθεση επαναπρόσληψης των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών και η 10η Οκτωβρίου, οπότε εκδικάζεται η προσφυγή της ΑΔΕΔΥ στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Αμετακίνητος, πάντως, από την πολιτική των απολύσεων στο Δημόσιο εμφανίστηκε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγή: www.avgi.gr

Η Ρένα Δούρου 8 ώρες πριν την ορκομωσία, λύνει απορίες...

Οκτώ ώρες πριν την ορκομωσία στο μικρό Κλειστό Γυμναστήριο της Δροσούπολης του Δήμου Άνω Λιοσίων η Ρένα Δούρου μέσω της σελίδας της στο facebook λύνει κάποιες απορίες...


"Γιατί επιλέξαμε τα Άνω Λιόσια κι όχι κάποια άλλη τοποθεσία για την τελετή ορκωμοσίας:

- Γιατί οι εθιμοτυπικές τελετές όπως γίνονταν μέχρι σήμερα δεν μας ταιριάζουν...

- Γιατί είναι ένας χώρος με συμβολικό περιεχόμενο σχετικά με το θέμα της νέας φιλοσοφίας στη διαχείριση των απορριμμάτων.

- Γιατί για μας, δεν υπάρχουν Δή
μοι δεύτερης κατηγορίας.

Αυτή μας η επιλογή, με αυτόν τον υψηλό πολιτικό συμβολισμό δίνει ένα πρώτο δείγμα γραφής. Τα λέμε απόψε στο μικρό Κλειστό Γυμναστήριο της Δροσούπολης του Δήμου Άνω Λιοσίων, στις 19.00."

Πανιώνιος - Εργοτέλης 2-1 στην 1η αγωνιστική της σούπερ λίγκας (βίντεο-φωτο)

Νικηφόρο ξεκίνημα, αποθέωση για τον Αριέλ Ιμπαγάσα αλλά και φορτισμένο συγκινησιακά το κλίμα στην πρεμιέρα του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα στη Νέα Σμύρνη.

Ο Πανιώνιος κατάφερε να επιβληθεί 2-1 του Εργοτέλη στην αναμέτρηση των δυο ομάδων για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Απόστολος Γιάννου, που πέτυχε και τα δυο γκολ του Ιστορικού, ενώ την… παράσταση έκλεψε με την πρώτη του συμμετοχή με τα «κυανερύθρα», ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο «Κάνιο» αποθεώθηκε από τον κόσμο πριν καλά-καλά αρχίσει το ματς, ενώ και στο φινάλε οι πανηγυρισμοί ήταν έντονοι στη Νέα Σμύρνη, για το καλό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Πριν τον αγώνα πάντως, αλλά και κατά τη διάρκειά του, υπήρξε αρκετή συγκίνηση στη Νέα Σμύρνη. Η αυτοκτονία του Άγγελου Φιλίππου στη θύρα 10, είχε φορτίσει αρκετά το κλίμα. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας πριν την έναρξη του ματς απόθεσαν λουλούδια μπροστά στο πανό που είχαν
αναρτήσει οι οπαδοί της ομάδας για να τιμήσουν τη μνήμη του…

Δείτε τα βίντεο από το Onsports:

Τιμώντας τη μνήμη του Άγγελου Φιλίππου (video 1)

Η αποθέωση για τον Ιμπαγάσα (video 2)

 Οι πανηγυρισμοί στο φινάλε (video 3)

Πηγή: www.onsports.gr



Πρόσκληση για την ορκομωσία του νέου Δ.Σ. της Γλυφάδας

Απόψε στις 7.30 παραγματοποιείται στο Δημαρχείο της Γλυφάδας η ορκομωσία του νέου
Δημοτικού Συμβουλίου.

Η "Ανατροπή στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία καλεί τους πολίτες της Γλυφάδας να παρευρεθούν. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

"Συμπολίτες, συμπολίτισσες, Συναγωνιστές και συναγωνίστριες.

Σας ενημερώνουμε ότι η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014, και ώρα 7:30 μ.μ. στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15).

Ο επικεφαλής της δημοτικής μας κίνησης Τάσος Ταστάνης και οι Ειρήνη Βαγγελάτου και Θανάσης Ηλιόπουλος που είναι οι 3 εκλεγμένοι μας δημοτικοί σύμβουλοι στο Δ.Σ., σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην ορκωμοσία.

Το στοίχημα που θα κερδίσουμε

Καλημέρα! Σήμερα είναι μια ξεχωριστά συμβολική, αλλά και ουσιαστική μέρα! Ορκίζεται το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής...


Έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί πλειοψηφία είναι οι δυνάμεις της Αριστεράς - η παράταξη Δύναμη Ζωής... και επικεφαλής η περιφερειάρχης, η συντρόφισσα Ρένα Δούρου...

Μεγάλη η τιμή από το λαό... την κοινωνία που μας εμπιστεύεται και μας τοποθέτησε σ' αυτή τη θέση...

Τρεις μήνες αθόρυβα ''εκπαιδευτήκαμε'', ενημερωθήκαμε, γνωριστήκαμε μεταξύ μας... Συναισθανόμαστε την ευθύνη που μας ανέθεσε ο λαός της Αττικής...

Μεγάλης σημασίας η ομόφωνη αποδοχή της πρότασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της παράταξης για το Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου και την Οικονομική Επιτροπή!

Ξεκινάμε καλά και δυνατά! Να ενημερώνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα... Μην ακούτε τα παραπολιτικά παπαγαλάκια... Θα συγκρουστούμε!

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο!

Καλή μας αρχή και καλή δύναμη! Ιδιαίτερα στη συντρόφισσα Ρένα...

Αγώνας για δικαίωση των προσδοκιών όλων μας...

Στοίχημα για τις δυνάμεις της Αριστεράς... είμαι αισιόδοξος! Θα το κερδισουμε!!!

* Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με την παράταξη Δύναμη Ζωής,
 μέλος της Δημοτικής Συνεργασίας
Ελληνικού-Αργυρούπολης