Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Τα «εντέλλεσθε» του δήμαρχου Κορτζίδη και η μαύρη «δημοσιογραφία» του silvercity

Στις 6/6/14 το silvercity υπό τον τίτλο:  «Σε αργία ο αποχωρών δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Xρ.Κορτζίδης!», γράφει:
«Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, σε δεκαήμερη αργία τέθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, ο αποχωρών δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Χρ. Κορτζίδης.
Ο λόγος επιβολής της ανωτέρω ποινής είναι οι
παράνομες πληρωμές μισθών μεγάλου ύψους ποσού, στις οποίες είχε προβεί, παρότι ο ίδιος ήταν γνώστης του παράνομου αυτής της καταχρηστικής απόφασης και πράξεώς του!»

Δύο ερωτήματα στην ιστοσελίδα:
  • Ποια ανθρώπινη ή πολιτική  ηθική και ποια δεοντολογία εφαρμόζει  για να επιλέξει, - όχι για μοναδική φορά - τη συγκεκριμένη, πολύ κακή φωτογραφία του Χρήστου Κορτζίδη, που τη χρησιμοποιεί με προφανή στόχο να υβρίσει, με ιταμότητα και δειλία, το φυσικό του πρόσωπο;
  • Πώς εξηγεί (ενώ έχει τόσο καλή πληροφόρηση, ώστε γνωρίζει  την απόφαση της  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής), ότι στον  ίδιο το δήμαρχο δεν έχει κοινοποιηθεί, και γιατί δεν εξηγεί ποιες  είναι οι παράνομες πληρωμές μισθών;

"Ταξιδεύοντας στα όνειρά μας" από τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού

Τα παιδιά και η δασκάλα της τρίτης τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού, έχουν κάνει μια αξιέπαινη προσπάθεια με οδηγούς το θέατρο, την ποίηση, τη μουσική και το χορό.

Η παράσταση θα δοθεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου στις 8.00 το βράδυ στην Πλατεία Σουρμένων στο Ελληνικό.

Ελληνικό - Αργυρούπολη : συνεχίζεται αμείωτος ο βρώμικος πόλεμος

Τα στελέχη της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ συμπεριλαμβανομένου του κ. Κωνσταντάτου, συνεχίζουν και μετά τις εκλογές την ίδια ταχτική λασπολογίας απέναντι στη δημοτική αρχή του Χρήστου Κορτζίδη.
 
Στην αρχή κατασκεύασαν ένα σενάριο για το καλοκαιρινό camp. Διαψεύστηκαν. Στη συνέχεια κατασκεύασαν άλλο σενάριο σχετικά με τα πρόστιμα στους μικροπωλητές. Και αυτό ψέμμα ήταν. (Αναλυτικότερα δείτε εδώ, κι άλλη λάσπη από την Ενωμένη Πόλη).

Από χθες ήδη "παίζουν" το σενάριο πόσο ακριβά στοιχίζει η ελεύθερη δημοτική παραλία του Αγίου Κοσμά. Για να μας δώσουν να καταλάβουμε ότι η παραλία είναι περιττή και ότι με αυτά τα χρήματα μπορούν να στηριχθούν άλλες δράσεις και δομές του Δήμου. Καμιά σκέψη για διεκδίκηση από την κεντρική εξουσία.

Τώρα προαναγγέλλουν νέο οχετό λάσπης, με δήθεν αποκαλύψεις που θα κάνουν μετά την 1η Σεπτέμβρη που θα αναλάβουν τη διοίκηση του Δήμου.