Τρίτη 20 Μαΐου 2014

το δεκάλεπτο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές 2014




























ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟΣ : ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΗ ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Με τη ψήφο των συμπολιτών μας η παράταξή μας «Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή» αναδείχθηκε δεύτερη δύναμη στο Δήμο μας, ενώ το τελικό αποτέλεσμα  θα κριθεί την επόμενη  Κυριακή.

Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και υπογραμμίζουμε ότι ο αγώνας μας συνεχίζεται πιο έντονα και πιο δυναμικά.

Στις 25 Μαίου διακυβεύονται πολλά  :
-          H ανάπτυξη με στόχους τις ανάγκες των δημοτών μας και τη διασφάλιση θέσεων εργασίας για τους συμπολίτες μας
-          Η τύχη του παραλιακού μας μετώπου έναντι των σχεδίων ξεπουλήματός του
-          Η κοινωνική προστασία των συμπολιτών μας με ασπίδα το Δήμο μας
-          Η άμεση προώθηση των υπό ένταξη στο ΕΣΠΑ έργων και υποδομών με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών
-          Η ισότιμη αντιμετώπιση των μονάδων του Δήμου μας

Καλούμε όλες τις δυνάμεις του Μοσχάτου και του Ταύρου σε μια ευρεία κοινωνική συμμαχία για την υπεράσπιση του Δήμου μας και των δημοτών.

Καλούμε την επόμενη Κυριακή να μη λείψει κανείς από την κάλπη για την υπεράσπιση της ίδιας μας της ζωής.

Καλλιθέα : Μετεκλογική δήλωση του Βαγγέλη Παπαδάκη

Πολίτες της Καλλιθέας,
Συναγωνίστριες και συναγωνιστές,

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς όσες και όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και να συγχαρώ όλους εκείνους με τους οποίους δώσαμε μαζί τον προεκλογικό αγώνα μας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Έναν αγώνα που χαρακτηρίστηκε από εντιμότητα, αλληλεγγύη, αυταπάρνηση, ξεκάθαρο πρόγραμμα, πίστη για τη νίκη, και είχε σαν βασικό όπλο την άμεση και ειλικρινή επαφή με τον κόσμο και όχι τη χρησιμοποίηση διάφορων μηχανισμών χειραγώγησης και υπόγειων πρακτικών.

Δεσμευόμαστε ότι έτσι θα συνεχίσουμε και θα αναπτύξουμε τη δράση μας στην πόλη καθημερινά τα επόμενα χρόνια, για να υπερασπιστούμε αυτούς που μας ψήφισαν, αλλά και αυτούς που δεν μας ψήφισαν. Αξία μας είναι η πολιτική ανιδιοτέλεια, και καθήκον μας να εκφράσουμε τους συμπολίτες μας ανεξάρτητα από την ιδιαίτερη παραταξιακή προτίμησή τους.

"Ξέχασαν" ότι είναι ο Δήμαρχος που συγκρούστηκε, που έδωσε, που προσπαθεί, που στηρίζει...

γράφει η Ιωάννα Χριστοπούλου*

Καλή επιτυχία την ερχόμενη Κυριακή, σ' έναν άνθρωπο με το Α κεφαλαίο. 'Εναν άνθρωπο με ήθος και ευαισθησία που σήμερα σπανίζει σε θέσεις "ηγετικές".
Δεν είμαι κάτοικος Ελληνικού, όμως τον αγώνα και το ήθος του κυρίου Κορτζίδη το γνωρίζω και το θαυμάζω εδώ και χρόνια.

Δήμαρχος σ' έναν δήμο με πολλά συμφέροντα, που άλλοι στη θέση του αντί για απεργία πείνας για δωρεάν διάθεση των παραλιών στον κόσμο, αντί για την αμεσότητα στην επικοινωνία με τον καθένα, κι αντί για το ανθρώπινο πρόσωπο σε όποιον τον χρειάζεται,
θα γατζώνονταν στην καρέκλα τους και θα κοίταζαν από πού να πρωτοφάνε και τι να πρωτοαρπάξουν.

΄Ενας άνθρωπος υπόδειγμα ηθικής που όλα τα χρονια οι αντίπαλοί του δεν είχαν τίποτα εναντίον του κι εκμεταλλεύτηκαν σαν κοράκια το θάνατο του παιδιού για να κάνουν αντιπολίτευση...

Βέβαια κανένα κανάλι και κανένας αντίπαλος δεν ανέφερε ότι ο κύριος Κορτζίδης πήγαινε ο ίδιος στο νοσοκομείο, δίπλα στο τραυματισμένο κοριτσάκι.