Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ....ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ!!

Σ΄ ένα ανελέητο πόλεμο φαιάς προπαγάνδας έχουν επιδοθεί, το τελευταίο 24ωρο τα συστημικά μέσα και τα λαθρόβια μπλογκς της διαπλοκής.

Κάτω από την καθοδήγηση πολιτικο - οικονομικών
κέντρων που προσπαθούν να μειώσουν το κύρος του Δημάρχου Κορτζίδη, για ν΄ανοίξουν δρόμο στα συμφέροντα που εξυπηρετούν, σπέρνονται ειδήσεις του τύπου "σε αργία ο Κορτζίδης" ή δημοσιεύονται δήθεν μετρήσεις ανώνυμες όπως πχ "πέρασε μπροστά ο Κωνσταντάτος".   Θέλουν να δημιουργήσουν στον κόσμο την εντύπωση ότι ο Κορτζίδης δίνει μια μάχη χαμένη.

Είναι βέβαιο ότι εξελίσσεται μια προσπάθεια παρέμβασης στην εκλογική διαδικασία που θα πέσει στο κενό καθώς ο Χρήστος Κορτζίδης θα είναι μακράν μπροστά στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

Κυριακή κοντή γιοτή. Παπαγαλάκια και κόρακες των μέσων σε λίγα 24ωρα θα διαψευστούν οικτρά.

Όλα δείχνουν πως ο Χρήστος Κορτζίδης έχει κερδίσει την εκτίμηση και το σεβασμό των δημοτών με τη φιλότιμη, σεμνή, καθημερινή παρουσία του για χρόνια στα δημοτικά πράγματα.

Όσοι πιστεύουν πως με γκαιμπελικές μεθόδους θα κερδίσουν, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο - λαό. Που θα τους στείλει με την ψήφο του εκεί που τους αξίζει. .

Στις λίγες ώρες που μένουν μέχρι τις κάλπες ας προσπεράσει καθένας τις ψευτιές και της συκοφαντίες εκείνων που νομίζουν πως ο κόσμος τρώει κουτόχορτο.

Οι πολίτες ψύχραιμα και σταθερά να δώσουν την απάντησή τους ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ !!!

Οι ομιλίες του Χρήστου Κορτζίδη στο Ελληνικό (Πέμπτη) και στην Αργυρούπολη (Παρασκευή)






Μανώλης Γλέζος από την Αργυρούπολη : "ο Κορτζίδης δεν λιποτάκτησε" (φωτογραφίες)


"Κάποιοι σκέφτηκαν ότι ίσως θα έπρεπε να παραιτηθεί ο Χρήστος Κορτζίδης... Αυτό όμως θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως λιποταξία... Κάποιοι άλλοι ήθελαν διακαώς να λιποτακτήσει ο Κορτζίδης... Το χειροκρότημά σας είναι επιδοκιμασία που δεν λιποτάκτησε και συνεχίζει να δίνει τον αγώνα ενάντια στα μεγάλα συμφέροντα".

Με αυτό τον τρόπο τοπθετήθηκε ο αγωνιστής της Αντίστασης και της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος στη διάρκεια  εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Βάρναλη την Κυριακή 11 Μαϊου, αναφερόμενος στην πολεμική που δέχεται ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης από τα μεγάλα συμφέροντα, τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τοπικούς πολιτικούς αντιπάλους του.

Ο αειθαλής Μανώλης Γλέζος μίλησε για όλους και για όλα με ένα λόγο χειμαρώδη που κράτησε πάνω από μια ώρα. Αναφέρθηκε σε θέσεις που αναβαθμίζουν το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της λαϊκής συμμετοχής αναφέροντας παραδείγματα από την εμπειρία του ως δημάρχου στ' Απειράθου στη Νάξο.

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν απέναντι στην συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου που τους κατηγόρησε ότι παραποιούν τα λεγόμενά του και ανάφερε πέντε προτάσεις για το "πού θα βρεθούν τα λεφτά".

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετιμό και μήνυμα στήριξης στον Χρήστο Κορτζίδη ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με το ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου "Δύναμη Ζωής" Χρήστος Καπάταης.Συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η απαγγελία από την Κυριακή Σπανού ενός ποιήματος που έγραψε το 1949 ο Μανώλης Γλέζος για τον νεκρό αδερφό του.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης, ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας Τάσος Ταστάνης, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης Χρήστος Κοκοτίνης. Επίσης παρών ήταν ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος που τον Ιούνιο του 2011, στη διάρκεια του κινήματος της Πλατείας Συντάγματος έχασε την ακοή του από χειροβομβίδα κρότου-λάμψης.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση κι ευχαριστούμε τον Ηλία Σωτηρόπουλο που μας διέθεσε τη δική του δουλειά.