Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Το πρώτο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές

Αναρτήθηκε στο YouTube το πρώτο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές. 

Τα φάρμακά μας εξαντλήθηκαν.
Τα χρήματά μας χάθηκαν.
Οι επιχειρήσεις μας έκλεισαν.
Τα παιδιά μας μετανάστευσαν.
Η φωνή μας σίγησε.

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
Η Ελλάδα δείχνει πρώτη φορά τον δρόμο αριστερά
Η Ελλάδα δείχνει πρώτη φορά τον δρόμο αριστερά
25 ΜΑΙΟΥ: ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ

Γλυφάδα : Γιατί έτσι !!!

Γιατί έτσι...
Με γνώσεις, ήθος, ανιδιοτέλεια, αγωνιστικότητα, αλλά και με απλότητα...
ο Τάσος Ταστάνης μπορεί να γίνει δήμαρχος Γλυφάδας !!!
Οι φωτογραφίες είναι από την Τερψιθέα μετά το τέλος περιοδείας στην Κάτω Γλυφάδα το πρωί της Κυριακής 13 Απριλίου. Με την εναπομείνασα παρέα ο τελευταίος αφιχθείς ηθοποιός Χρήστος Μπίρος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την "Ανατροπή στη Γλυφάδα".

Ελληνικό-Αργυρούπολη : αέρας νίκης για τον δήμαρχο της αλληλεγγύης, του ήθους, της συνέπειας και των αγώνων (βίντεο - φωτορεοπορτάζ)

Στο κατάμεστο "Μίκης Θεοδωράκης" την Κυριακή των Βαϊων ο δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης παρουσίασε το πρόγραμμα και τους υποψηφίους της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης .

Ο Χρήστος Κορτζίδης μίλησε αναλυτικά για τα προβλήματα του Δήμου και γενικότερα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μίλησε για το έργο της τριετίας και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η διοίκηση και αναφέρθηκε διεξοδικά στους 13 άξονες του νέου προγράμματος.

Στη συνέχεια παρουσίασε τα ψηφοδέλτια για το δημοτικό και τα τοπικά συμβούλια. Χαρακτηριστικό των ψηφοδελτίων είναι η ανανέωσή τους σε μεγάλο βαθμό και η πλατιά διεύρυνσή τους, ιδιαίτερα στην Αργυρούπολη. Όλοι μιλούσαν για "πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο" καθώς απαρτίζεται από πολίτες με συμμετοχή στους λαϊκούς αγώνες, δραστήριους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων στις γειτονιές και στα προγράμματα αλληλεγγύης στις πληττόμενες κοινωνικές ομάδες και εθελοντικής δράσης για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής.


Ο Χρήστος Κορτζίδης αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο και τη Δημοτική Συνεργασία τόνισε ιδιαίτερα τα στοιχεία του ήθους και της ανιδιοτέλειας που χαρακτηρίζουν τους υποψηφίους της παράταξης.


Αισιόδοξος για τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές τόνισε μεταξύ άλλων :


"Προσεγγίζουμε τον κόσμο με σεβασμό. Ακούμε τη γνώμη του και του λέμε τη δική μας και προσπαθούμε όσο μπορούμε να δουλεύουμε μαζί του.Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μας από τους αντιπάλους μας. Δεν πάμε στον κόσμο για να εκμεταλλευτούμε τις ανάγκες του, την ανεργία του, τη φτώχια του και να του τάξουμε κάτι για να του πάρουμε την ψήφο. Τον άνεργο και τον φτωχό πρέπει να τον βοηθήσουμε με την αλληλεγγύη μας και μέσα από τις συλλογικές δράσεις που αναπτύσσουμε και ταυτόχρονα να τον βοηθήσουμε να κερδίσει την αξιοπρέπειά του. Να τον βοηθήσουμε να σηκωθεί ψηλότερα, να παλέψει για να κερδίσει τα δικαιώματά του, Όχι να αισθάνεται υποχρέωση και να δίνει την ψήφο του σ' αυτούς που έχουν ευθύνη για την κατάσταση που έχει βρεθεί.